Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Şu sitede birleye sıklayana kadar çile çekyorum beğeni olmuyo alıntı olmuyo cevap olmuyo sayfa değişmiyor sinirlerim bozuldu ya

Karın için tam mekik birebir ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim canım

Spor salonunu yemekten en az iki saat sonra kullaniniz diyor hoca . Gelince yicem idare ediyor simdi
Bende gitmeden yiyemiyorum ya dediğin gibi ama gitmeden metabolizmanı hızlandırıcak şeyler içebilirsin çünkü aç gidince spor açlığı daha da arttırıyor geliyorum eve gözüm kararıyor

Çekiyorum canım mekik tam mekik elimden geleni fazlasıyla inşallah zayıflayacağım
Senin yazdıklrın oo ben yapsam şimdiye neler olurdu. Çok güzel şeyler yapıyorsun maşallah senin kesin çabuk gidecek eminim yani. Aksatmadan git yeterki evdede yapıyomuşsun aynı bende evdede yapıyodum yolsa veremezdim o kadar kiloyu gerçi kusura bakma ben unuttum sen miydin yağ oranım fazla diyen

Yok canım ben değildim. Ya bana bakınca diyorlar sen niye spora geliyorsun baya inceldim ama bana yetmiyor normal kilom 63 olmam lazım. Göbek biraz daha zor gidiyor onla uğraşıyorum. Şimdi 1 haziran da bitecek spor 25 inde bir daha başlayacak. Dikkatli kilo vermeye devam etmem lazım

Aslında yapmaya başlayınca insan bırakamiyor sorun kalkışmak bi kalkışınca durulmuyo. Zaten ilk 15 dakika hafif hareketlerle ısinmak lazım e bitirmek icinde soğuma hareketi derken yarimsaat gitti bile asıl yağ yakacağin ortadaki kısım orası mühim

Kızlar pazara aman dikkat Eşimden diyetime sabotaj baklava almışa gelmiş. Bir de büyük dilim aldım diyettesinya 2 dilim yemezsin diye diyo ama acısını zumba yaparak çıkarttım sanırım.. daha da yemem

Bugün ki liste sabah saat 10 şekersiz Türk kahvesi

Kahvaltı

12.00
Az karışık kızartma 2 bardak çay 1 barsak beşi bir yerde çay zeytin

Ara 1 dondurma

Akşam 18.00
Mercimek çorbası
Bakla yemeği 2 kaşık
Yoğurt

1.500 su

Yemek sırası bir sade soda Türk kahvesi

O aradada dikkat etmelisin malum ramazan

Kızlar pazara aman dikkat Eşimden diyetime sabotaj baklava almışa gelmiş. Bir de büyük dilim aldım diyettesinya 2 dilim yemezsin diye diyo ama acısını zumba yaparak çıkarttım sanırım.. daha da yemem
Canım keşke çıksa. Onunla. Ama üç zumbada gider heralde insallah diyim şerbetli tatlılara yeminli gibi gez

Menünü gördüm yediklerimin çokluğunu bir kez daha fark ettim ya üf. Birde düşünce soorda yapamıyorum

Menünü gördüm yediklerimin çokluğunu bir kez daha fark ettim ya üf. Birde düşünce soorda yapamıyorum

Yani benim meğer iyi mi? Bende çok yedi merhaba diye hep üzülüyorum ki her gün daha dikkat etmem lazım diyorum. Birde beni tuvalet sorunum oluyor az yiyince hiç çıkamıyorum ı yüzden fo*rm kayısı çay ya da 5 i bir yerde içiyorum zararı olur mu acaba?

Canım keşke çıksa. Onunla. Ama üç zumbada gider heralde insallah diyim şerbetli tatlılara yeminli gibi gez
Telefona indirdim kuzum zumba muzigini bebisi uyuttum taktım kulaklığı evde çılgınlar gibi dans ettim tam hareketlerine uymasamda çoğunlugunu yaptım. 15 dakikada bi 5 dinlenerek yaptım 4 tur çok fena yoruldum fazlasını yakmışımdır diye düşunuyorum yani insallah iki kücük baklava kadardı boyu.. daha da sürmem ağzıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…