29 Nisan
Bir bardak ılık su
Kahvaltı 11:30
Peynirli 2 yumurtali omlet
5 yesil zeytin
Domates salatalık
2 dilim beyaz ekmek
Ara15:00
5 tane yeni dunya
Yarim muz
Aksam 17:00
3 yk bulgur pilavı
3 yk patlican yemeği
2 tane soslu köfte
1 bardak ayran
2 dilim baklava
Su 3.5 lt
Spor 1 saat zumba dansı
Bugün ki yediklerim eskiye nazaran çok az yiyorum. Maaşallah diyeyim kendime.. Bir de diyet yemeği yapmaya başlarsam çok güzel olacak..
MaasallahKahvaltı
1 yumurta
14 zeytin
3 çeri domates
5 kare dilim kaşar peynir
Şekersiz çay
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Akşam
Haslanmis tavuk
2 yemek kasigi pilav
2700 adım
2 saat spor salonunda spor
Evet canım bu günkü tatlı ihtiyacını meyveden almışsın ama baklava bir daha olmaz diye düşünüyorum. Eve tatlı girmemeli benim görüşüm ben aldırmıyorum yani ben yokken alınyiyin ben varken görmeyeyim diyorum29 Nisan
Bir bardak ılık su
Kahvaltı 11:30
Peynirli 2 yumurtali omlet
5 yesil zeytin
Domates salatalık
2 dilim beyaz ekmek
Ara15:00
5 tane yeni dunya
Yarim muz
Aksam 17:00
3 yk bulgur pilavı
3 yk patlican yemeği
2 tane soslu köfte
1 bardak ayran
2 dilim baklava
Su 3.5 lt
Spor 1 saat zumba dansı
Bugün ki yediklerim eskiye nazaran çok az yiyorum. Maaşallah diyeyim kendime.. Bir de diyet yemeği yapmaya başlarsam çok güzel olacak..
Son cümlen tam anlamıyla ben. 9aydıe sıktım sişimi şimdi bir bozuldu pir bozulduYa ben 2 günde bir içmeye çalışıyorum bir gün birini diğer gün birini yeşil çayım bitti oda baya iyi geldi bana. Ben pirinç makarna uzun zaman oldu yemeyeli. Bulgur arada bir yiyiyorum. Zamanla oturacak inşallah ama en ufak bir değişiklik olupta düzeni bozulunca insan tekrar başa dönmek zorluyor
Bende şehir dışına çıktım 1 kilo aldım yani sen düşün. Şimdi gitmeden önceki kilo oldum. Bu hafta regl olacağım şişkinlik var birde aşırı tatlı istediğiSon cümlen tam anlamıyla ben. 9aydıe sıktım sişimi şimdi bir bozuldu pir bozuldu
bende spordan sonra acıkıyorum abuksubuk şeyler yemeyeyim diye önceden hazırlıyorum hemde ne yiceksemcanim burdayim kahvaltidan sonra hafiften aciktim simdi ben bir turk kahvesi icicem sekersiz sonra spora gitcem.. gelince cok acıkıp biseyler yemesem iyi kendimi tutmaliyim. Sen neler yapiyorsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?