- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Canım cuma günü 8 de en geç listeyi paylaşmalıyız. o yüzden 8e kadar uyanırsan sorun değil uyandığında tartılırsınYarın kilo bildiririm yine bu saatleri bulurbulutungokyuzu ,gececiyim ya uyuyup uyanınca tartılırım .
Ama şimdi de söyleyebilirim tabi.
Akşam 8 değil mi? Tamam öyleyse süperCanım cuma günü 8 de en geç listeyi paylaşmalıyız. o yüzden 8e kadar uyanırsan sorun değil uyandığında tartılırsın
ben evli değilim evli olsam ne olurdu acabaa. erkek arkadaşımın ilk üç ayı çok sancılıydı gerçekten. sonra ama kafam çok rahattı. Maddi yönden sıkıntınız olmazsa gerçekten stresinin azalacağına eminimevet çalışıyorum kpss ye.eşim askere gitseydi bir hayırlısıyla.onun stresi çokk yansıyor bana
aynenAkşam 8 değil mi? Tamam öyleyse süper
Ben de 1 kilo fazla cikiyom gün icinde. O yüzden cok moralim bozuluyor. Hala sekseni görmek beni üzuyor gun icinde. 78 e insem gün icinde de 8 li rakamlari görmemiş olacam1 -1.5 kilo fazla çıkıyorum ben gün içinde
Ayy cook sevindim rakibim. Canim benim hayirli olsun . Rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin. Ayy ne guzel haber :)Evet canim pozitif:)
Bozma canim hic moralini. Dun bitti gitti onumuzdeki gunlere bakalim. Hem bazen ciss yemek de metobolizmayi hizlandiriyor, sen genelde guzel dikkat ediyorsun. Insallah yarina da eksi gelirsin canimDeryaOnDiet ben sana cevap yazamadım yoğunluktan kusuruma bakma..
Bende iyiyim çok şükür son günlerde misafir kalabalığı vardı ondan bende pek buralarda değildim bide dün bozdum yedim önüme geleni moralim cok bozuldu pişmanlık yaşadım.
Bugün yine devam tam gaz. Umarım cumayı etkilemez
Burda 6 ayliktan aliyorlar canim. Ben kizimi 13 aylikken vermistim. 3 yasindan kucuk almiyorlarsa tabiki yapacak birsey yok, bakiciyla ben de birakmak istemedim.15 aylik paşam.3 yaş alıyor bir kaç yeri araştırdım
Yaparsin tabiki canim. Ayy allahim bu aralar isim cok yogun ya girip bakamiyorum bile gun icindeTeşekkür ederimİnsallah kaptanımız geri dönene kadar layığıyla yapabilirim görevimi
Dun aksam yemeginde kacmis. Bugun nasil gidiyor peki canim? Pes etmek yok hepimiz 60 olcazKızlar bugün akşam yemeği nde kaçırdım yaa.off tutamadim kendimi.moralim bozuk olunca hep böyle oluyor
Maalesef kimyasal gebelik.tutunamamis canim...Ayy cook sevindim rakibim. Canim benim hayirli olsun . Rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin. Ayy ne guzel haber :)
Tamam canim oyle yapayim. Dun ve bugun de menu paylaşmadım ama cok duzensiz beslendimSeni anlıyorum abla inşallah hakkında en hayırlısı olur. Şu an izin alamıyorsun takımdan ayrılman lazım o zaman 6 ay listeye dönemezsin. İstersen yarın bildirim yap haftaya kadar menü spor bildirim yapma takımda izinli sayalım. Eğer cumaya kadar kararın değişmez ayrılmak istersen o zaman ayrıl. Belki şu dönemde ayrılmak sana iyi gelmez. Haftaya karar verelim olurmu
selam canim. Off calis calis calis. Ayy bu aralar benim isim mi artti ne oldu anlamadim pek cok isim var.Kızçeler nörüyonuz yaaa
Olsun cnaim hic uzulme. Inan biz de cok denedik. Tam dedim ki amaan olmazsa olmasin ya iste o zaman oldu. Doktor da diyor galiba biraz strest oluyor o yuzden de sorun oluyor. Rahat ol, sakin stres yapma, yemene icmene zaten dikkat ediyorsun.Maalesef kimyasal gebelik.tutunamamis canim...
sorun değil canım önemli olan sağlığınTamam canim oyle yapayim. Dun ve bugun de menu paylaşmadım ama cok duzensiz beslendim
gün içinde tartılma canım takıntı haline geliyor sonraBen de 1 kilo fazla cikiyom gün icinde. O yüzden cok moralim bozuluyor. Hala sekseni görmek beni üzuyor gun icinde. 78 e insem gün icinde de 8 li rakamlari görmemiş olacam
süperiz yani gerçekten bende dahil bize bir alkış.bulutungokyuzu dün spor yapmayanlar...
bulutungokyuzu
soffty
deyno
tomrs
florence_N
mrv2855
B bibliyofil_k
DeryaOnDiet
S sibell16
O ozlemm89
S shameless35
E Elifaslan1986
asya_01
M Makbiile
Desal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?