Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ayy bizim evde oyle grcen gun esimin kiysfet dolabinda tencere buldum ece sagolsun abisinin coraplarini nutfaktaki cekmecrye koyuyo tencereleri babasinin dolabina

kızlllarrrr çok mutluyumm yaaaaüşenmedim kalktım eski kıyafetleri denedim.84 kiloyken diz kapağımdan çıkmayan kotlarım oldu.tek tek denedim elbiselerimi ayy çok mutlu oldumm15 gün aksattım 2 ay olacaktı ama düzenli olarak diyet ve sporum 1 buçuk ay oldu.6 kiloda nasıl fark etti.evet daha da güzel durabilir üstümde ama en azından oldu diye seviniyorumyaşasınnnn

menümü paylaşayım kv de olucaz akşam

sabah 9,30
1 haş yum
salatalık domates az peynir çay
3 hurma

öğle spordan sonra 15,00
1 küçük elma
peynir
salatalık domates 2 lokma ekmek attım ağzıma

akşam kv lerde
2 lahmacun küçük boy yeşillik ve ayranla

su 3 e tamamlarım
spor30 dk yürüyüş

napıyorsunuz kızlar?ben iki arada 30 dk yürüyüşü sıkıştırdım aynaya baktıkça beter haldesin asya diyorum.çokkkk vermem gereken kilo var çokkkk
Aynen aynada hala 7 aylik hamile gibi duruyo gobegim) hareketli yasamaya calisiyorum hayatim zaten kosusturmaca.bende yuruyus yaptim birde zumba dansi yapasım var 1 saat falan

28 Nisan
Kahvalti 11.00
Tereyagli yumurta
3 dilim beyaz ekmek
Az zeytin peynir domates salatalik

Ogle15.30
Bir porsiyon kofte
4 elma dilim firinda kizarmis patates
Salata
Ara.14.00 2 top dondurma
Ara. 20.00 bir kase yogurt
Ara.20.00 şekersiz turkkahvesi
Kahvelerinizi okuya okuya canım çekti az enerji alip spor yapayım hedef 65inde altı inş.

Halamlara gittim çok zayıflamışsın dediler kızının kocası çok baktı böyle maşallah diye allahım onların dubleks evi merdivenlerden yuvarlandım gibi kaydım böyle oturamıyorum ya

Bugün ki menüm
Sabah 10
Yarım haşlanmış yumurta
Domates peynir 5 zeytin 2 bardak çay 3 dilim köy ekmeği

Ara 16
Sade soda

Akşam 20.00
2 yemek kaşığı yoğurt
5 sarma
1.5 porsiyon mangal
1 dilim ekmek
2 bardak ayran

1.750 su

Bugün akşam yeşil çay içerim gün Büte fazla kaçtı yine ;(

SPOR 1 saatlik yürüyüş 60 puan

düzelir canım...kendine zaman ayır biraz kuaföre git saç rengini değiştir bunlarda modunu değiştirir.beslenmeni düzene koydukça moralinde düzelmeye başlar
Aynen katılıyorum Asya beslenme o kadar etkili ki
Ya sağlıksız beslenip sadece yerken mutlu sonra bedenen ve ruhen mutsuz oluyorsun yada iradeni ortaya koyup sağlıklı beslenip mutlu oluyorsun
Karatay a selam yola devam yarından itibaren daha aktif olayım inşallah

Bizim adı hediye oldu 4. De oluyor belki böyle şeyler patlat sen de bi 4.

Maşallah sana ya benim de 3 prensesim var bu sene 4. Gebe kaldım ama kimyasal oldu bir daha da gözüm korktu ;( zaten peş peşe benim birde ben ilk defa bu kilo dayım normalde doğumlarda bu kiloda olur sonra 64 e kadar inerim ama iğneler şişirdim de şişirdi. Eşimde dedi sen bu kilo ile hamile kalırsan bir daha veremezsin diye. Uzu lafın kısası bazen bende istiyorum ama sonra o kadar zor geliyor ki bebek fikri. Sen in yaşları kaç yavrucakların?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…