Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sabah kahvaltım saat 12.00
1dilim bugday ekmegine bal sürdüm yedim
2tane zeytin
2bardak şekersiz çay

Öglen saat 14.00
2çk bulgur pilavı
2çk etli nohut

Akşam yemegi saat 17.00
1kase ayran çorbası
2çk bulgur pilav
2çk etli nohut
1küçük kase yogurt

Ara ögün saat 20.00
1dilim Kıbrıs tatlısı
Sınırsız şekersiz çay

1litre dukan birası
1litre su

Kızlar 6.olmuşuz daha iyi ola bilirmiydik acaba bence olurduk deyno neden sabit elifff_9595 neden artı 100 kuzum millet coşmuş maşallah inş haftaya da biz coşalım 2.likten baya geri kaldık bu hafta asılalım biraz olmaz mı ben size güveniyorum bu takım nerelerden nerelere geldi yine gelir

Ben kaçırdımmı yolsa sana doktor ne dedi
Gulum pazartesi kbb ye yonlendirdi..
Sanmiyorum birsey cikacagini ama dedi onlem aliriz dedi..
Kan degerim dusuk..ust uste ameliyat olmanin verdigi hallerde olabilir dedi..uykusuzluk var yorgunluk var.
O yizden kan ilaci birde vitamin ilaci ya di..emzirdigim icinde olabilirmis sekerim dusuyosa diye iste.
Ameliyatla ilgili bir problemim yok sukur..
İns daha iyi olacagim..biraz zaman gerekiyo galiba..

İnsallah insallah en büyük dileğimiz. Bu günlerimize şükür geçmiş olsun tekrar

Evet azcık misafirin azizliği olmuş bende yarın napıcam nasıl geçiştiricem diye düşünüyorum. Ama sen onu yarın dengelersin ben biliyorum

Kesnlikle daha iyi olabilirdik olucazda insallah bu takım neler neler gördü haydin çalışkan arılarım ilk üçde adımız takımımız olsun haftaya

sınavlarım ve projelerim çok yoğun bu iki hafta şimdiden özür diliyorum zaman buldukça girebiliyorum. bu hafta sabit çıkmama baya üzüldüm ama zaten 70 benim direnç kilom diyeti bozdugum yok yoksa

sabah
2 haşlanmış yumurta
1 yk lor

öğlen
etli türlü
yoğurt

akşam
1 köfte
1 porsiyon haşlanmış tavuk
söğüş

aralarda 1 kayısı, 1 yk yabanmersini ve 1 dukan kurabiye yedim 30 kalori kadardı.

Çam terebentin yağı badem yağı we çörek otu yağı kepek konusunda mucizewi özellikleri wardır. Denemelisin

Tirşik çorbası :)). Hiç yemedim sanırım
l
Marasa ait bir corba. kışin ortaya çıkan pancar türünde bir bitki .pisirmeden önce eliçok kasindirir. Zahmetlidir.çok da faydalidir

Egzama da üzüm çekirdeği tüketilmelidir. İbrahim Saraçoğlu dan duydum.kuru siyah üzüm cekirdekli tüketiyorum.faydasi oldu sanki. Buarada domates ve sarımsak egzamayı azdırıyormus. Tedavi sürecinde tüketmemek lazımmış. Bir kaç bitki çayı da onermisti

Benimde elimin içinde var egzama 12senedir çekiyorum çok kuru ve yarılıyo jiletle kesilmiş gibi yarılıyo deterjansa hiç gelemiyo o gün sızı dan yatamıyorum ellerimin derileri çok yıpranmış çekirdek kolay onuda deneriz

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Net çok kötü sayfalar açmıyor teli vurucam yere şimdi ya

Vileda ya da beybi idi sanırım, çok ince mutfak eldiveni var. Pudrasız planlı da var. Kullanıp alışmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…