Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

bir insanın canı niyetliyken niye muzlu cevizli yulaf lapası ister ya :)) diyet tatlı istiyor canım :))
ne güzel canın var kız ben oruçluyken canımin istediklerini saysam sayfalar yetmez. Öyle de bir pisboğazım işte amaan istedigin yulaf lapası olsun sayılı saattler kaldı kuzum yersin.diyet şeysi ne de olsa... Allah kabul etsin insallah

orucumu acınca istemez kesin . sağol canım sen napıyorsun?

Sagol gülum amin cümlemize insallah. Kiz compeng hamilelik gruplarina daliş yaptim ben bugün gelsene
ayy hiç dalasım yok :)) niye dersen oralara girince benim kafamdan çıkmıyo bebek düşüncesi. ben çıkarttım kafamdan kuzum Allah ne zaman nasip ederse :))

Kızlar hepiniz evli barklı çoluklu çocuklusunız sanırım. Ben de yaklaştım gerçi o sulara. Ama ister istemez korkuyorum. Nişanlım benden 16 yaş büyük. Çok istiyor bebek. Ya olmazsa. Benim de hormon sıkıntılarım var. Ya bebeğimiz olmazsa, hadi oldu diyelim ya aramız eskisi gibi olmazsa. Valla şimdiden düşüne düşüne yaşlandım

16 mi?

16 yaş baya fazla gülüm neyse bize mutluluklar dilemk düşer dügüne kadar ver kiloları 5 ay vardı demi dügüne? Nasıl taniştiniz nisanlinla ozel olmazsa baya yaş farkı var ya merak ettim

Maşallah yaa en güzeli birilerinin farketmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…