- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Karın için tam mekik birebir ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim canımBaya var etkisi canım biz 1 mil yürüyüş step ve zumba yapıyoruz haftada 3 gün 1 saat ayrıca 75 mekik plank alt karın çalışıyoruz sguat da yapıyoruz baya faydası oluyor. Bende fırsat bulduköe evde de yapıyorum baya inceldim ama karın bölgesi daha zor eriyor
Bende gitmeden yiyemiyorum ya dediğin gibi ama gitmeden metabolizmanı hızlandırıcak şeyler içebilirsin çünkü aç gidince spor açlığı daha da arttırıyor geliyorum eve gözüm kararıyorSpor salonunu yemekten en az iki saat sonra kullaniniz diyor hoca . Gelince yicem idare ediyor simdi
Karın için tam mekik birebir ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim canım
11 gibi yaptim 3te sporSpor salonunu yemekten en az iki saat sonra kullaniniz diyor hoca . Gelince yicem idare ediyor simdi
Senin yazdıklrın oo ben yapsam şimdiye neler olurdu. Çok güzel şeyler yapıyorsun maşallah senin kesin çabuk gidecek eminim yani. Aksatmadan git yeterki evdede yapıyomuşsun aynı bende evdede yapıyodum yolsa veremezdim o kadar kiloyu gerçi kusura bakma ben unuttum sen miydin yağ oranım fazla diyenÇekiyorum canım mekik tam mekik elimden geleni fazlasıyla inşallah zayıflayacağım
Evet canım aynı benim yaptığım gibi yapmışsın yeşil çayda iyi gelir gitmeden bir cevizde11 gibi yaptim 3te spor
Senin yazdıklrın oo ben yapsam şimdiye neler olurdu. Çok güzel şeyler yapıyorsun maşallah senin kesin çabuk gidecek eminim yani. Aksatmadan git yeterki evdede yapıyomuşsun aynı bende evdede yapıyodum yolsa veremezdim o kadar kiloyu gerçi kusura bakma ben unuttum sen miydin yağ oranım fazla diyen
Aslında yapmaya başlayınca insan bırakamiyor sorun kalkışmak bi kalkışınca durulmuyo. Zaten ilk 15 dakika hafif hareketlerle ısinmak lazım e bitirmek icinde soğuma hareketi derken yarimsaat gitti bile asıl yağ yakacağin ortadaki kısım orası mühimevet bende öyle düşünüyorum en geç incelen göbek ve kollar oluyor genelde.ben yürüyüş yapıyorum şimdilik de zumbayada önümüzdeki hafta başlicam ama öyle 50 dk yapamam.30 dk yapabilirim en fazla.sonrası sıkıyor beni
bulutungokyuzu
29 Nisan spor listesi ;
1.karamelli_turta = 18.000 adım yürüyüş
2.bi-zuzu = 1saat zumba
3. @naznaz16 = 1saat yürüyüş 60 puan
O aradada dikkat etmelisin malum ramazanYok canım ben değildim. Ya bana bakınca diyorlar sen niye spora geliyorsun baya inceldim ama bana yetmiyor normal kilom 63 olmam lazım. Göbek biraz daha zor gidiyor onla uğraşıyorum. Şimdi 1 haziran da bitecek spor 25 inde bir daha başlayacak. Dikkatli kilo vermeye devam etmem lazım
Canım keşke çıksa. Onunla. Ama üç zumbada gider heralde insallah diyimKızlar pazara aman dikkatEşimden diyetime sabotaj baklava almışa gelmiş. Bir de büyük dilim aldım diyettesinya 2 dilim yemezsin diye diyo ama acısını zumba yaparak çıkarttım sanırım.. daha da yemem
Menünü gördüm yediklerimin çokluğunu bir kez daha fark ettim ya üf. Birde düşünce soorda yapamıyorumBugün ki liste sabah saat 10 şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı
12.00
Az karışık kızartma 2 bardak çay 1 barsak beşi bir yerde çay zeytin
Ara 1 dondurma
Akşam 18.00
Mercimek çorbası
Bakla yemeği 2 kaşık
Yoğurt
1.500 su
Yemek sırası bir sade soda Türk kahvesi
Menünü gördüm yediklerimin çokluğunu bir kez daha fark ettim ya üf. Birde düşünce soorda yapamıyorum
Telefona indirdim kuzum zumba muzigini bebisi uyuttum taktım kulaklığı evde çılgınlar gibi dans ettim tam hareketlerine uymasamda çoğunlugunu yaptım. 15 dakikada bi 5 dinlenerek yaptım 4 tur çok fena yoruldum fazlasını yakmışımdır diye düşunuyorum yani insallah iki kücük baklava kadardı boyu.. daha da sürmem ağzımaCanım keşke çıksa. Onunla. Ama üç zumbada gider heralde insallah diyimşerbetli tatlılara yeminli gibi gez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?