Sağol canm. İyi geliyor mu acaba. Bi deneyeyimcanım yağ yakan diye duydum
oksuruk için tereyağda sarımsak kızartmak iyi gelıyor
Tebrikler canmBen de bugün 149.4 çıktım. 7 gunde 7 kilo gitti, bu da beni çok motive etti
Tebrikler canmbugun wcye cikmadan 57.2 geldim çok mutlu oldum hele ki belim 1bucuk santim incelmiş basendende 1 cm gitmiş
maşallah yaaaTebrikler canm
maşallah canım bide kilo bel ve basen ölçülerini bi yere yaz tarihleriyle beraber bak ozaman sahada motive oluyorsunBen de bugün 149.4 çıktım. 7 gunde 7 kilo gitti, bu da beni çok motive etti
neyi bacım anlamadimmaşallah nasıl yapıyorsunuz canlar imrendim
Tesekkurler canimmm, sana da masallah tebrik ederim:)) olculerimi baslarken yazmistim, bi daha kontrol ederim.maşallah canım bide kilo bel ve basen ölçülerini bi yere yaz tarihleriyle beraber bak ozaman sahada motive oluyorsun
Tesekkurler canimmTebrikler canm
kilo vermek konusunda maşallahınız var
Kız diyorum ya işte bel inceldi basen hiç gitmedi eliptik te ben sevmedim o yüzden basen gitsin diye almıştımTeşekkürler :)
Abla basen önemli zaten onlar gitsin diye aldım.
Bende bel yol..belim ince basenlerde toplanmış ne varsa. İnşallah işe yarar..
Akşamları pul biberli yogurt süper işe yarıyo bide dukan birasıdenedığınız işe yarayan kür var mı
mesela altın süt gibi
(1 çay kaşığı zerdeçal , zencefil,karabiber, tarçın 1 bardak süt)
Ne yaptın bacım sen öyle 7günde 7kilo ne demek büyük başarı ilk zamanlar çok verirsin bu günleri iyi degerlendir valla ne verirsen kardır sen yaparsınBen de bugün 149.4 çıktım. 7 gunde 7 kilo gitti, bu da beni çok motive etti
Canım çok teşekkür ederimm, inşallah senin gibi mezun olurum ben de :) Doktorum yediklerimi az buldu, biraz arttıralım dedi ama bilemedim. O diyor ki, simdiden az yersen, duraklama döneminde neyi azaltip da devam edeceksin diyorNe yaptın bacım sen öyle 7günde 7kilo ne demek büyük başarı ilk zamanlar çok verirsin bu günleri iyi degerlendir valla ne verirsen kardır sen yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?