- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Geçmiş olsun canım.günaydın canlar çok kötü gribim sesım çıkmıyor
Az su, fazla tuz, kh ya da protein.ben dün 66.5tim biliyo musunuz 1 günde 500 gram almayı naısl becermişim
o zaman akşam çok hafif yiyorum.Az su, fazla tuz, kh ya da protein.
Hayır, normal yiyip 3.5lt su içiyorsun. İşin sırrı suda.o zaman akşam çok hafif yiyorum.
tamam canım akşam öyle yapmayı deneyeceğim bakalım ne olacak.Hayır, normal yiyip 3.5lt su içiyorsun. İşin sırrı suda.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERIMGeçmiş olsun canım.
Bilmiyorum canımIznin ne zaman biter pamuk şeker?Kaça inmen lazim? Ya da ne zaman dönebiliyorsun?
Gecmis olsun canımgünaydın canlar çok kötü gribim sesım çıkmıyor
benimde öyle yatılı misafir vardı ama bozmadım.bu hafta spor yapmalısın yap ki yağa dönüşmesinYaa kesinliklee, şu 3 gün sosyal hayatımdaki aşırı hareketlilikten dolayı giremedim, öyle bi koyverdim ki kendimden utanıyorum. Hem suçlu hem şişko olucam
İşte bir yandan güzel bir yandan kötü. Çabuk alıp veriyorum. Cuma gününden bugüne yarım kilo vermişim ama bu elma sirkeli su aşırı tuvalete götüyor beni ondan olabilir.Kız 86 değilmiydi daha geçen bir an şaşırdım
Hayran kaldıııımm çokda özendim size
Bende elma sirkeli su içiyordum bir ara uzun bir süre. Ama bir fadasını görmedimİşte bir yandan güzel bir yandan kötü. Çabuk alıp veriyorum. Cuma gününden bugüne yarım kilo vermişim ama bu elma sirkeli su aşırı tuvalete götüyor beni ondan olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?