bence mantıklı dedigiCanım çok teşekkür ederimm, inşallah senin gibi mezun olurum ben de :) Doktorum yediklerimi az buldu, biraz arttıralım dedi ama bilemedim. O diyor ki, simdiden az yersen, duraklama döneminde neyi azaltip da devam edeceksin diyor
Ben de bugün 149.4 çıktım. 7 gunde 7 kilo gitti, bu da beni çok motive etti
Kızlarr, başka karatay yapan var mı??
Kız diyorum ya işte bel inceldi basen hiç gitmedi eliptik te ben sevmedim o yüzden basen gitsin diye almıştım
Doğru demiş canım. Kaç kalori önerdi?Canım çok teşekkür ederimm, inşallah senin gibi mezun olurum ben de :) Doktorum yediklerimi az buldu, biraz arttıralım dedi ama bilemedim. O diyor ki, simdiden az yersen, duraklama döneminde neyi azaltip da devam edeceksin diyor
2000 önerdi canım ama ben biraz aceleciyim galiba, illa diyor, yavaş vermezsen kiloları geri alırsın.Doğru demiş canım. Kaç kalori önerdi?
Maşallah kız uçuşa geçtin haBen de bugün 149.4 çıktım. 7 gunde 7 kilo gitti, bu da beni çok motive etti
Ben de başlamayi dusunuyorum insallah.Kızlarr, başka karatay yapan var mı??
Sen diyetisyeni dinle canım. Çok haklı. Vücut kilosu ihtiyaç olunan kaloriyi de belirliyor. Sen 2000 al, gör bak vermen devam edecek.2000 önerdi canım ama ben biraz aceleciyim galiba, illa diyor, yavaş vermezsen kiloları geri alırsın.
Boşlama buraları, bugün neler yedin bakalım :))Selam kızlar çok giremedim iki gündür. Insallah yarindan itibaren buralardayim yine
Bana da mantıklı geldi canım, sen neler yaptın duraklama döneminde?Sen diyetisyeni dinle canım. Çok haklı. Vücut kilosu ihtiyaç olunan kaloriyi de belirliyor. Sen 2000 al, gör bak vermen devam edecek.
Yawrum bu ne1 nisan pazar menüm
Sabah: 1 yumurta ve 1 dilim tam buğday ekmek
Öğle: lahana çorbası, sebze kebap.
Akşam: yarım kase salata
Ara: 1 avuç leblebi (3 tanesi çikolata kaplı) ve bir kase yoğurt
Spor 1 saat yürüyüş.
Diyeti bırakıp yiyip kilo aldımBana da mantıklı geldi canım, sen neler yaptın duraklama döneminde?
2 dilim meyveli keki pazar kaçamağı sayarsak güzel menü1 Nisan menüm
Sabah 10-11:30
2 dilim meyveli kek
2 haşlanmış yumurta
1 kase salata
Yarım çay bardağı kavrulmuş tuzlu yer fistigi
Ara Nescafe
Öğlen 15
3/4 kase haşlanmış mercimek
1 kase yoğurt
Akşam 20
4 YK taze fasulye
1 kase yoğurt
3 YK domatesli bulgur pilavı
1 Nisan menüm
Sabah 10-11:30
2 dilim meyveli kek
2 haşlanmış yumurta
1 kase salata
Yarım çay bardağı kavrulmuş tuzlu yer fistigi
Ara Nescafe
Öğlen 15
3/4 kase haşlanmış mercimek
1 kase yoğurt
Akşam 20
4 YK taze fasulye
1 kase yoğurt
3 YK domatesli bulgur pilavı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?