Allah kabul etsin. Canım sen listede değilsn zaten dimi bildiğim kadarıyla. Bildirimlerin düzenli değil zaten. Her zaman dediğimiz gibi ne kadar burdayssn o kadar faydasını görürsün. Özel sebeplerin vardı kendine geldiğinde me zaman istersen beklerizkizlar benim kafa yerinde degil valla unutuyorum buraya girmeyi şimdi birden aklima geldi valla şok oldum. beni bu ara idare edin cok yogunum gelen giden işte.cuma annemlere giidicem babam için kuranı kerim okuncak ben kilomu yarin bildiririm unutmazsam inşaAllah
Çok kaçırmışsın bu hafta artı seni bekliyo ama son pişmanlık fayda etmez kuzum sürekli karbon beslenmişsin o yüzden bünye istedikçe istiyo28 mart menü
sahur
1 kase çorba
az bi salata
3 çatal yoğurt
4 küçük hurma
iftar
1 kepceden biraz az çorba
6 yk besamal s.tavuklu karnabahar
3 yk etli nohutlu p.pilav
ceviz büyüklüğünde pogca
yarım dilim börek yanına yoğurt 1 kaseden az
1 saat sonra
1çay b leblebi 1 ab ayran 1catal revani
2 saat sonra
1 tarçın li elma 1 şişe sade soda(içine limon sikilmis)
Afiyet olsun Menün hafif çikolata bu menüye agır gelmemiştir28 mart menü:
sabah: 1 dilim tb ekmeği, yumurta peynir domates
öğlen: 1 kase mercimek çorbası
ara: filtre kahve, yarım pikolata
akşam: 1 tabak kıymalı bezelye, kücük bir parça kızarmış tavuk, salata
ara yok
2 lt su
ahh bi adet olsam çok rahatlıcam gibi geliyor inanılmaz şişim. yakında bi diyetisyen desteği alıp devam edicem yolaAfiyet olsun Menün hafif çikolata bu menüye agır gelmemiştir
Aynen katılıyorum 77.3düm bu sabah itibariyle 75.5 giden 1.800 valla dikkat edin etmedinmi verilen gr lar kilo olarak geri geliyo çok nankörGünaydın herkese. @anka_misali kaptanımızın dediği gibi bu gün perşembe yarın için hafif geçirelim öğünlerimizigüzel bir sonucumuz olsun sevindirelim kaptanımızı uzaktan da olsa gözleri üzerimizdeee
Çok iyi değilmi bende istiyorum bir mucize olsun ve bendende yarın 1.800 gitsinnnAynen katılıyorum 77.3düm bu sabah itibariyle 75.5 giden 1.800 valla dikkat edin etmedinmi verilen gr lar kilo olarak geri geliyo çok nankör
Yok baci ya ne düzelmesiTüh. Kız yedinde moralin düzeldimi he
evet vücut yedikçe yemek istiyor ınş arti gelmem bide emen bi bebek olunca vücut direncim dusuyorÇok kaçırmışsın bu hafta artı seni bekliyo ama son pişmanlık fayda etmez kuzum sürekli karbon beslenmişsin o yüzden bünye istedikçe istiyo
Tadı çok kötüydü boşverbulutungokyuzu karatay böğreğini nasıl yaptın ?
Bir daha yemezsin o zaman dimiiiYok baci ya ne düzelmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?