Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende öyleyim yiyin yiyin şişin diyorum çok iyi olmuş alışman
Geçmiş olsun. Salon çok iyi fikir hem düzenli gidiyorsun hem egzersizler belirli hemde ğara verip gitmeyince insan üzülüyor mecbur kalıyorsun süper bu iyi bir adım

2 nisan menüm
Sabah
Yarım simit çay

Ara
Kayısı çayı

Akşam
Yarım tabak sarma
1kase yogurt

Yaa bugün hiç iyi geçmedisabah hastanedeydim simit girebildim.aksam da ablam çağırdı yemeğe.. Yarın beyaz lahanaya baslayacagim

bugün sabah ogle akşam bir oldu bu anda yiyince ve çok yiyince kafamı kaldiramiyorum uykudan

Abla kimse kandırmadı ya merak etme :)
Zayıflamak için yapmadım zaten. Bağışıklık sistemimi yenilemek için yaptım bir çok kaynaktanda araştırdım aslı var yani bu giden kilolar yağdan değil zaten biliyorum.
Tamamen şifa için ömrümde bi kere yapmış olmak istedim:)

Geçen hafta almak istedim ama kötüydün o yüzden insallah bu haftaya nasip ama gel sık sık takıma. Ne durumda bebişler
Çok teşekkür ederim küçük kızm ve bende öksürük var. Ben daha ağır geçiriyorum. Halen geciremedim. Diyebilirim. Sesim çıkmaz oldu. O derece. Kendim iyi hissettiğimde sporuma devam edecem ins

2 Nisan menü
Sabah 9.0
2 yk menemn
3 yk yumurtaliispanak
Bir lokma baltereyag,iki lokma peynir,bir dilim ekmek

Öğlen
1 adet haşlanmış yumurta, yarım domates

Ara t
4 yk makarna, 5 leblebi 10 adet kuru uzum siyah
Ara
6 yerfistgi, 3adet incir,iki avuç çekirdek
Akşam
Bir kase cacık koyu yoğurtlu
2 litre su

Sarmayı sayılı yiyebilirdin

Canım yemek yerine kuru meyve ve kuruyemişle geçirmişsin gününü sence olmuş mu

Çok teşekkür ederim küçük kızm ve bende öksürük var. Ben daha ağır geçiriyorum. Halen geciremedim. Diyebilirim. Sesim çıkmaz oldu. O derece. Kendim iyi hissettiğimde sporuma devam edecem ins
Tani hepsine sen baktın evde biri hasta oldumu herkes oluyor ya hep

Karamelli_
Maşallah kız yazaydın ya burayada yazdınmı. Birde lütfen canım tartı saatlerini kaçırma. Yoksa sen listeye girmek istemiyor musun
Tartı sorununa çözüm bulucam. Düzgün tartan bir baskül alıcam bu hafta. Cuma we ptesimi kaç saatleri ?

2. Nisan
Kaşar salam we maydonozlu tost
Yeşil çay

Öğlen
5 köfte
Salata
4 dilim ekmek
Ayran

Akşam:
Yoğurt içine badem kuru kayısı kuru üzüm
Bitki çayı
Gündüz çok kaçırdım
Akşamda kısmak zorunda kaldım
Dün 10 km yürüdüğüm için bu gün yerimden kalkamadım

2 litrw su
Squat hareketleri yaptım 2 set
10 dk

Tartıda görürüm ben seni haftaya o zaman ömründe yemedigin dayagı benden yiycen demekki

@compeng canım nasılsın gel özletme kendini DeryaOnDiet canım sende yoksun
Selam canim. Kusura bakmayi ya burda cuma gununden beri bu gun de dahil Paskalya bayrami vardi. O yuzden gorumcelerim esleri cocuklari kayinpeder hepsini davet ettik bayram icin. Sagolsun geldiler. Hic vaktim olmadi girmeye

Cok haklisin canim. Ben de bir ara karatay yapiyordum ama kendi tarzimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…