Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Benim isteyerek olmadı canım ya. 4. Çocuk hatta 4. Sezaryen cahil cesareti olurdu
En büyük 9 küçük 8 yaşında en küçük 18 aylık canım. Hayırlısı olsun kilo verilir ya. Ben çok kilo almıyorum hamileliğimde hep doğumdan sonra alıyorum. Kanamam geçmiyor rahim toparlanmıyor ilaç kullanıyorum. Üçünde de öyle oldu hep bunda olmaz inşallah bakalım.

İnşallah korktuğun gibi olmaz canım. Öyle de insan kilo alınca garip hissediyor ben doğum zamanı 74 olurdum bu sene 75 i gördüm ortada bir şey yokken inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı tüm evlat hasreti çekenlere olsun inşallah. Benimde en büyük 7.5 ortanca 5 küçük 3.5 yaşındaz

Aynen aynada hala 7 aylik hamile gibi duruyo gobegim) hareketli yasamaya calisiyorum hayatim zaten kosusturmaca.bende yuruyus yaptim birde zumba dansi yapasım var 1 saat falan
zumba tescillendi bizde yiğenim varya incecik oldu zumbayla.müthişş etkisi var.mide kısmına hele

aynen öyle canım sen katıl burayaben annemin hastalık dönemimden bu yana öyle debelendim debelendikçe battım.şimdi toparladım biraz biraz.biz zmanında nasıl verdik o kiloları

kızlar dün lahmacunu 2 tane yedim.bugün pro günü yapıcam.birde menüme ek 2 yk kadar helva yedim.yemek istemedim ısrrar ısrar en son kv surat sallandırdı.mecbur eşime karşı haksız olmamak için yedim.yaa ne anlayışsızlar.şeker hastasıyım şekerim var diyorum yüksek diyorum mahsus hala ısrar.bebni ortadan kaldırmaya çalışıyorlar galibaneyse artık bugün dengelemeye çalışacam

bugün takımı ben açtım kızçelergün içindede aktif olalım

Günaydınl kızlar..ılık limonlu bi suyla güne başlayıp insallah dun gibi kofte patatesle son bulmam) bugun daha dikkatli olcam.

Günaydın kızlar

O zaman ben kilo yarışmasına katılmadan sizinle her gün yemek listemi paylaşabilir miyim? çünkü burası motive edici oluyor daha dikkat etmeme yardımcı oluyor

ahhahahah kesinlikle imha edecekler seni

1 tane zaten kız ama maşşallah 3 çocuğa bedel
Kız aklıma ne geldi ne alakaysa
Benim büyük oğlan birinci sınıfta sınavda öğretmen yaka resmi çizmiş yanına ismini yazacak. Benim oğlan onu sütyen sanmış memelik yazmış allahım gül gül öldüm
Çocukların çoğu sütyen yazmış herkes benzetmiş nerdeyse de bizimki adını bilmeyince memelik yazmış

Hahhaha çok tatlı allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…