Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sabah
Yumurtalı ıspanak bir porsiyon,10 adet yeşil zeytin,küçük kase yoğurt

Öğle
Bir kase salata, 8 adet sarma,10 adet kuru uzum siyah,(egzama iyi geliyormuş o yüzden)
Akşam
Bir adet portakal,bir avuç çekirdek
Bir buçuk litre su

moral bozuklugunda ayda aşırı sınırlı olduğunda beni tek mutlu eden sakinlestiren sey cikolata bunu asmanin tek careside eve almamak veya elinin altinda hep saglikli atistirmaliklar olmasi
Doğru bacim en iyisi ewe çikolata abur cubur almamak. Al bademini cevizini kayisini hurmanı valla ohhh misss

29 mart persembe menüm
08.00
1 haslanmis yumurta
Yarim salatalik

10.00
5 badem

13.00
1 kase mercimek corbasi
2 kasik yesil fasulye

18.00
1 porsiyon etli türlü
1 kase yogurt
1 dilim kepekli ekmek
menun güzel ama az bacım emziriyon sen dikkat et

menun güzel ama az bacım emziriyon sen dikkat et
Bacım emzirmiyom ben maalesef 2 ay emzirebildim sonra kan pıhtilasmasi sorunu yuzunden ilaç tedavisine başladik. Ağir ve tehlikeli bir ilaç o yuzden bıraktirdilar zorla eşim ve doktorum. Hala icimde bir yaradır

Bacım emzirmiyom ben maalesef 2 ay emzirebildim sonra kan pıhtilasmasi sorunu yuzunden ilaç tedavisine başladik. Ağir ve tehlikeli bir ilaç o yuzden bıraktirdilar zorla eşim ve doktorum. Hala icimde bir yaradır
haaa o zaman tamam bol eksiler canim

Sen ne kadar tatlı bir insansın ya bu mesajını okuyup da pes etmek mümkün mü? Kalbin o kadar güzel ki eminim hedefine hemencik ulaşırsın..
Daha çok katılmak istiyorum ama sosyal fobi forumda bile peşimi bırakmıyor:) Yıllardır şişman ve içine kapanık kabuğumda yaşayınca işte... ama artık her şey güzel olacak, söz verdim kendime

Bende öyle düşünüyorum canım.ailesi söz konusu olduğunda çok haksızlık yapıyor ama onun dışında maddi durumu olsa çok şeyin degisecegine inanıyorum.askerlik bitti mi inşallah iyi bir işe girer

B
BAcım burda kimden cekiniyon ki hepimiz aynıyızhalini tahmin edebiliyorum dogumda 96 lardaydim. Sen hemencik vercen bize yetişcen bacım. Ama siteyi ihmal etme pesimdeyim.kızım. rekorlara koşacaz senlesormuş muydum hatirlayamadim ama çoluk cocuk var miydi? Calisiyor musun ewde misin? Yaş kaçtı bi de

konunun ilk sayyfasındaki ilk link. ben sana atarım bulamazsan.
çünkü canım liseye girmen uzar bu şekilde. Bu hafta buraya yazdıklarını çoklu alıntı yapıp oraya ekleyebilirisn
Sevgili kaptanım, çoklu alıntıyı yapamadim ama tek tek ekledim.Allahim çok teknoloji özürlüyüm ben

Wala kafam aşşak bullak. Diyetden waz geçmedim dün 45 dk yürüdüm ama artık su içemiyorum. Bitki çaylarını da mecburiyetden içiyorum. Ama ptesi sağlam bir başlangıç yapıxam
Al benden de o kadar suyu resmen hayatimdan cikartttim ben debugün 1 bardak ictim mi acaba diye dusunuyorum şu an. Ama işte su içmeyice kilo da verilmiyor yawru

Burda 6 ayliktan aliyorlar canim. Ben kizimi 13 aylikken vermistim. 3 yasindan kucuk almiyorlarsa tabiki yapacak birsey yok, bakiciyla ben de birakmak istemedim.
Bizimkinin askerliği bitince vericem inşallah krese canım.3 yaş diyor ama konuşurum bir şekilde yapmak lazım çalışmak istiyorum Cocugumun geleceği için

MERHABA MİNNOŞLAR
29 Mart zıkkımlandıklarım
Sabah:1 büyük tam tahıllı yağsız tulum peynirli domatesli tost. Bir nescafee. Bir bitki çayı

Öğlen:bir dilim kızarmış ekmek
Salata
Yarım porsiyon kuzu haşlama

Akşam:
5 yemem k. Yoğurt
8 badem (kırık)
15 kurı üzüm
1 çay k. Tatçın.

Bitki çayı. 2 litre su. 20 dk yürüyüş

Dun aksam yemeginde kacmis. Bugun nasil gidiyor peki canim? Pes etmek yok hepimiz 60 olcaz
Gündüz çok iyiydi de akşam 1 tabak çorba içtim az ekmek attim ağzıma taptazeydi dayanamadım fırından almıştı eşim. Ama sistim..Midem küçülüyor demek ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…