- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Abooow o zmn kaç kiloydun flo. Kesin bende de öyle cikar var ya5 sene önce metabolzma yaşım 47 çıkmıştı, onu merak ediyorum ben de.
hadi bakalım haberlerini bekliyoruz. ben de yarın için spor salonuna randevu aldım. yağ kas ölçümü yaptıracağım. 2 ay oldu yaptıralı.Kızlar kuaföre geldim. İşim bitti, diyetisyene gidiyorum. Kilo analizi de yapılacak. Ay, heyecanlandım.
80lerdeydim sanırım.Abooow o zmn kaç kiloydun flo. Kesin bende de öyle cikar var ya
ben de 26 yaşındayım ve 2 ay önce 31 çıktı. çok merak ediyorum yarın kaç çıkıcak.5 sene önce metabolzma yaşım 47 çıkmıştı, onu merak ediyorum ben de.
İyi, fazla değilmiş senin. 30 yaşında 40li çıkınca canım çok sıkılmıştı.ben de 26 yaşındayım ve 2 ay önce 31 çıktı. çok merak ediyorum yarın kaç çıkıcak.
bir insanın canı niyetliyken niye muzlu cevizli yulaf lapası ister ya :)) diyet tatlı istiyor canım :))
ne güzel canın var kız ben oruçluyken canımin istediklerini saysam sayfalar yetmez. Öyle de bir pisboğazım işte amaan istedigin yulaf lapası olsun sayılı saattler kaldı kuzum yersin.diyet şeysi ne de olsa... Allah kabul etsin insallah
Napıyım hacı hazirlanacam simdik saglik ocagina gidecem. Ilaç yazdiracam bebişin de kontrolü vardi oraya gitcez. Amaaannn amaaannnnn.....orucumu acınca istemez kesin . sağol canım sen napıyorsun?
ayy kolay gelsin. hayat ne zor ya koşuşturmaca hep. Allah sağlık sıhhat versin kuzum.Napıyım hacı hazirlanacam simdik saglik ocagina gidecem. Ilaç yazdiracam bebişin de kontrolü vardi oraya gitcez. Amaaannn amaaannnnn.....
Sagol gülumayy kolay gelsin. hayat ne zor ya koşuşturmaca hep. Allah sağlık sıhhat versin kuzum.
ayy hiç dalasım yok :)) niye dersen oralara girince benim kafamdan çıkmıyo bebek düşüncesi. ben çıkarttım kafamdan kuzum Allah ne zaman nasip ederse :))Sagol gülumamin cümlemize insallah. Kiz compeng hamilelik gruplarina daliş yaptim ben bugün gelsene
Amiiin kuzum hep dualarimdasin insallah olacak. Çıkart zaten salla akısına bırakayy hiç dalasım yok :)) niye dersen oralara girince benim kafamdan çıkmıyo bebek düşüncesi. ben çıkarttım kafamdan kuzum Allah ne zaman nasip ederse :))
16 mi?Kızlar hepiniz evli barklı çoluklu çocuklusunız sanırım. Ben de yaklaştım gerçi o sulara. Ama ister istemez korkuyorum. Nişanlım benden 16 yaş büyük. Çok istiyor bebek. Ya olmazsa. Benim de hormon sıkıntılarım var. Ya bebeğimiz olmazsa, hadi oldu diyelim ya aramız eskisi gibi olmazsa. Valla şimdiden düşüne düşüne yaşlandım
Ben 26 yaşındayım o 42 yaşında. Pek göstermez ama yaşını. En fazla 35 gösteriyor16 mi?
16 yaş baya fazla gülümKızlar hepiniz evli barklı çoluklu çocuklusunız sanırım. Ben de yaklaştım gerçi o sulara. Ama ister istemez korkuyorum. Nişanlım benden 16 yaş büyük. Çok istiyor bebek. Ya olmazsa. Benim de hormon sıkıntılarım var. Ya bebeğimiz olmazsa, hadi oldu diyelim ya aramız eskisi gibi olmazsa. Valla şimdiden düşüne düşüne yaşlandım
Flo nasıl çıktı ölçumler hacı16 mi?
Maşallah yaanörüyonuz kızlar?ben malum menü paylaşmıyorum ama iyi gidiyorum kaç gündürspor umuda yapıyorum.ayyy bayrama az kaldııı bugün arkadaşlarımı gördüm hepsi zayıflamışsın ne ara böyle zayıfladın dediler ayy bir hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?