- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Alakasız bir soru sormak istiyorum kızlaaarr. Saclarım son zamanlarda aşırı kepeklendi ve bu yüzden kaşınıyor. Hiç yaglanmayan saçlarim yağlanıyor artık sinir oluyorum. Gerçi yüzumde de sivilceler cıkmaya başladı son 2 haftadır. Galiba ergenligime geri dönüyorumsivilceleri salla da bu saçlarima ne yapabilirim? ALAKASIZ OLDU KAPTANIM KUsURA BAKMA
Kınheeşey ters gitti. Nişan var ona gidicem yarın öbür gin bu gün nasıl yapıcam spor bilmiyorum varya çok hırslıydımbulutungokyuzu canım dün spor yapmayanlar
@Edebiye 006 ve ben hariç kimse yapmamış.
Hani sen benle yarışıyodunn
vallahi kaç gündür yine unuttum buraya girmeyi canim. şuan şimdi aklima geldi valla. kafa yerinde degil ki...Allah kabul etsin. Canım sen listede değilsn zaten dimi bildiğim kadarıyla. Bildirimlerin düzenli değil zaten. Her zaman dediğimiz gibi ne kadar burdayssn o kadar faydasını görürsün. Özel sebeplerin vardı kendine geldiğinde me zaman istersen bekleriz
Biliyorum canım nedenini. Ne zaman kendini iyi hissedersen gel buraya tam adapte olduğundada menülerini sporlarını yazmaya başlarsın tam katılım sağlarsınvallahi kaç gündür yine unuttum buraya girmeyi canim. şuan şimdi aklima geldi valla. kafa yerinde degil ki...
Ya aklıma gelmedi değil bilemedim şaştim kaldim. Yarin bi eczaneye soracam var mı bi çaresi.Abla bence vucudun arınıyor olabilir :)
Benimde çok alakasız saçma sivilcelerim çıkıyor normalde çıkmazdı
Bugünkü ekşi beni iyi kamciladi. Az karbon bol protein günü bilem yaptım. İnşallah devamı gelir.Flo cumadan açılışı çok iyi yapmışsın. Kızlar bizde örnek alalım başlayalım bu günden
Ya aklıma gelmedi değil bilemedim şaştim kaldim. Yarin bi eczaneye soracam var mı bi çaresi.
Ben kaçırdımmı yolsa sana doktor ne dedi
Özel sebeplerden dolayı üyeliğini pasifleştirdi sanırım. Geri gelicektir diye umuyoruz hepimiz
Orayada sor ama varsa evde elma sirkesini yarı yarıya suyla cözdürüp sıkıntılı bölgeye sür benim sac derimde egzama var kurtarıcı ilaç resmen.
Salçayı napıyon ya hiç yemedim salçayı yemege koymak dışında30.03.2018 cuma
Sabah 12.30
1 kaseden fazlaca roka salatası
4tel peynir
İki çatal çökelek
1tk biber salçası
1tk tereyağı
3yk didilmiş baharatlı tavuk
1 etimek
4 fincan çay
5zeytin
Öğle 16.00
1çay bardağı beyaz leblebi
Akşam 19.30
3 tk bulgur köftesi salçalı
1 kase baharatlı yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?