Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Alakasız bir soru sormak istiyorum kızlaaarr. Saclarım son zamanlarda aşırı kepeklendi ve bu yüzden kaşınıyor. Hiç yaglanmayan saçlarim yağlanıyor artık sinir oluyorum. Gerçi yüzumde de sivilceler cıkmaya başladı son 2 haftadır. Galiba ergenligime geri dönüyorumsivilceleri salla da bu saçlarima ne yapabilirim? ALAKASIZ OLDU KAPTANIM KUsURA BAKMA

Abla bence vucudun arınıyor olabilir :)
Benimde çok alakasız saçma sivilcelerim çıkıyor normalde çıkmazdı

vallahi kaç gündür yine unuttum buraya girmeyi canim. şuan şimdi aklima geldi valla. kafa yerinde degil ki...

30 mart menüm
Sabah 11
4 yumurta ve 1 çay bardağı haşlanmış mercimek ile omlet (1 kase oldu)
Yarım kase salata

Ara Nescafe

Ara yarım elma

Ara 1 kuru incir

Akşam 20
1 YK kuzu kavurma
1 adet kalem pil boyunda 1 yaprak sarma
1 ceviz boyunda 1 biber dolma
1 ceviz boyunda soğan dolması
Avuç içim kadar fırında kabak mücver (diyet usul pişirdim, unsuz)
2 ince dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt
1 kuru incir

(1000 kalori, 100gr karbonhidrat hakkım dolsun diye ekmek yedim)

Su 3 lt

30.03.2018 cuma

Sabah 12.30
1 kaseden fazlaca roka salatası
4tel peynir
İki çatal çökelek
1tk biber salçası
1tk tereyağı
3yk didilmiş baharatlı tavuk
1 etimek
4 fincan çay
5zeytin

Öğle 16.00
1çay bardağı beyaz leblebi

Akşam 19.30
3 tk bulgur köftesi salçalı
1 kase baharatlı yoğurt

Ya aklıma gelmedi değil bilemedim şaştim kaldim. Yarin bi eczaneye soracam var mı bi çaresi.

Orayada sor ama varsa evde elma sirkesini yarı yarıya suyla cözdürüp sıkıntılı bölgeye sür benim sac derimde egzama var kurtarıcı ilaç resmen.

Egzama benim en büyük düşmanım aklına gelebilecek her yerimde var tüm başım burun deliklerim kulak içlerim sırtım kaşlarım bacaklarım dizlerim dirseklerim. Ben hiçbir derman bulamadım şimdi bir umut şeye başlicam. Aynısefa şampuanına bakalım ne olacak
Orayada sor ama varsa evde elma sirkesini yarı yarıya suyla cözdürüp sıkıntılı bölgeye sür benim sac derimde egzama var kurtarıcı ilaç resmen.

Egzama için kirpi eti bile yedim biz yedik geçti dediler. Sirke kullandım ısırgan otu kullandım kına yaktım torbalarca ilaç şampuan krem losyon kullandım

Salçayı napıyon ya hiç yemedim salçayı yemege koymak dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…