Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

29 Nisan
Bir bardak ılık su

Kahvaltı 11:30
Peynirli 2 yumurtali omlet
5 yesil zeytin
Domates salatalık
2 dilim beyaz ekmek

Ara15:00
5 tane yeni dunya
Yarim muz

Aksam 17:00
3 yk bulgur pilavı
3 yk patlican yemeği
2 tane soslu köfte
1 bardak ayran
2 dilim baklava

Su 3.5 lt
Spor 1 saat zumba dansı

Bugün ki yediklerim eskiye nazaran çok az yiyorum. Maaşallah diyeyim kendime.. Bir de diyet yemeği yapmaya başlarsam çok güzel olacak..

Kahvaltı
1 yumurta
14 zeytin
3 çeri domates
5 kare dilim kaşar peynir
Şekersiz çay

Ara
Şekersiz türk kahvesi

Akşam
Haslanmis tavuk
2 yemek kasigi pilav

2700 adım
2 saat spor salonunda spor

Menü süper 2 baklava olmasa

N naznaz16 canım vardı takımda form çay içen bende içiyordum ama benim tuvalet sorunuma bir çözüm olmadı. Az ye tabi ama protein değerlerine baka baka ye vitaminsiz kalma. Çünkü bazı yediklerimiz sırf karbonhidrat ve yağ oluyor bize daha çok protein gerekiyor. Aklında bulunsun

N naznaz16 canım vardı takımda form çay içen bende içiyordum ama benim tuvalet sorunuma bir çözüm olmadı. Az ye tabi ama protein değerlerine baka baka ye vitaminsiz kalma. Çünkü bazı yediklerimiz sırf karbonhidrat ve yağ oluyor bize daha çok protein gerekiyor. Aklında bulunsun

Ya ben 2 günde bir içmeye çalışıyorum bir gün birini diğer gün birini yeşil çayım bitti oda baya iyi geldi bana. Ben pirinç makarna uzun zaman oldu yemeyeli. Bulgur arada bir yiyiyorum. Zamanla oturacak inşallah ama en ufak bir değişiklik olupta düzeni bozulunca insan tekrar başa dönmek zorluyor

Evet canım bu günkü tatlı ihtiyacını meyveden almışsın ama baklava bir daha olmaz diye düşünüyorum. Eve tatlı girmemeli benim görüşüm ben aldırmıyorum yani ben yokken alınyiyin ben varken görmeyeyim diyorum

Son cümlen tam anlamıyla ben. 9aydıe sıktım sişimi şimdi bir bozuldu pir bozuldu

Slm bulutungokyuzu bir hafta izin almak istiyorum. Annemin yanına yardıma gideceğim. Kolunda kırık ve incinme var.koyumuzde net bilir. Bildirim yapamayacağım g im

canim burdayim kahvaltidan sonra hafiften aciktim simdi ben bir turk kahvesi icicem sekersiz sonra spora gitcem.. gelince cok acıkıp biseyler yemesem iyi kendimi tutmaliyim. Sen neler yapiyorsunn
bende spordan sonra acıkıyorum abuksubuk şeyler yemeyeyim diye önceden hazırlıyorum hemde ne yiceksemdün futbol voleybol oynadım şuan her yerim tutulmuş halde

kızlar dün geç geldik menü falan yazamadım dünkü menüm

sabah
2 haş yum domates salatalık çay
çok az pidenin ucundan aldım sıcaktı dayanamadım

ara 15,30 1 elma 5 küçük erik

akşam 18,00
ısgara tavuk salata ayran

su içmeyi unuttum 2 lt ancak olmuştur
spor 1 saat aralıksız voleybol ve futbol oynadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…