ayy bizim evde oyleYenilersin canım inşallah süpürge önemli gerçekten benim eski süpürgem de kötüydü değiştirene kadar ne maceralar geçti
Çocuklar yoruyor zaten ben topluyorum arkamdan dağıtıyorlar. Büyük oğlana bi oyuncak topla dedim yaptıramadım. Banyodan bile oyuncak çıkıyor
Aynen aynada hala 7 aylik hamile gibi duruyo gobegimnapıyorsunuz kızlar?ben iki arada 30 dk yürüyüşü sıkıştırdımaynaya baktıkça beter haldesin asya diyorum.çokkkk vermem gereken kilo var çokkkk
Aynen katılıyorum Asya beslenme o kadar etkili kidüzelir canım...kendine zaman ayır biraz kuaföre git saç rengini değiştir bunlarda modunu değiştirir.beslenmeni düzene koydukça moralinde düzelmeye başlar
Halamlara gittim çok zayıflamışsın dediler kızının kocası çok baktı böyle maşallah diye allahım onların dubleks evi merdivenlerden yuvarlandım gibi kaydım böyle oturamıyorum ya
Geçmiş olsun bulut nazar böyle birşey işte gönülden maşallah dese ne iyi olurduHalamlara gittim çok zayıflamışsın dediler kızının kocası çok baktı böyle maşallah diye allahım onların dubleks evi merdivenlerden yuvarlandım gibi kaydım böyle oturamıyorum ya
Senden bir uçan bir kaçan kurtulur ankaKızlar benim eşim kahve makinesi almış hediye
Üç çocuk üç hamilelik -doğumlarda bir çiçek başka -bir şey yok bizde amman adamın hevesi yok benim de itesim yok napyımSenden bir uçan bir kaçan kurtulur anka
Oyy çok geçmiş olsunHalamlara gittim çok zayıflamışsın dediler kızının kocası çok baktı böyle maşallah diye allahım onların dubleks evi merdivenlerden yuvarlandım gibi kaydım böyle oturamıyorum ya
Bizim adı hediye olduÜç çocuk üç hamilelik -doğumlarda bir çiçek başka -bir şey yok bizde amman aramın hevesi yok benim de itesim yok napyım
Max 2 fincan içiyorum zaten canım.Yine de çok içme malum pek yaramaz sana
Bizim adı hediye oldu4. De oluyor belki böyle şeyler patlat sen de bi 4.
Aman dikkat canım ya kendini oku üfle dışarı çıkmadan
Geçmiş olsun bulut nazar böyle birşey işte gönülden maşallah dese ne iyi olurdu
Oyy çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?