Doğru bacim en iyisi ewe çikolata abur cubur almamak. Al bademini cevizini kayisini hurmanı valla ohhh misssmoral bozuklugunda ayda aşırı sınırlı olduğunda beni tek mutlu eden sakinlestiren sey cikolata bunu asmanin tek careside eve almamak veya elinin altinda hep saglikli atistirmaliklar olmasi
Abboooowww kaç o ewdenadam tulumba tatlisi almaya gitti ben nereye gidem simdi
ama benim gibi kocası olanlar için çok zor adam eli bos gelmiyorDoğru bacim en iyisi ewe çikolata abur cubur almamak. Al bademini cevizini kayisini hurmanı valla ohhh misss
Benimki de oyleydi ama birlikte başladik diyete. O günden sonra cok dikkat ediyor ne alırsa lightından aliyorama benim gibi kocası olanlar için çok zor adam eli bos gelmiyor
menun güzel ama az bacım emziriyon sen dikkat et29 mart persembe menüm
08.00
1 haslanmis yumurta
Yarim salatalik
10.00
5 badem
13.00
1 kase mercimek corbasi
2 kasik yesil fasulye
18.00
1 porsiyon etli türlü
1 kase yogurt
1 dilim kepekli ekmek
Bacım emzirmiyom ben maalesef 2 ay emzirebildim sonra kan pıhtilasmasi sorunu yuzunden ilaç tedavisine başladik. Ağir ve tehlikeli bir ilaç o yuzden bıraktirdilar zorla eşim ve doktorum. Hala icimde bir yaradırmenun güzel ama az bacım emziriyon sen dikkat et
işin garibi adam zayıf sayılır yiyiyor yiyiyor almiyorBenimki de oyleydi ama birlikte başladik diyete. O günden sonra cok dikkat ediyor ne alırsa lightından aliyorbenle birlikte 8 kilo verdi o da
haaa o zaman tamam bol eksiler canimBacım emzirmiyom ben maalesef 2 ay emzirebildim sonra kan pıhtilasmasi sorunu yuzunden ilaç tedavisine başladik. Ağir ve tehlikeli bir ilaç o yuzden bıraktirdilar zorla eşim ve doktorum. Hala icimde bir yaradır
Bacım niye pes ediyorsun ya daha yolun başındasın yapma etme. Bak siteye daha çok girmeye çalış daha çok katilim yap hevesleneceksin o zmn. Bir hafta denediginde farki goreceksin zaten ve bırakmak istemeyeceksin. Inan ben de bazen bırakmak istiyorum ama ömrümün sonuna kadar kilolu mu kalacagim diyorum kendime. Bu işe bi son vermek lazım artık. Çok rahat edecegiz sonunda inan buna. Lütfen pes etme bak pes edip ne olacak ki. Zaten kilolar almış basıni gitmiş. Kendine geeeeeeelll. Zayiflayinca ne kadar mutlu olacagini düşün. Zaten yediklerimiz bir fayda sağlamiyor ki bize anca zarar veriyor. Sadece anlık mutluluk veriyor. Ama yememeye alısinca inan ki onun mutluluk olmadigini anliyorsun.. Peşindeyim yawru bırakamazsın öyle çabuk
Wala kafam aşşak bullak. Diyetden waz geçmedim dün 45 dk yürüdüm ama artık su içemiyorum. Bitki çaylarını da mecburiyetden içiyorum. Ama ptesi sağlam bir başlangıç yapıxam
Bende öyle düşünüyorum canım.ailesi söz konusu olduğunda çok haksızlık yapıyor ama onun dışında maddi durumu olsa çok şeyin degisecegine inanıyorum.askerlik bitti mi inşallah iyi bir işe girerben evli değilim evli olsam ne olurdu acabaa. erkek arkadaşımın ilk üç ayı çok sancılıydı gerçekten. sonra ama kafam çok rahattı. Maddi yönden sıkıntınız olmazsa gerçekten stresinin azalacağına eminim
BAcım burda kimden cekiniyon ki hepimiz aynıyızSen ne kadar tatlı bir insansın yabu mesajını okuyup da pes etmek mümkün mü? Kalbin o kadar güzel ki eminim hedefine hemencik ulaşırsın..
Daha çok katılmak istiyorum ama sosyal fobi forumda bile peşimi bırakmıyor:) Yıllardır şişman ve içine kapanık kabuğumda yaşayınca işte... ama artık her şey güzel olacak, söz verdim kendime
Sevgili kaptanım, çoklu alıntıyı yapamadim ama tek tek ekledim.Allahim çok teknoloji özürlüyüm benkonunun ilk sayyfasındaki ilk link. ben sana atarım bulamazsan.
çünkü canım liseye girmen uzar bu şekilde. Bu hafta buraya yazdıklarını çoklu alıntı yapıp oraya ekleyebilirisn
Al benden de o kadar suyu resmen hayatimdan cikartttim ben deWala kafam aşşak bullak. Diyetden waz geçmedim dün 45 dk yürüdüm ama artık su içemiyorum. Bitki çaylarını da mecburiyetden içiyorum. Ama ptesi sağlam bir başlangıç yapıxam
Bizimkinin askerliği bitince vericem inşallah krese canım.3 yaş diyor ama konuşurum bir şekilde yapmak lazım çalışmak istiyorum Cocugumun geleceği içinBurda 6 ayliktan aliyorlar canim. Ben kizimi 13 aylikken vermistim. 3 yasindan kucuk almiyorlarsa tabiki yapacak birsey yok, bakiciyla ben de birakmak istemedim.
Ben de hLa çoklu alinti yapamiyorum bacimSevgili kaptanım, çoklu alıntıyı yapamadim ama tek tek ekledim.Allahim çok teknoloji özürlüyüm ben
Gündüz çok iyiydi de akşam 1 tabak çorba içtim az ekmek attim ağzıma taptazeydi dayanamadım fırından almıştı eşim. Ama sistim..Midem küçülüyor demek ki..Dun aksam yemeginde kacmis. Bugun nasil gidiyor peki canim? Pes etmek yok hepimiz 60 olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?