Bugün dayanamadım çikolata yedim valla. Aşure regli atlatsaydım sağ salim daha gelmeden beni mahvetti ;(Bende hem ozel gunumdeyim hemde kahvaltı sıkı olmayınca dayanamıyorum bundan sonra okula ekmek arası bişeyler getirmeyi planladım kalori olacak bana fazladan ama napayım akşamı az yerim.
Canım tarçinli süt, kuru erik, kayısi, meyve falan yersen bastırabilirsin tatlı krizini
Maalesef bi hafta oncesi bi hafta kendisi derken ayın neredeyse yarısında tatlı krizleriyle cebelleşiyoruz.. iradeli olmak lazım kuzum saglıklı sekerlerle kandırmak lazım.
Yemişsin bi cikolatadogru sporadunde ben geçtim o yoldan
ona kaptan karar veriyor sanırım canımBen 57-58 kiloyum . Yag kütlem fazlaymis. kilo vermekten çok yağ yakıp kas arttirmaya calisiyorum ben yarismadan muaf olup genede menümü falan sizlerle paylaşabilir miyim? Çünkü burasi motive edici oluyor
Hoşgeldinnn canımmmmmMerhaba, hayırlı kandiller. Ben 1,73 boyunda ve 68,5 kilodayım. hedefim 58-60. 1 ay kadar diyetisyene gittim 6 kg verdim. Ancak vaktim ve nakdim yetersiz kaldığından kendimce liste uygulamaya başladım son 2 haftadırAranıza katılabilir miyim acaba? Motivasyon şart.
Selam kızlar nasılsınız
Ben de iyiyim sürekli uykum var kızı babası götürdü bebekle baya uyumaya çalıştım ama sürekli emdiği için çok da bişey anlamadım.Bugün pek sessiz buralar pek giren yok canım. Sen nasılsın?
Ben de iyiyim sürekli uykum var kızı babası götürdü bebekle baya uyumaya çalıştım ama sürekli emdiği için çok da bişey anlamadım.şimdi çay içip ayılmaya çalışıyorum gelirler baba kız artık.
Allah yardımcın olsun canım. Hamileyken emzirmek zor olmuyor mu? Bende bugün pek keyifsizim canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Burada da pek kimse yazmıyor
Yavaş yavaş bırakacağım canım zor olmaz mı göğüslerim çok acıyor aslında ama bi anda kesmek istemdim zaten diş çıkarıyor zor olur ona.
Benim de ya evde bir sürü iş var bir sürü çamaşır bulaşık var akşama yemek yok. Bu kadar çamaşır bulaşık askeriyede çıkmıyordur sanki evde ordu yaşıyor
Aslında ben altta isimleri görüyorum her girip okuyan bi mesaj yazıp çıksa yine ilerler sayfalar.
Mesela şu anmadamhd okuyor
Neeeee dolma mııııı ayyy en sevdiğimmmm ama sen yeme yaaa bak listeye gireceksin yakında istikrarlı olBenim kızlarımın arasında 1.5 yaş var 3. Hamile kaldığımda 2 kızım 9 aylıktı ve kendiliğinden memeyi bıraktı çok şanslıydım o konuda. İnşallah senşn bebiş te kendi istemez memeyi sana zorluk olmaz canım. Ev işi hiç biter mi ya sabah kalktım keyfim yok odaları zor çektim süpürge ile yemeği de mecbur koydum ateşe. Aslında hiç ellenecek halim yok bugün. Akşama da dolma biber var gelsin kilolar ;(
canım benim motvasyonum fena düşük bu aralar. sıkıldım iyice herşeyden. diyet modundan da sıkıldım. hiç gelesimyok buralara
Neeeee dolma mııııı ayyy en sevdiğimmmm ama sen yeme yaaa bak listeye gireceksin yakında istikrarlı ol
Benim ilk iki bebeğin arası 10 aydıtabii ikinci 7 aylık doğduğu için. Onu bıraktık alel acele çok pişman olmuştum dedim bunu hemen bırakmayayım en iyisi.
Yaaa ama nedencanım benim motvasyonum fena düşük bu aralar. sıkıldım iyice herşeyden. diyet modundan da sıkıldım. hiç gelesimyok buralara
Gelsin kilolar deyince baya yiceksin sandım bi tane ye o zamanPeş peşe olmuşlar senindeama ne güzel 4 çocuk annesi olacaksın. Allah bahtlarını güzel eylesin inşallah. Bir küçük yerim canım yoksa eşimin dilinden kurtulamam pazartesi de tartılıyormuşuz ben bilmiyordum kahvaltı sonrası tartıldım 70.45 çıktım. Regl olayım bitsin hızlanacağımı düşünüyorum
Gelsin kilolar deyince baya yiceksin sandım bi tane ye o zamanhızlanırsın canım ortalama haftada 500-1000 gr arası iyi zaten fazlasına gerek yok aslında
Bugün çok zor geçti bana ama ya içinde hiç bitmek bilmeyen yeme isteği vardı yeşil çay falan içtim öyle olunca eşim gelse de yemek yesek diye bakıyorum o derece baş ağrımfa var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?