zumba tescillendi bizde yiğenim varya incecik oldu zumbayla.müthişş etkisi var.mide kısmına hele
hangi zumba vıdeo var mı yapalım
https://yandex.com.tr/video/touch/s...6198-124940647439454556744284-vla1-1372-V-TCHhangi zumba vıdeo var mı yapalım
Kız aklıma ne geldi ne alakaysa
Benim büyük oğlan birinci sınıfta sınavda öğretmen yaka resmi çizmiş yanına ismini yazacak. Benim oğlan onu sütyen sanmış memelik yazmış allahım gül gül öldüm
Çocukların çoğu sütyen yazmış herkes benzetmiş nerdeyse de bizimki adını bilmeyince memelik yazmış
netten açıyordu 50 dk yapıyordu haftada 4 gün falan ama kız incelmekten yok olduHangisi yaptı acaba? Bizim hoca 2 tane yaptırıyor
netten açıyordu 50 dk yapıyordu haftada 4 gün falan ama kız incelmekten yok olduciddi anlamda etkisi var
evet bende öyle düşünüyorum en geç incelen göbek ve kollar oluyor genelde.ben yürüyüş yapıyorum şimdilik de zumbayada önümüzdeki hafta başlicam ama öyle 50 dk yapamam.30 dk yapabilirim en fazla.sonrası sıkıyor beniBaya var etkisi canım biz 1 mil yürüyüş step ve zumba yapıyoruz haftada 3 gün 1 saat ayrıca 75 mekik plank alt karın çalışıyoruz sguat da yapıyoruz baya faydası oluyor. Bende fırsat bulduköe evde de yapıyorum baya inceldim ama karın bölgesi daha zor eriyor
canim burdayim kahvaltidan sonra hafiften aciktim simdi ben bir turk kahvesi icicem sekersiz sonra spora gitcem.. gelince cok acıkıp biseyler yemesem iyi kendimi tutmaliyim. Sen neler yapiyorsunnhani millet nerelerdesiniz?
Fırsat buldukca buralardayım benim minik iyice hareketlendi pesinde kosturuyor ne zumba ne baska bisey yaptirtmıyo peşinde dogal spor yaptırıyo bana sadece:)) hareket harekettirhani millet nerelerdesiniz?
Bi ara öğün yap canım gitmedencanim burdayim kahvaltidan sonra hafiften aciktim simdi ben bir turk kahvesi icicem sekersiz sonra spora gitcem.. gelince cok acıkıp biseyler yemesem iyi kendimi tutmaliyim. Sen neler yapiyorsunn
Spor salonunu yemekten en az iki saat sonra kullaniniz diyor hoca . Gelince yicem idare ediyor simdiBi ara öğün yap canım gitmeden
Kahvaltıdan sonra deyince baya geçti gibi geldi bana 12 de mi yaptın kahvaltıyıSpor salonunu yemekten en az iki saat sonra kullaniniz diyor hoca . Gelince yicem idare ediyor simdi
Tam piknik zamanına geldik eğlenin bol bolkızlar napıyorsunuz?öğleden sonra abimlerle pikniğe gidicez.spor yapamicam ama ordada durmicam top koştururum paşayla.
Evet günde bir canımbunu kaç defa yapalım günde 1 defa mı önerıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?