Allah razı olsun bulutcum. İnşallah. Allah nasip eder de sagliklica yükselir degerim. Cok şükür herseye:)B bibliyofil_k varya sabah tahili yaptırmaya gidiyorum dedin ben dışarı çıktım şimdi geldim hemen açtım resmen mesajlrı okurken bir heycan kapladı tüylerim diken diken oldu. Öyle mutlu oldumki. İnsallah değerlerin yükselir mucize gerçekleşir. Tüm kalbimle istiyorum
Onu dün yapmıştım canım, sanırım haftada 2 gün yapılabiliyor.tadi da fena degildiZencefil zerdeçal tarçın at yogurduna ye daha tok tutar ve yag yakar canım
Aşkım benim gibi kahvaltıyı geç yapmışsın bu gün öğlenki meyvelerden birini mi yeseydin acabaSabah kahvaltım saat 12.00
2tane yumurtaya 2kaşık yulaf katıp beklettim Yagsız tavada arkalı önlü pişirdim arasına köy peyniri koydum dürüm yapıp yedim
1kupa yeşil çay
Ara ögün saat 15.00
1tane portakal
1tane küçük armut
Çeyrek elma
5tane ceviz
Gidip gelip yedim
Akşam yemegi saat 18.30
1kase yıldız şehriye çorbası
1kepçe kıymalı bamya
1kase Yagsız tuzsuz salata
2kaşık yogurt
Ara ögün saat 20. 00
1kupa 5 bir yerde bitki çayı
1.5litre dukan birası
1litre su
%100 buluta katılıyorum listede degilim bugün yerim yarın telafi ederim durumları oluyo ve o yarın hiç gelmiyo yarında yiyosun ben 2kilo almışım düşün bence bırakma bazı dönemler insanın gözü dönüyor evet ama inş sen çabuk atlatırsın hemşerimsoffty ne kadar süre oruç tutucaksın peki.
Şöyle düşünelim izne ayrılman yemeni engellemeyecek. Tamam yarışma önemli ama daha önemlisi sizin sağlığınız ve düzeniniz. İzne ayrıldığında emin ol herşey daha iyi olmicak. Ben güveniyorum sana gerçekten çok azimli bir kadınsın duraksadığı zamanlar oldu kilonun illaki kaçamakların oldu. Mezun olanlar bile listeden çıktığına pişmanken . Bir daha mı düşünsek izin konusunu
Menün çok güzel canım...dukan birası nasıl oluyor?Sabah kahvaltım saat 12.00
2tane yumurtaya 2kaşık yulaf katıp beklettim Yagsız tavada arkalı önlü pişirdim arasına köy peyniri koydum dürüm yapıp yedim
1kupa yeşil çay
Ara ögün saat 15.00
1tane portakal
1tane küçük armut
Çeyrek elma
5tane ceviz
Gidip gelip yedim
Akşam yemegi saat 18.30
1kase yıldız şehriye çorbası
1kepçe kıymalı bamya
1kase Yagsız tuzsuz salata
2kaşık yogurt
Ara ögün saat 20. 00
1kupa 5 bir yerde bitki çayı
1.5litre dukan birası
1litre su
%100 buluta katılıyorum listede degilim bugün yerim yarın telafi ederim durumları oluyo ve o yarın hiç gelmiyo yarında yiyosun ben 2kilo almışım düşün bence bırakma bazı dönemler insanın gözü dönüyor evet ama inş sen çabuk atlatırsın hemşerim
Üst üste yemedim gittim geldim aralıklarla yedim tabaga dogradım küp küp zatim meyve seven biri degilim kuzumAşkım benim gibi kahvaltıyı geç yapmışsın bu gün öğlenki meyvelerden birini mi yeseydin acaba
Teşekkür ederim çok çokSelam kizlarrrrr kaptanim hayırlı olsun
Teşekkür ederimBulutum kaptanim, hayirli olsun
1litre suyu kaynatıp içine 3sallama yeşil çay atıyorum demliyorum soguyunca içine yarım limon sıkıp kabuğuda içine atıyorum üzerine 1şişe sade soda ekleyip karıştırıp içiyorum canım ister tek seferde ister gün boyu içe bilirsin ödem atıyo ve şişkinlik gideriyoMenün çok güzel canım...dukan birası nasıl oluyor?
O zaman yapma canım evet haftada 2kez yapılıyor istersen pul biber limonda sıka bilirsin yogurduna oda çok güzel yag yakıyor ben bugün yapıcam inşOnu dün yapmıştım canım, sanırım haftada 2 gün yapılabiliyor.tadi da fena degildi
bende sonunun iyi olmayacağını biliyorum ama iradenim zayıfladığını hissediyorumsoffty ne kadar süre oruç tutucaksın peki.
Şöyle düşünelim izne ayrılman yemeni engellemeyecek. Tamam yarışma önemli ama daha önemlisi sizin sağlığınız ve düzeniniz. İzne ayrıldığında emin ol herşey daha iyi olmicak. Ben güveniyorum sana gerçekten çok azimli bir kadınsın duraksadığı zamanlar oldu kilonun illaki kaçamakların oldu. Mezun olanlar bile listeden çıktığına pişmanken . Bir daha mı düşünsek izin konusunu
Guli bacim sen kac kiloyla mezun olmuş oldun simdi? Şu an kaçlardasin?%100 buluta katılıyorum listede degilim bugün yerim yarın telafi ederim durumları oluyo ve o yarın hiç gelmiyo yarında yiyosun ben 2kilo almışım düşün bence bırakma bazı dönemler insanın gözü dönüyor evet ama inş sen çabuk atlatırsın hemşerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?