Benim de elime deterjan yaramıyor kuruyor burusk burusk oluyor. Eldiven kullanıyorum. Kayivalidemlere felan gittiğimde elim mahvolur. Bazende camasirsuyu katiyorlar mecbur yikiyorsun eldivensizBenimde elimin içinde var egzama 12senedir çekiyorum çok kuru ve yarılıyo jiletle kesilmiş gibi yarılıyo deterjansa hiç gelemiyo o gün sızı dan yatamıyorum ellerimin derileri çok yıpranmış çekirdek kolay onuda deneriz
Bacım bi tek o degilki wc gidiyoz yıkıyoz makinaya bulaşık koysak ta bazen elimizde yıkamak gerekenler oluyo eldiven tak çıkar aman diyorum dalıyorum elimleVileda ya da beybi idi sanırım, çok ince mutfak eldiveni var. Pudrasız planlı da var. Kullanıp alışmak lazım.
Modem komşuda ortak kullanıyoruz çocukların tabletler de sorun yok benim telden girmem çok zor oluyo anlamadım gittiModemi fişten çek ve takım baktın işe yaramıyor müşteri hizmetlerini ara. Hızı azalınca bilgisayardan bir şey yapıyorlar açılıyor.
Bacım her yerede eldiven taşınmaz ki komşuya bile gitsen sofra kurmaya toplamaya yardım ediyorsun yine elin suya degiyoBenim de elime deterjan yaramıyor kuruyor burusk burusk oluyor. Eldiven kullanıyorum. Kayivalidemlere felan gittiğimde elim mahvolur. Bazende camasirsuyu katiyorlar mecbur yikiyorsun eldivensiz
Bacım her yerede eldiven taşınmaz ki komşuya bile gitsen sofra kurmaya toplamaya yardım ediyorsun yine elin suya degiyo
gulumse alıver bitkisinin içindeki jeli sür annem ondan fayda gorduBenimde elimin içinde var egzama 12senedir çekiyorum çok kuru ve yarılıyo jiletle kesilmiş gibi yarılıyo deterjansa hiç gelemiyo o gün sızı dan yatamıyorum ellerimin derileri çok yıpranmış çekirdek kolay onuda deneriz
bak yBacım bi tek o degilki wc gidiyoz yıkıyoz makinaya bulaşık koysak ta bazen elimizde yıkamak gerekenler oluyo eldiven tak çıkar aman diyorum dalıyorum elimle
kızın alö sınavı var 20 dk periyotlarla sınav yerine gittim geldim tekrar giderek 1 saat yürümüş olucamLeslie 2 mil tamam. Spor yapıyor musunuz?
Egzama benim en büyük düşmanım aklına gelebilecek her yerimde var tüm başım burun deliklerim kulak içlerim sırtım kaşlarım bacaklarım dizlerim dirseklerim. Ben hiçbir derman bulamadım şimdi bir umut şeye başlicam. Aynısefa şampuanına bakalım ne olacak
Kızlar 6.olmuşuz daha iyi ola bilirmiydik acaba bence olurdukdeyno neden sabit elifff_9595 neden artı 100 kuzum millet coşmuş maşallah inş haftaya da biz coşalım 2.likten baya geri kaldık bu hafta asılalım biraz olmaz mı ben size güveniyorum bu takım nerelerden nerelere geldi yine gelir
Benimde elimin içinde var egzama 12senedir çekiyorum çok kuru ve yarılıyo jiletle kesilmiş gibi yarılıyo deterjansa hiç gelemiyo o gün sızı dan yatamıyorum ellerimin derileri çok yıpranmış çekirdek kolay onuda deneriz
Benimde aynı şekilde yaprak sararken sürekli yıkamak zorunda kalıyorum ellerimi parmak aralarımı çok kaşındırıyo dut kurusunuda denedim ellerimi içine soktum yine kaşındırdı yırtasım geldi çıkardım içindenAynen denemediğim şey kalmadı benimde çok berbat bişey...bazen sac derimi tamamen yüzesim geliyor anca o zaman rahatlıcakmışım gibi hissediyorum((
Yaa bi günlük kaçamağın hazin sonu bana pahalıya mal oldu(((((
Abla benimde annemde var ellerinde deterjan yaparak sarma turşu vs hiçbişeye değmemesi gerekiyor elleri yarık yarık. En son saracoğlunun beyaz dut kurusu kürünü uyguladı ve rahatladı.
Denemediysen tavsiye ederim :)
Biraz araştırdımda yapı olarak zehirliymiş. Yemeğinide bilen eller yapmalıymış.Marasa ait bir corba. kışin ortaya çıkan pancar türünde bir bitki .pisirmeden önce eliçok kasindirir. Zahmetlidir.çok da faydalidir
Sabah beri net kötüydü sayfalar açılmadı giremedim siz neler yaptınız bakim hafta sonu sakin geçmiş kimse yok sanırım
Egzama için çörek otu yağıyla menekşe aroması denedinizmi hiç ? Denemediyseniz tawsiye ederim.Benimde elimin içinde var egzama 12senedir çekiyorum çok kuru ve yarılıyo jiletle kesilmiş gibi yarılıyo deterjansa hiç gelemiyo o gün sızı dan yatamıyorum ellerimin derileri çok yıpranmış çekirdek kolay onuda deneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?