Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hayırlısı böyleymiş baska hastanede olsa bu kadar fark çıkmazdı.
Hayırlısı be bacım. Daha cok yeni belki ondan boyle cikiyordur. Her şeyin hayirlisi bacım inşallah sen de kavuşursun bebegine.olmadı aşılamaya geç hemen vakit kaybetme. Ben 4 yıl hic hastaneye gitmedim òyle bekledim olur diye. Sonra tedaviye bi başladik ilk asilamada kavustuk bebişe.ne kadar zor oldugunu inan ki biliyorum. Lüzumsuz 40 tane insanın bebek sorularindan bıkmıştım. Inanmayacaksin ama banka sırasinda yaşlı bir teyze bile bebegin var mi diye sormuştu düsün... Hiç takma umursama düsünme.. her şeyin vakti zamanı var hayırlisiyla saglikli bir sekilde olsun insallaholacak inaniyorum hep dualarimdasiniz gülümse de sen de

Baska hastanede bir daha kan verdim ve değerim 18 cikti sanirim kimyasal gebelik((
Ya dur bakalım gün dogmadan neler dogar hastane farkı oluyo hemen kötü düşünme kuzum kimyasal bile olsa demekki hamile kala biliyosun buda bişey üzülme yarın aynı hastanede tekrar kan ver adet olmadıgını sürece hala umut var demek ayy valla olsa bi dert olmasa bi dert Allahım sabrımızı artırsın inş ne diyim

Gerçekten mi canım, inşallah hayırlısı olur
Dediğim arkadaş halen tedavi sürecinde ama çok güzel kilo verdi hala veriyor.
Sanırım 25 üzerinde verdi., haberdar et beni görüştükten sonra. Özelden

Ah canim ah. Umut fakirin ekmegi iste ama kabullendim ben. Allah'a biraktim isimi yarin hersey belli olur.

Ah canim ah. Umut fakirin ekmegi iste ama kabullendim ben. Allah'a biraktim isimi yarin hersey belli olur.
ALLAHA bıraktıysan işin olmuş bil kuzum hayırlısı neyse o olsun dedik dur bakalım bugün niye acele edip tahlil verdin ki keşke bekleseydin böylede üzülmezdin neyse yarın bakalım neler olacak kuzum

bulutungokyuzu canim bana biraz izin vereblrmsn bu ara kafam hic yerinde degil.
Seni anlıyorum abla inşallah hakkında en hayırlısı olur. Şu an izin alamıyorsun takımdan ayrılman lazım o zaman 6 ay listeye dönemezsin. İstersen yarın bildirim yap haftaya kadar menü spor bildirim yapma takımda izinli sayalım. Eğer cumaya kadar kararın değişmez ayrılmak istersen o zaman ayrıl. Belki şu dönemde ayrılmak sana iyi gelmez. Haftaya karar verelim olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…