- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Elma sirkeli suyu nasıl içiyorsun acaba?İşte bir yandan güzel bir yandan kötü. Çabuk alıp veriyorum. Cuma gününden bugüne yarım kilo vermişim ama bu elma sirkeli su aşırı tuvalete götüyor beni ondan olabilir.
Canım ılıkla sıcak arası bir bardak suya bardağın büyüklüğüne göre bir tatlı kaşığı veya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 tatlı kaşığı balı koyup karıştırıyorum. Tadına da bayılıyorum ayrıca kokteyl gibiElma sirkeli suyu nasıl içiyorsun acaba?
Ben ılık suya limon ve elma sirkesi ilave edip her sabah aç karnına içiyorum.
Oyy geçmiş olsun ben hiç acı yiyememOff öğle yemeğinde çorbamın içine bir gram pul biber döktüm müstakbel kayınvalidem çekmiş biberi. Nasıl acıydı var ya dudaklarım şişti yediğimden bir şey anlamadım valla. Burnuma da kaçmış ölcem sandım bi an
Yok ben kahve keyfi yapıyorumKızlar herkes sporda mı huuu
Kızlar herkes sporda mı huuu
Sağol kuzum ben de bir daha dokunmam valla her tarafım yandı. Metabolizmayı hızlandırıyor bir de benimki aşırı acı yiyor diye alıştırayım kendimi dedim ama yapamayacağım sanırımOyy geçmiş olsun ben hiç acı yiyemem
Haberlerini bekliyoruzKızlar kuaföre geldim. İşim bitti, diyetisyene gidiyorum. Kilo analizi de yapılacak. Ay, heyecanlandım.
Kredi kartı geçmiyormus, hastaneden yeni ayrılıp büro kurmuştu.. Nakit yeterli yok yanımda, sadece ölçüm yaptıracağım.Haberlerini bekliyoruz
Aman flooo bi heyecanlandirmadin adamıKredi kartı geçmiyormus, hastaneden yeni ayrılıp büro kurmuştu.. Nakit yeterli yok yanımda, sadece ölçüm yaptıracağım.
5 sene önce metabolzma yaşım 47 çıkmıştı, onu merak ediyorum ben de.Aman flooo bi heyecanlandirmadin adamıneyse yaptır bakalim ne kadar kas ne kadar yağ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?