Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

sabah kahvaltı yapamadım
öğlen
ızgara gögüs
yarım sb şalgam
2-3 çatal salata

ara
1 yk kuru yaban mersini
1 kuru erik
2 parça ceviz

akşam
1 parça tb lavaş (70 cal.)
patlıcanlı kıymalı kendi uydurdugum yemek
3 yk yoğurt

ben boştayım bugün ne temizlik yaptım ne sporevde çok sıkıldım aslında.ne güzel çalışın benim paşa büyüsede bende çalışsam artık diyorum
Kiz bizim cocuklar ayni yasta galiba. Benimki 20 aylik sanki yaslari cok yakindi diye kalmis aklimda. Gerci Turkiyede kac yasindan itibaren aliyorlar krese emin degilim

28 Mart Menum

Sabah: 3 kucuk tam tahilli ekmek (kurabuiye kadardi tanesi), 1 yk sekersiz visne receli, 3 yk kadarricotta peyniri

Ara: 1 fincan sutlu kahve, 1 porsiyon ahududulu muhallebi

Oglen: 1 kase mantar corbasi, 2 dilim ekmek, 3 ince dilim firinda hindi eti, salata

Aksam: 200 gr kadar haslanmis tavuk, 1 tane haslanmis patates, kirmizi pancar salatasi

Ara: 17:30 – 1 elma

Su: 2lt

DeryaOnDiet ben sana cevap yazamadım yoğunluktan kusuruma bakma..
Bende iyiyim çok şükür son günlerde misafir kalabalığı vardı ondan bende pek buralarda değildim bide dün bozdum yedim önüme geleni moralim cok bozuldu pişmanlık yaşadım.
Bugün yine devam tam gaz. Umarım cumayı etkilemez

Kızlar merhaba bugün yağmurda bayağı ıslandım üşüdüm.eve gelince de çocukların yanına görümcemi cagirdim ve saatlerce uyudume o kadar uyuyunca da sersem gibiyim şu an

Bugünkü menüm
Sabah 8.30
Domates salatalık
7 tane yeşil zeytin
Tuzsuz peynir

Öglen:
Ton balıklı bol salata

Ardından Türk kahvesi

Uyandığında geç olmuştu bi şey yemedim.yatmadan yogurt yemeyi düşünüyorum
Şu 1.5 lt içtim
Okula yürüyerek gidip geldim 3km
Bir de okulda 7600 küsur adım attim(nöbetciligin avantaji

kizlar oruç bana yaramadı nefsime engel olamıyorum çok halsız kaliyorum bulutungokyuzu ben izin kullanmak istiyorum aslinda istedigimdende emin degilim ama cuma yi bi goreyim izin kullanmak için bildirim yapiliyormu

Kendi uydurduğum yemek
Kız kıymayla patlıcan bi araya gelirse yemede yanında yat adı önemli degil
Afiyet olsun

Zencefil zerdeçal tarçın at yogurduna ye daha tok tutar ve yag yakar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…