Çok sağol canmCok gecmis olsun canim. Insallah bebisin de kisa surede oksurukten kurtulur. Bazen benim kizimda daoluyor cok rahatsiz edici uykulari bile bolunuyor oksuruk yuzunden
Tam sevinem3dim kuzum degerim dusuk cikti biraz 28aýyyyyyyyyy ne görüyorum ben hamilesin
Surpriz yaparsinyok söylemedim test yaptığımdan bile haberi yok. eğer yoksa üzülmesin diye söylemek istemedim. çıkarsa da eve gidince söyleyeceğim canım.
Kiz bizim cocuklar ayni yasta galiba. Benimki 20 aylik sanki yaslari cok yakindi diye kalmis aklimda. Gerci Turkiyede kac yasindan itibaren aliyorlar krese emin degilimben boştayım bugünne temizlik yaptım ne spor evde çok sıkıldım aslında.ne güzel çalışın benim paşa büyüsede bende çalışsam artık diyorum
Evet canim pozitif:)Surpriz yaparsinSonucun cikti mi canim?
Yaa sorma hala heyecanliyim cuma degerin arttığıni gormeden de inanmicam:))B bibliyofil_k neler görüyorum bennnn hadi hayırlı olsun inşallah cok sevindimm :)))))
Valla dizi izler gibi okudum sayfaları cok heycan yapmışsın sende
Menünü çok beğendim ben ,ekmek bir dilim de olabilir belki
Evet meyveyi çıkardım çorba ekledim, acıkırım gibi geldi bana daAfiyet olsun menüm güzel hafif olmuş akşama çorbada içe bilirsin yogurtla acıkırsın
15 aylik paşam.3 yaş alıyor bir kaç yeri araştırdımKiz bizim cocuklar ayni yasta galiba. Benimki 20 aylik sanki yaslari cok yakindi diye kalmis aklimda. Gerci Turkiyede kac yasindan itibaren aliyorlar krese emin degilim
Kendi uydurduğum yemeksabah kahvaltı yapamadım
öğlen
ızgara gögüs
yarım sb şalgam
2-3 çatal salata
ara
1 yk kuru yaban mersini
1 kuru erik
2 parça ceviz
akşam
1 parça tb lavaş (70 cal.)
patlıcanlı kıymalı kendi uydurdugum yemek
3 yk yoğurt
Insallah canim bir degerin yukseldigini goreyim de insallah.B bibliyofil_k Hayırlı olsun canım. Geç yumurtlama olmuş demek ki. Kucağına da alırsın inşallah.
Zencefil zerdeçal tarçın at yogurduna ye daha tok tutar ve yag yakar canımBugünkü menüm
Sabah 8.30
Domates salatalık
7 tane yeşil zeytin
Tuzsuz peynir
Öglen:
Ton balıklı bol salata
Ardından Türk kahvesi
Uyandığında geç olmuştu bi şey yemedim.yatmadan yogurt yemeyi düşünüyorum
Şu 1.5 lt içtim
Okula yürüyerek gidip geldim 3km
Bir de okulda 7600 küsur adım attim(nöbetciligin avantaji
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?