Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

evet çalışıyorum kpss ye.eşim askere gitseydi bir hayırlısıyla.onun stresi çokk yansıyor bana
ben evli değilim evli olsam ne olurdu acabaa. erkek arkadaşımın ilk üç ayı çok sancılıydı gerçekten. sonra ama kafam çok rahattı. Maddi yönden sıkıntınız olmazsa gerçekten stresinin azalacağına eminim

Bozma canim hic moralini. Dun bitti gitti onumuzdeki gunlere bakalim. Hem bazen ciss yemek de metobolizmayi hizlandiriyor, sen genelde guzel dikkat ediyorsun. Insallah yarina da eksi gelirsin canim

Tamam canim oyle yapayim. Dun ve bugun de menu paylaşmadım ama cok duzensiz beslendim

Maalesef kimyasal gebelik.tutunamamis canim...
Olsun cnaim hic uzulme. Inan biz de cok denedik. Tam dedim ki amaan olmazsa olmasin ya iste o zaman oldu. Doktor da diyor galiba biraz strest oluyor o yuzden de sorun oluyor. Rahat ol, sakin stres yapma, yemene icmene zaten dikkat ediyorsun.
Ve bak canim bana burdan bir arkadasim cinsel iliski doktoruna gitmisti o soylemisti. Onlar cok uzun yillar denediler. Uzmanin soyledigi iliskiye girdigin gun mumkunse vajinal bolgene su degdirme ozellikle sonrasi kesinlike cunku sudaki ph dengesi spermleri olduruyormus. Ve spermlerin senin vucuduna gectigi andan itibaren cpk yavas hareketlerle poponu yukari kaldir mumkunse duvara ama cok yavas hareketlerle ve en az 30 dakika bekle.
Arkadasim uzmanin dediklerini yaptigi ay hamile kaldi. Insallah darisi tum isteyenlerin basina

29 mart menü

Kahvaltı saat 12.30

2 haşlanmış yumurta
Kırmızı biber, domates, salatalık
1 avuç karışık kuruyemiş

Akşam saat 18.15

1 greyfurt
1 tabak karışık zeytinyağlı sebze yemeği
1 bardak ayran

Su 2lt

iftara dakikalar kala regl oldum her hal üuüüu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…