- 9 Şubat 2018
- 680
- 722
- 18
- 29
Sabah we akşam uygulamalısın. Mümkünse sabahları 45 dk akşamları 20 kafi. Üst tarafında incelmeleri gördükce dakikaşarı kendin bile uzatıcaksın
Bende kullandım bel gitti basen kaldı şimdi attım bi kenara duruyo valla çok sıkıcı eliptik sevemedim
Abartmadan yemeye çalıştım canım, 5-6 incik eti falan :)Afiyet olsun canım çok güzel menü. Fırında tavuğun miktarı nedir? Ben yine berbat kalorili şeyler yedim. Hep karbonhidrat
31 mart ctesi menü
10.30
3/4 simit
1 porsiyon omlet
1 yk sürülebilir cikolata
19.00
1 porsiyon ıspanaklı kıymalı gözleme
1 bardak ayran
1 kase slata
dengelersen sorun olmaz bende bugün ekmek yemiycem diye kendime söz verdimBu sabah geç uyandım ve resmen evde ne bulduysam saldirdim resmen. Günün ilerleyen saatlerinde çok dikkat etmeliyim..
Neye iyi geliyor canm. Ben çok kötüyüm hastalık geçemedi. Öksürük özellikledenedığınız işe yarayan kür var mı
mesela altın süt gibi
(1 çay kaşığı zerdeçal , zencefil,karabiber, tarçın 1 bardak süt)
ahhh elif sana yakın otursam da gelsem biraz spor yapsam su aletle
canım yağ yakan diye duydumNeye iyi geliyor canm. Ben çok kötüyüm hastalık geçemedi. Öksürük özellikle
cumadan beri dışarda isim var ve bol bol yuruyorum ama isim yoksa çıkmıyorum dışarıya havalardan dolayi ins yaz geliyor firsatlari degerlendircemValla olurdu abla..yürüyüş yapma şansın yokmu en azından hergün 30 dk bile olsa faydadır
Ben ekledim valla gecenin bir yarısı. Siz de ekleyin.bulutungokyuzu canım dün spor yapanlar florence_N ve @Edebiye 006
soffty ve bende yaptık ama listeye eklemeye unutmuşuz..
Diğerleriii canlanın hadiiii spor konusunda cok zayıfıız
Yapmayanlar o kadar çok ki yapanları yazıyorsun artık..
Lafım sana değil kuzum. Spor yapmamayı alışkanlık haline getirenlere.Evet ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?