- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Afiyet olsun canım çok güzel menü. Fırında tavuğun miktarı nedir? Ben yine berbat kalorili şeyler yedim. Hep karbonhidratSabah 09:30
Ilık limonlu su
2 yumurta
1kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
10 badem
8 zeytin
Öğlen 14:00
2 kepçe mercimek çorbası
4 yk yoğurt
3 kuru kayısı
Akşam 18:45
Fırında tavuk
1 porsiyon Salata
Su: 2.5 lt
Spor: 25 dk orta tempolu yürüyüş
Sabah we akşam uygulamalısın. Mümkünse sabahları 45 dk akşamları 20 kafi. Üst tarafında incelmeleri gördükce dakikaşarı kendin bile uzatıcaksınHerhalde haftasonu sessizliğii :)
Bende su orucunun ilk gününü tamamladım. 3. Gün nasıl hissedicem merak ediyorum şu anda iyiyim bi sorun yok:)
Bu arada eliptik bisikletim geldi kurdum bugün.
Ev için ideal fiyatına göre iyi öyle dandik bişey değil çok şükür. 30 dkyla başladım bugün zamanla 1 saate çıkarmayı düşünüyorum inşallah.
Bende kullandım bel gitti basen kaldı şimdi attım bi kenara duruyo valla çok sıkıcı eliptik sevemedimSabah we akşam uygulamalısın. Mümkünse sabahları 45 dk akşamları 20 kafi. Üst tarafında incelmeleri gördükce dakikaşarı kendin bile uzatıcaksın
Hayırlı olsun güle güle kullan bende bi hevesle aldım ama hevesim çabuk geçti umarım senin geçmez bacıHerhalde haftasonu sessizliğii :)
Bende su orucunun ilk gününü tamamladım. 3. Gün nasıl hissedicem merak ediyorum şu anda iyiyim bi sorun yok:)
Bu arada eliptik bisikletim geldi kurdum bugün.
Ev için ideal fiyatına göre iyi öyle dandik bişey değil çok şükür. 30 dkyla başladım bugün zamanla 1 saate çıkarmayı düşünüyorum inşallah.
Evet zehirli canm.anneden görme biliyorum senede bir defa yaparım. TeşekkürlerBiraz araştırdımda yapı olarak zehirliymiş. Yemeğinide bilen eller yapmalıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?