- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Canım sabahki menünde daha doyurucu şeyler yiyebilirsin az geldi bana sabah. Öğlenki menündeki 3 kepçe kuru fasulyeyi de çok buldum. Menün genel olarak çok guzel cnm. Ekmek pilav makarna yemedigin sürece kilo verirsin insallah. Ben bugün 11 şubattan beri ilk defa pirinç pilavı yedim. Misafir var diye kendimi kaybettim yine30.03.2018
Sabah: 07.00
15 badem
3 kayıs kurusu
Öğlen 13.00
3 kepçe kuru fasülye
3 yk yoğurt
1 haşlanmış yumurta
Ara: 2 badem
Akşam 18.00
6 kaşık et sote
1 salatalık
2 kapya biber
2 sb ayran
Spor: 35 dk yürüyüş
Su: 2 lt
l30 Mart menü
Sabah 8 civarı
15 adet kuru siyah üzüm
10 civari
Yumurta salatası,(2 adet) küçük kase yoğurt, 10 adet yeşil zeytin
öğlen
Çorba bir kase
15 adet
Akşam
6 yk bulgur pilav, bir kase tirsik çorbası
2 litresu
O kadar kaçırmaşardan sonra akşam yemeği yemeseydin bari :))))30 Mart Cuma menü ;
Kahvaltı ;1 haşlanmış yumurta
1 gül böreği
1 kk beyaz peynir
1 bardak şekersiz çay
Ara ;3 küçük ekler
Akşam ;1 porsiyon kuru fasulye
Yarım kırmızı sirkeli biber turşusu
3 yk yoğurt
Ara ; sade türk kahvesi
Sade soda
Ara; 1 form çayı
5 badem
1,5 lt limon tarçın zencefilli su
1,5 lt su
kilo bildirimi yapmayacak mısın30 mart (tıkındıklarım)
Tereyağında pul biberli 3 çiftlik yumurtası
Bir y.k bal
Bir t.k tereyağ
Domates salatalık biber
Nescafee
Öğlen:
1 adet kabak 1 adet patates haşladım ezdim
Sarımsaklı yoğurtlu tükettim
Bitki çayı
Akşam:
Etsiz yoğurtlu ıspanak
Bir kiwi
Bitki çayı
15 dk yürüyüş
2 litre su
62,5 kilo çıktım.
kilo bildirimi yapmayacak mısın
Bu şekilde yazmıyoruz canım. Listemiz var. Ona cevaplandırıyor anlamsız yazıları sileceksin ve kendini ekleyip paylaşacaksın.En altta yazıyor . 62,5 çıktım. Sanırım tartı bozuktu :)))
Canım kahvaltı gece 3.30 taydı ,akşam yemeğim öğleden sonra 18.00 ekmek yemedimO kadar kaçırmaşardan sonra akşam yemeği yemeseydin bari :))))
Bir de kilo bildirimlerimizi sabah aç karnına tartildigimiz için öğlene kadar bildirmek daha iyi olur. Listede olsaydın mesela saati geçtiği için bildirim yapmamış sayılacaktın.En altta yazıyor . 62,5 çıktım. Sanırım tartı bozuktu :)))
Afiyet olsun canım , olur öyle arada kaçamak:) hak etmişsin ne zamandır yemeyerek.Canım sabahki menünde daha doyurucu şeyler yiyebilirsin az geldi bana sabah. Öğlenki menündeki 3 kepçe kuru fasulyeyi de çok buldum. Menün genel olarak çok guzel cnm. Ekmek pilav makarna yemedigin sürece kilo verirsin insallah. Ben bugün 11 şubattan beri ilk defa pirinç pilavı yedim. Misafir var diye kendimi kaybettim yineörnek alma sakın beni
İnşallah kaptanımmm, sayenizde
Desal Geçen hafta 23martta katılmışsınız aramıza 62kilo ile. Bu gün 62,5 çıkmışsınız. Tartınız bozulmuşsa pazartesiye kadar temin etmenizi öneririm. Pazartesi günleride sabah pazartesi kontrol tartısı yapıyoruz çünkü.
Flo nunda dediği gibi cuma günleri özel bir sebebiniz olmadığı sürece 12ye kadar eğer karamelli turta gibi vardiyelı bir işte çalışıyorsanız vs böyle bir sebepten akşam 7ye kadar bildirim yapmalısınız
Ay sormAa. Pteai sıkı spor diyet yapıcam ya kaçırmışımDesal listeye girebilmen için bu süre boyunca da kilo vermen gerekli en az 1 kilo diye biliyorum.
Kız sen üstüne almışsın
Desal Geçen hafta 23martta katılmışsınız aramıza 62kilo ile. Bu gün 62,5 çıkmışsınız. Tartınız bozulmuşsa pazartesiye kadar temin etmenizi öneririm. Pazartesi günleride sabah pazartesi kontrol tartısı yapıyoruz çünkü.
Flo nunda dediği gibi cuma günleri özel bir sebebiniz olmadığı sürece 12ye kadar eğer karamelli turta gibi vardiyelı bir işte çalışıyorsanız vs böyle bir sebepten akşam 7ye kadar bildirim yapmalısınız[/QUO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?