Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Benim de elime deterjan yaramıyor kuruyor burusk burusk oluyor. Eldiven kullanıyorum. Kayivalidemlere felan gittiğimde elim mahvolur. Bazende camasirsuyu katiyorlar mecbur yikiyorsun eldivensiz

Vileda ya da beybi idi sanırım, çok ince mutfak eldiveni var. Pudrasız planlı da var. Kullanıp alışmak lazım.
Bacım bi tek o degilki wc gidiyoz yıkıyoz makinaya bulaşık koysak ta bazen elimizde yıkamak gerekenler oluyo eldiven tak çıkar aman diyorum dalıyorum elimle

Modemi fişten çek ve takım baktın işe yaramıyor müşteri hizmetlerini ara. Hızı azalınca bilgisayardan bir şey yapıyorlar açılıyor.
Modem komşuda ortak kullanıyoruz çocukların tabletler de sorun yok benim telden girmem çok zor oluyo anlamadım gitti

Benim de elime deterjan yaramıyor kuruyor burusk burusk oluyor. Eldiven kullanıyorum. Kayivalidemlere felan gittiğimde elim mahvolur. Bazende camasirsuyu katiyorlar mecbur yikiyorsun eldivensiz
Bacım her yerede eldiven taşınmaz ki komşuya bile gitsen sofra kurmaya toplamaya yardım ediyorsun yine elin suya degiyo

gulumse alıver bitkisinin içindeki jeli sür annem ondan fayda gordu

Bacım bi tek o degilki wc gidiyoz yıkıyoz makinaya bulaşık koysak ta bazen elimizde yıkamak gerekenler oluyo eldiven tak çıkar aman diyorum dalıyorum elimle
bak y
deterjan deyince bu firmalar var evden sarı yaptığımız hatta bulutta yapıyor onların ürünlerini denedin mi hiç kullananlardan fayda gördük diye duydum

31 Mart Cumartesi menülerim:
Sabah: 4 tane kuru incir, 3 tane badem ve kahve
Öğle: 2 tabak lahana çorbası
Ara: 4 tane kuru incir, 5 tane çikolatalı leblebi ve 15 tane fındık
Akşam: 2 tabak yoğurt çorbası

Hasta olmasam spor yapmak çok istiyorum, hasta olunca tüm diyet düzenim gitti Ama zorlar sporumu yaparım belkim.

Aynen denemediğim şey kalmadı benimde çok berbat bişey...bazen sac derimi tamamen yüzesim geliyor anca o zaman rahatlıcakmışım gibi hissediyorum ((

Yaa bi günlük kaçamağın hazin sonu bana pahalıya mal oldu (((((

Abla benimde annemde var ellerinde deterjan yaparak sarma turşu vs hiçbişeye değmemesi gerekiyor elleri yarık yarık. En son saracoğlunun beyaz dut kurusu kürünü uyguladı ve rahatladı.
Denemediysen tavsiye ederim :)

sabah
2 yumurta
beyaz peynir
5 siyah zeytin
salatalık

akşam
ızgara palamut
salata

2 kayısı ve 1 yk yabanmersini

Sabah 09:30
Ilık limonlu su
2 yumurta
1kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
10 badem
8 zeytin

Öğlen 14:00
2 kepçe mercimek çorbası
4 yk yoğurt
3 kuru kayısı

Akşam 18:45
Fırında tavuk
1 porsiyon Salata

Su: 2.5 lt
Spor: 25 dk orta tempolu yürüyüş

Benimde aynı şekilde yaprak sararken sürekli yıkamak zorunda kalıyorum ellerimi parmak aralarımı çok kaşındırıyo dut kurusunuda denedim ellerimi içine soktum yine kaşındırdı yırtasım geldi çıkardım içinden

Sabah beri net kötüydü sayfalar açılmadı giremedim siz neler yaptınız bakim hafta sonu sakin geçmiş kimse yok sanırım

bugün kızımın aöl sınavı vardı onun peşinde koşturdu simdi de başım ağrıyor oturuyorump

Marasa ait bir corba. kışin ortaya çıkan pancar türünde bir bitki .pisirmeden önce eliçok kasindirir. Zahmetlidir.çok da faydalidir
Biraz araştırdımda yapı olarak zehirliymiş. Yemeğinide bilen eller yapmalıymış.

Sabah beri net kötüydü sayfalar açılmadı giremedim siz neler yaptınız bakim hafta sonu sakin geçmiş kimse yok sanırım
Egzama için çörek otu yağıyla menekşe aroması denedinizmi hiç ? Denemediyseniz tawsiye ederim.

31 .Mart
7:30Bir mescafe
2 haşlanmış yumurta
1 tk tulum
1 salatalık
1 kızartılmış tam tahıllı ekmek
Bitki çayı

12:00
Bir kepek ekmekli karışık tost
Bir ayran
(dışardaydım)
1 saat yürüyüş

19:00
1kg kuzu tandır
Bir küçük kase salata
Bitki çayı

2 litre su
Bu arada tarı yanlışmış
61,500 kg
Bu hafta sonu kaçamağımı kendime ödül werdim
Önümüzdeki 1 ay
Alkol yok spor war
Et yok salata war
Diziler yok spor war
Mayıs 10 kadar 55 olucam diye iddiaya girdim kazanmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…