Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

maşallah canım bide kilo bel ve basen ölçülerini bi yere yaz tarihleriyle beraber bak ozaman sahada motive oluyorsun
Tesekkurler canimmm, sana da masallah tebrik ederim:)) olculerimi baslarken yazmistim, bi daha kontrol ederim.

afatmas canım ben karatayı biraz değiştirerek yapıyorum:) kendi alışkanlıklarıma göre ufak değişiklikler yapıyorum. En iyi kilo verme yöntemi vucudunu dinlemekten geçiyor.
Tabii ben bu kadar çok verdim, çünkü ne kadar kiloluysan(hastalık olmadığı sürece) o kadar hızlı veriyorsun:) ama hedef kilosuna yaklaşanların işi daha zor, ben de onları tebrik ediyorum
kilo vermek konusunda maşallahınız var

Ne yaptın bacım sen öyle 7günde 7kilo ne demek büyük başarı ilk zamanlar çok verirsin bu günleri iyi degerlendir valla ne verirsen kardır sen yaparsın
Canım çok teşekkür ederimm, inşallah senin gibi mezun olurum ben de :) Doktorum yediklerimi az buldu, biraz arttıralım dedi ama bilemedim. O diyor ki, simdiden az yersen, duraklama döneminde neyi azaltip da devam edeceksin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…