- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
canım afiyet olsun. bende form bisküvi yerdim sürekli burda yeme oda zararlı dediler bıraktım. Sende çok fazla tüketme istersen.Merhaba Kızlar, bugünkü menüm
Sabah8.30
Roka,nane
Domates,salatalık
1 avuç içi beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Ara:kayısı çayı
5 tane fındık
3tane form bisküvi
Öglen:
Yarım tabak sulu köfte
1 kase yoğurt
Ara: Türk kahvesi
Akşam 18.00
Yarım tabak köz patlıcan
Yogurt
5 kaşık sade makarna
Spor 30dk fitness
Bugün canım çok tatlı istedi, o yüzden yedim canım.ben menülerimi hep burada paylaştım.diger link hangisi oluyor?canım afiyet olsun. bende form bisküvi yerdim sürekli burda yeme oda zararlı dediler bıraktım. Sende çok fazla tüketme istersen.
birde menülerini diğer linke yazmayı unutma menü yazmamış sayılıyorsun yoksa
konunun ilk sayyfasındaki ilk link. ben sana atarım bulamazsan.Bugün canım çok tatlı istedi, o yüzden yedim canım.ben menülerimi hep burada paylaştım.diger link hangisi oluyor?
Ayy hiç bilmiyordum.daha doğrusu siteyi kullanmayı hala ögrenemedim.zahmet olmazsa linki yollar mısın kaptanım,yanlış yere yazmayayimkonunun ilk sayyfasındaki ilk link. ben sana atarım bulamazsan.
çünkü canım liseye girmen uzar bu şekilde. Bu hafta buraya yazdıklarını çoklu alıntı yapıp oraya ekleyebilirisn
aa unutmus muyum sali gunu yazmayidün menüsü olmayanlar :
florence_N
mrv2855
I icecandy pazartesi ve dün
DeryaOnDiet salı günü eksik
elifff_9595 pazartesi salı
S shameless35 salı
ICanDoThis salı
Edebiye canımmm pes edecektim ki, senin mesajin beni tekrar ayağa kaldırdı. Ben çok yalnız biriyim, depresifim de biraz. Ama bir yabancının beni merak etmesi çok duygulandırdı beni. Çok teşekkür ederim canım. İyi ki varsın.İyi ki bu takımdayım.
yemeğimi yedim şimdi kozi uyutuyorum emzirerekHuuu Huuuuuu Nerdesiniz Kızlsr
Çok güzel kilo vermişsin canım, aklından bile geçirme sakın :))adam tulumba tatlisi almaya gitti ben nereye gidem simdi
Hastaydım canm ya.egilip kalkamıyordum. Daha gecmedi
Kızlar, biraz da içimi dökeyim, diyetim kusursuz gidiyordu ki Dün bir yeme krizi(binge-eating) yaşadım, sebebi moral bozukluğuydu. Kocaman bir pastanın yarısını neredeyse çiğnemeden 5-10 dk içinde tükettim. Ne yediğimi biliyordum, ne tadını alabiliyordum. Sadece acım dinsin diye yiyordum.
Kompulsif aşırı yeme de deniyor buna. Ama artık bu sondu. Bundan sonra bu krizleri yaşamayacağım. Psikologa gideceğim, randevum var yarın.
teşekkür ederim yok yemiycem yarın tartı günüÇok güzel kilo vermişsin canım, aklından bile geçirme sakın :))
Bacım niye pes ediyorsun ya daha yolun başındasın yapma etme. Bak siteye daha çok girmeye çalış daha çok katilim yap hevesleneceksin o zmn. Bir hafta denediginde farki goreceksin zaten ve bırakmak istemeyeceksin. Inan ben de bazen bırakmak istiyorum ama ömrümün sonuna kadar kilolu mu kalacagim diyorum kendime. Bu işe bi son vermek lazım artık. Çok rahat edecegiz sonunda inan buna. Lütfen pes etme bak pes edip ne olacak ki. Zaten kilolar almış basıni gitmiş. Kendine geeeeeeelll. Zayiflayinca ne kadar mutlu olacagini düşün. Zaten yediklerimiz bir fayda sağlamiyor ki bize anca zarar veriyor. Sadece anlık mutluluk veriyor. Ama yememeye alısinca inan ki onun mutluluk olmadigini anliyorsun.. Peşindeyim yawru bırakamazsın öyle çabukEdebiye canımmm pes edecektim ki, senin mesajin beni tekrar ayağa kaldırdı. Ben çok yalnız biriyim, depresifim de biraz. Ama bir yabancının beni merak etmesi çok duygulandırdı beni. Çok teşekkür ederim canım. İyi ki varsın.İyi ki bu takımdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?