Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Merhaba Kızlar, bugünkü menüm

Sabah8.30
Roka,nane
Domates,salatalık
1 avuç içi beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin

Ara:kayısı çayı
5 tane fındık
3tane form bisküvi

Öglen:
Yarım tabak sulu köfte
1 kase yoğurt

Ara: Türk kahvesi

Akşam 18.00
Yarım tabak köz patlıcan
Yogurt
5 kaşık sade makarna

Spor 30dk fitness

canım afiyet olsun. bende form bisküvi yerdim sürekli burda yeme oda zararlı dediler bıraktım. Sende çok fazla tüketme istersen.
birde menülerini diğer linke yazmayı unutma menü yazmamış sayılıyorsun yoksa

Bugün canım çok tatlı istedi, o yüzden yedim canım.ben menülerimi hep burada paylaştım.diger link hangisi oluyor?

Bugün canım çok tatlı istedi, o yüzden yedim canım.ben menülerimi hep burada paylaştım.diger link hangisi oluyor?
konunun ilk sayyfasındaki ilk link. ben sana atarım bulamazsan.
çünkü canım liseye girmen uzar bu şekilde. Bu hafta buraya yazdıklarını çoklu alıntı yapıp oraya ekleyebilirisn

konunun ilk sayyfasındaki ilk link. ben sana atarım bulamazsan.
çünkü canım liseye girmen uzar bu şekilde. Bu hafta buraya yazdıklarını çoklu alıntı yapıp oraya ekleyebilirisn
Ayy hiç bilmiyordum.daha doğrusu siteyi kullanmayı hala ögrenemedim.zahmet olmazsa linki yollar mısın kaptanım,yanlış yere yazmayayim

29 Mart menü ;

Kahvaltı ;
Yarım kase çorba
1 dilim çavdar ekmek
1 haşlanmış yumurta
7/8 adet patates kızartması
1 kk beyaz peynir

Ara05.30; armut

Akşam 18.00;
1 tabak kuru fasulye
1 kase cacık

Ara 20.30; sade türk kahvesi
Sade soda

Ara 00.00; sanırım bir küçük ekler

Ara 01.30;form çayı
5 badem

1,5 lt zencefil +limon +tarçınlı su
1 lt su

I icecandy canım naptın? Pes mi ettin yoksa hiç goremiyom ben seni ama. Yawru listeye girmek icin duzenli paylaşmalisin menülerini ve sporlarini. Vazgeçme lütfen
Edebiye canımmm pes edecektim ki, senin mesajin beni tekrar ayağa kaldırdı. Ben çok yalnız biriyim, depresifim de biraz. Ama bir yabancının beni merak etmesi çok duygulandırdı beni. Çok teşekkür ederim canım. İyi ki varsın.İyi ki bu takımdayım.

Bugünün menüsü
Sabah
2 haşlanmış yumurta
10 adet badem
8 adet siyah zeytin
1 kk beyaz peynir

Öğle
8 yk et sote
1 sb ayran
1 porsiyon salata

Ara
5 adet gün kurusu (fazla mı oldu acaba:))

Akşam
8 adet misket köfte
7 yk yoğurt
1 porsiyon salata

Su 3 lt
Spor : 30 dk orta tempo yürüyüş

Kızlar, biraz da içimi dökeyim, diyetim kusursuz gidiyordu ki Dün bir yeme krizi(binge-eating) yaşadım, sebebi moral bozukluğuydu. Kocaman bir pastanın yarısını neredeyse çiğnemeden 5-10 dk içinde tükettim. Ne yediğimi biliyordum, ne tadını alabiliyordum. Sadece acım dinsin diye yiyordum.

Kompulsif aşırı yeme de deniyor buna. Ama artık bu sondu. Bundan sonra bu krizleri yaşamayacağım. Psikologa gideceğim, randevum var yarın.

moral bozuklugunda ayda aşırı sınırlı olduğunda beni tek mutlu eden sakinlestiren sey cikolata bunu asmanin tek careside eve almamak veya elinin altinda hep saglikli atistirmaliklar olmasi

Bacım niye pes ediyorsun ya daha yolun başındasın yapma etme. Bak siteye daha çok girmeye çalış daha çok katilim yap hevesleneceksin o zmn. Bir hafta denediginde farki goreceksin zaten ve bırakmak istemeyeceksin. Inan ben de bazen bırakmak istiyorum ama ömrümün sonuna kadar kilolu mu kalacagim diyorum kendime. Bu işe bi son vermek lazım artık. Çok rahat edecegiz sonunda inan buna. Lütfen pes etme bak pes edip ne olacak ki. Zaten kilolar almış basıni gitmiş. Kendine geeeeeeelll. Zayiflayinca ne kadar mutlu olacagini düşün. Zaten yediklerimiz bir fayda sağlamiyor ki bize anca zarar veriyor. Sadece anlık mutluluk veriyor. Ama yememeye alısinca inan ki onun mutluluk olmadigini anliyorsun.. Peşindeyim yawru bırakamazsın öyle çabuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…