- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Slm canim. Profiline kilonu da yazarsan yorum yaparken kolaylik olur bize. Gunduz baya kh olmus2. Nisan
Kaşar salam we maydonozlu tost
Yeşil çay
Öğlen
5 köfte
Salata
4 dilim ekmek
Ayran
Akşam:
Yoğurt içine badem kuru kayısı kuru üzüm
Bitki çayı
Gündüz çok kaçırdım
Akşamda kısmak zorunda kaldım
Dün 10 km yürüdüğüm için bu gün yerimden kalkamadım
2 litrw su
Squat hareketleri yaptım 2 set
10 dk
Slm canim. Profiline kilonu da yazarsan yorum yaparken kolaylik olur bize. Gunduz baya kh olmus
ilk uyandığımızda tartıldığımız için en geç 12.00Karamelli_
Tartı sorununa çözüm bulucam. Düzgün tartan bir baskül alıcam bu hafta. Cuma we ptesimi kaç saatleri ?
Keşke onlar yeseydi sen izleseydin olmadı bu hiç o kadar emek. Toparlarsın ama çok üzüldümKizlar benim durum vahim. Cumadan beri bayram diye gece gunduz kitliktan cikmis gibi yendi. Gerci cogu zaman ayaktaydim ee o kadar misafir olunca isim de bitmedi. Ama cok kh yedimbugun gityi misafirler. Yarina diyet basliyor yeniden.
At gülümse valla hak eder o zamaannTartıda görürüm ben seni haftaya o zaman ömründe yemedigin dayagı benden yiycen demekki
Kg yazdım oldumu göremiyorum. Cuma we ptesi 12:00 dimi ?ilk uyandığımızda tartıldığımız için en geç 12.00
Yazdım oldumu ????Slm canim. Profiline kilonu da yazarsan yorum yaparken kolaylik olur bize. Gunduz baya kh olmus
e2 nisan
Sabah 07:00
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
8 zeytin
10 fındık
1 domates
2 bardak sade nescafe
Öğlen 13:00
7 yk mantar sote
2 yk pirinç pilavı
Ara 15:00
Dondurma(ödül günümdü, 250 kalori)
Ara 20:00
Sade türk kahvesi
Su: 3,5 lt
Spor: 30 dakika orta tempo yürüyüş
Ben normalde akşam yiyorum ama ödül günü yemeyeyim dedim. Bitki çayı konusunda haklısın bugün tam kafein canavarı oldumAkşam yemeği yok. Akşam yemeklerini iptal etsek hiç kilo almayız zaten. Kendimizi alıştırsaydık iyi olurdu. Bitki çayı tüketmeni tawsiye ederim
e
Sabahları nescafe içmeden uyanamayan ben şimdi yeşil çay içerek kendime geliyorum. Birbirinden farksız. Yeşil çayın içindede kafein war çünkü. Birde sabahları limonlu su içmeye alışsam süper olucak.Ben normalde akşam yiyorum ama ödül günü yemeyeyim dedim. Bitki çayı konusunda haklısın bugün tam kafein canavarı oldum
Akşam yemeği yok. Akşam yemeklerini iptal etsek hiç kilo almayız zaten. Kendimizi alıştırsaydık iyi olurdu. Bitki çayı tüketmeni tawsiye ederim
e
Kızlar Evimi düzene soktum.yarindan itibaren inşallah yürüyüş duzenli
Kızlar Evimi düzene soktum.yarindan itibaren inşallah yürüyüş duzenli
Valla sabahları limonlu su yerine gün boyu dukan birası içilmesini tavsiye ederim canım benim olmazsa olmazımdırSabahları nescafe içmeden uyanamayan ben şimdi yeşil çay içerek kendime geliyorum. Birbirinden farksız. Yeşil çayın içindede kafein war çünkü. Birde sabahları limonlu su içmeye alışsam süper olucak.
Hadi gözün aydın canım güle güle otur saglıkla huzurla inşKızlar Evimi düzene soktum.yarindan itibaren inşallah yürüyüş duzenli
Evet öyle.sobayi eşimle kaldırdım biraz önce.bir kaç günümü ayırıp cam kapı perde de dezenfekte ettim mi bayram a kadar rahat oh mis.dinlene dinlene yapıcam yoksa ev çocuk yemek spor his oluyor insan.haa birde ders çalışmam gerekEw temizlik yürüyüş hepsi bir arada olmuyor zaten. Bahar temizliği her ewe şart. Benimde yapmam gerekenler arasında war. Olmazsa bir gün temizlik bir gün yürüyüş yapıcam. Nereye yetişeceğini şaşırıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?