Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Slm canim. Profiline kilonu da yazarsan yorum yaparken kolaylik olur bize. Gunduz baya kh olmus

2 nisan

Sabah 07:00
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
8 zeytin
10 fındık
1 domates
2 bardak sade nescafe

Öğlen 13:00
7 yk mantar sote
2 yk pirinç pilavı

Ara 15:00
Dondurma(ödül günümdü, 250 kalori)

Ara 20:00
Sade türk kahvesi

Su: 3,5 lt
Spor: 30 dakika orta tempo yürüyüş

Kizlar benim durum vahim. Cumadan beri bayram diye gece gunduz kitliktan cikmis gibi yendi. Gerci cogu zaman ayaktaydim ee o kadar misafir olunca isim de bitmedi. Ama cok kh yedim bugun gityi misafirler. Yarina diyet basliyor yeniden.

Kizlar benim durum vahim. Cumadan beri bayram diye gece gunduz kitliktan cikmis gibi yendi. Gerci cogu zaman ayaktaydim ee o kadar misafir olunca isim de bitmedi. Ama cok kh yedim bugun gityi misafirler. Yarina diyet basliyor yeniden.
Keşke onlar yeseydi sen izleseydin olmadı bu hiç o kadar emek. Toparlarsın ama çok üzüldüm

Akşam yemeği yok. Akşam yemeklerini iptal etsek hiç kilo almayız zaten. Kendimizi alıştırsaydık iyi olurdu. Bitki çayı tüketmeni tawsiye ederim
e

Akşam yemeği yok. Akşam yemeklerini iptal etsek hiç kilo almayız zaten. Kendimizi alıştırsaydık iyi olurdu. Bitki çayı tüketmeni tawsiye ederim

e
Ben normalde akşam yiyorum ama ödül günü yemeyeyim dedim. Bitki çayı konusunda haklısın bugün tam kafein canavarı oldum

Ben normalde akşam yiyorum ama ödül günü yemeyeyim dedim. Bitki çayı konusunda haklısın bugün tam kafein canavarı oldum
Sabahları nescafe içmeden uyanamayan ben şimdi yeşil çay içerek kendime geliyorum. Birbirinden farksız. Yeşil çayın içindede kafein war çünkü. Birde sabahları limonlu su içmeye alışsam süper olucak.

Ew temizlik yürüyüş hepsi bir arada olmuyor zaten. Bahar temizliği her ewe şart. Benimde yapmam gerekenler arasında war. Olmazsa bir gün temizlik bir gün yürüyüş yapıcam. Nereye yetişeceğini şaşırıyor insan

e
Kızlar Evimi düzene soktum.yarindan itibaren inşallah yürüyüş duzenli
Kızlar Evimi düzene soktum.yarindan itibaren inşallah yürüyüş duzenli

Valla sabahları limonlu su yerine gün boyu dukan birası içilmesini tavsiye ederim canım benim olmazsa olmazımdır

2 Nisan menüm
Sabah 9.30
2 haşlanmış yumurta
2 kk köy peyniri
2 YK domates biber kavurması
1er tatlı kaşığı tereyağ ve bal
1 dilim çavdar ekmeği

Ara Nescafe (yarım paket)

Ara elma

Akşam 19:00
8 YK karnabahar yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Evet öyle.sobayi eşimle kaldırdım biraz önce.bir kaç günümü ayırıp cam kapı perde de dezenfekte ettim mi bayram a kadar rahat oh mis.dinlene dinlene yapıcam yoksa ev çocuk yemek spor his oluyor insan.haa birde ders çalışmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…