Benim isteyerek olmadı canım ya. 4. Çocuk hatta 4. Sezaryen cahil cesareti olurduMaşallah sana ya benim de 3 prensesim var bu sene 4. Gebe kaldım ama kimyasal oldu bir daha da gözüm korktu ;( zaten peş peşe benim birde ben ilk defa bu kilo dayım normalde doğumlarda bu kiloda olur sonra 64 e kadar inerim ama iğneler şişirdim de şişirdi. Eşimde dedi sen bu kilo ile hamile kalırsan bir daha veremezsin diye. Uzu lafın kısası bazen bende istiyorum ama sonra o kadar zor geliyor ki bebek fikri. Sen in yaşları kaç yavrucakların?
Benim dediklerimi okuyup gitseydin bişey olmazdıÇok sağolun valla dedirtirdimde unuttum ki yani ben dedirtmeden dese ne okur sankinazar valla
Benim isteyerek olmadı canım ya. 4. Çocuk hatta 4. Sezaryen cahil cesareti olurdu
En büyük 9 küçük 8 yaşında en küçük 18 aylık canım. Hayırlısı olsun kilo verilir ya. Ben çok kilo almıyorum hamileliğimde hep doğumdan sonra alıyorum. Kanamam geçmiyor rahim toparlanmıyor ilaç kullanıyorum. Üçünde de öyle oldu hep bunda olmaz inşallah bakalım.
bak ne üzülmüştün bide.güle güle kullan canım benimKızlar benim eşim kahve makinesi almış hediye
zumba tescillendi bizde yiğenim varya incecik oldu zumbayla.müthişş etkisi var.mide kısmına heleAynen aynada hala 7 aylik hamile gibi duruyo gobegim) hareketli yasamaya calisiyorum hayatim zaten kosusturmaca.bende yuruyus yaptim birde zumba dansi yapasım var 1 saat falan
aynen öyle canım sen katıl burayaAynen katılıyorum Asya beslenme o kadar etkili ki
Ya sağlıksız beslenip sadece yerken mutlu sonra bedenen ve ruhen mutsuz oluyorsun yada iradeni ortaya koyup sağlıklı beslenip mutlu oluyorsun
Karatay a selam yola devam yarından itibaren daha aktif olayım inşallah
1 tane zaten kız ama maşşallah 3 çocuğa bedel
geçmiş olsun canım aynen öyle vallahi nazarÇok sağolun valla dedirtirdimde unuttum ki yani ben dedirtmeden dese ne okur sankinazar valla
O zaman hedefin kilo vermek olmamalı canım. Yağ oranını düşürüp kas oranını artırmak olmalı. Boyuna göre kilon normal. 53 olursan kassız sarkık vücudun olabilir. Bol protein ve sporla kas oranı yükseltmen lazım.
Tabii ki yazabilirsinGünaydın kızlar
O zaman ben kilo yarışmasına katılmadan sizinle her gün yemek listemi paylaşabilir miyim? çünkü burası motive edici oluyor daha dikkat etmeme yardımcı oluyor
Pazar en tehlikeli günlerden çok dikkat canımGünaydınl kızlar..ılık limonlu bi suyla güne başlayıp insallah dun gibi kofte patatesle son bulmam) bugun daha dikkatli olcam.
ahhahahah kesinlikle imha edecekler senikızlar dün lahmacunu 2 tane yedim.bugün pro günü yapıcam.birde menüme ek 2 yk kadar helva yedim.yemek istemedim ısrrar ısrar en son kv surat sallandırdı.mecbur eşime karşı haksız olmamak için yedim.yaa ne anlayışsızlar.şeker hastasıyım şekerim var diyorum yüksek diyorum mahsus hala ısrar.bebni ortadan kaldırmaya çalışıyorlar galibaneyse artık bugün dengelemeye çalışacam
Kız aklıma ne geldi ne alakaysa1 tane zaten kız ama maşşallah 3 çocuğa bedel
Evet . Birde gittikçe arttı çok kötüyüm uyuyamadım geceBenim dediklerimi okuyup gitseydin bişey olmazdı
Hahhaha çok tatlı allahımKız aklıma ne geldi ne alakaysa
Benim büyük oğlan birinci sınıfta sınavda öğretmen yaka resmi çizmiş yanına ismini yazacak. Benim oğlan onu sütyen sanmış memelik yazmış allahım gül gül öldüm
Çocukların çoğu sütyen yazmış herkes benzetmiş nerdeyse de bizimki adını bilmeyince memelik yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?