Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

28 Mart menü (çok hastaydım aksam)
Sabah iki kaşık makarna

Öğlen (günüm vardı)
Bir kase çorba, bir dilimm tatli,bir dilimpasta, küçük poğaça, iki içli köfte
( emzikli olduğum içn hepsinden tattım)
Akşam
Yarım avuç yer fıstığı cig

28 mart menü
sahur
1 kase çorba
az bi salata
3 çatal yoğurt
4 küçük hurma
iftar
1 kepceden biraz az çorba
6 yk besamal s.tavuklu karnabahar
3 yk etli nohutlu p.pilav
ceviz büyüklüğünde pogca
yarım dilim börek yanına yoğurt 1 kaseden az
1 saat sonra
1çay b leblebi 1 ab ayran 1catal revani
2 saat sonra
1 tarçın li elma 1 şişe sade soda(içine limon sikilmis)

Allah kabul etsin. Canım sen listede değilsn zaten dimi bildiğim kadarıyla. Bildirimlerin düzenli değil zaten. Her zaman dediğimiz gibi ne kadar burdayssn o kadar faydasını görürsün. Özel sebeplerin vardı kendine geldiğinde me zaman istersen bekleriz

Hafif olacak inşallah. Ben dün adetin de verdiği aç gözlülük ile 1 günümü yedim. Bugün çok dikkat ediyorum. Evdekilere yaprak saracagim kendime mercimek yaptım..

28 mart menü:
sabah: 1 dilim tb ekmeği, yumurta peynir domates

öğlen: 1 kase mercimek çorbası

ara: filtre kahve, yarım pikolata

akşam: 1 tabak kıymalı bezelye, kücük bir parça kızarmış tavuk, salata

ara yok
2 lt su

Çok kaçırmışsın bu hafta artı seni bekliyo ama son pişmanlık fayda etmez kuzum sürekli karbon beslenmişsin o yüzden bünye istedikçe istiyo

Afiyet olsun Menün hafif çikolata bu menüye agır gelmemiştir

Afiyet olsun Menün hafif çikolata bu menüye agır gelmemiştir
ahh bi adet olsam çok rahatlıcam gibi geliyor inanılmaz şişim. yakında bi diyetisyen desteği alıp devam edicem yola karamelli_turta senin önerdiğin diyetisyene başlıycam. sadece regl olmamı bekleyelim mi yoksa hemen başlayalım mı diye sordum haber bekliyorum

Aynen katılıyorum 77.3düm bu sabah itibariyle 75.5 giden 1.800 valla dikkat edin etmedinmi verilen gr lar kilo olarak geri geliyo çok nankör

Çok kaçırmışsın bu hafta artı seni bekliyo ama son pişmanlık fayda etmez kuzum sürekli karbon beslenmişsin o yüzden bünye istedikçe istiyo
evet vücut yedikçe yemek istiyor ınş arti gelmem bide emen bi bebek olunca vücut direncim dusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…