Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugün dayanamadım çikolata yedim valla. Aşure regli atlatsaydım sağ salim daha gelmeden beni mahvetti ;(

Maalesef bi hafta oncesi bi hafta kendisi derken ayın neredeyse yarısında tatlı krizleriyle cebelleşiyoruz.. iradeli olmak lazım kuzum saglıklı sekerlerle kandırmak lazım.
Yemişsin bi cikolatadogru sporadunde ben geçtim o yoldan

Aynen öyle bugünde hiç keyfim yok benim ama;(

Ben 57-58 kiloyum . Yag kütlem fazlaymis. kilo vermekten çok yağ yakıp kas arttirmaya calisiyorum ben yarismadan muaf olup genede menümü falan sizlerle paylaşabilir miyim? Çünkü burasi motive edici oluyor
ona kaptan karar veriyor sanırım canım

Berat Kandilimiz Mübarek Olsun canlar duanızda benide unutmayın inş hayırlı kandiller

Hoşgeldinnn canımmmmm tabii ki katılabilirsin. 6 kilo çok çok iyi
Ama 60 hedef az değil mi diyetisyen mi dedi bu hedefi boyun baya uzun 65 falan tam olur sanki sana

Bugün pek sessiz buralar pek giren yok canım. Sen nasılsın?
Ben de iyiyim sürekli uykum var kızı babası götürdü bebekle baya uyumaya çalıştım ama sürekli emdiği için çok da bişey anlamadım. şimdi çay içip ayılmaya çalışıyorum gelirler baba kız artık.

Allah yardımcın olsun canım. Hamileyken emzirmek zor olmuyor mu? Bende bugün pek keyifsizim canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Burada da pek kimse yazmıyor

Allah yardımcın olsun canım. Hamileyken emzirmek zor olmuyor mu? Bende bugün pek keyifsizim canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Burada da pek kimse yazmıyor

Yavaş yavaş bırakacağım canım zor olmaz mı göğüslerim çok acıyor aslında ama bi anda kesmek istemdim zaten diş çıkarıyor zor olur ona.
Benim de ya evde bir sürü iş var bir sürü çamaşır bulaşık var akşama yemek yok. Bu kadar çamaşır bulaşık askeriyede çıkmıyordur sanki evde ordu yaşıyor

Aslında ben altta isimleri görüyorum her girip okuyan bi mesaj yazıp çıksa yine ilerler sayfalar.

Mesela şu an madamhd okuyor

Benim kızlarımın arasında 1.5 yaş var 3. Hamile kaldığımda 2 kızım 9 aylıktı ve kendiliğinden memeyi bıraktı çok şanslıydım o konuda. İnşallah senşn bebiş te kendi istemez memeyi sana zorluk olmaz canım. Ev işi hiç biter mi ya sabah kalktım keyfim yok odaları zor çektim süpürge ile yemeği de mecbur koydum ateşe. Aslında hiç ellenecek halim yok bugün. Akşama da dolma biber var gelsin kilolar ;(

Neeeee dolma mııııı ayyy en sevdiğimmmm ama sen yeme yaaa bak listeye gireceksin yakında istikrarlı ol
Benim ilk iki bebeğin arası 10 aydı tabii ikinci 7 aylık doğduğu için. Onu bıraktık alel acele çok pişman olmuştum dedim bunu hemen bırakmayayım en iyisi.

Peş peşe olmuşlar seninde ama ne güzel 4 çocuk annesi olacaksın. Allah bahtlarını güzel eylesin inşallah. Bir küçük yerim canım yoksa eşimin dilinden kurtulamam pazartesi de tartılıyormuşuz ben bilmiyordum kahvaltı sonrası tartıldım 70.45 çıktım. Regl olayım bitsin hızlanacağımı düşünüyorum

Gelsin kilolar deyince baya yiceksin sandım bi tane ye o zaman hızlanırsın canım ortalama haftada 500-1000 gr arası iyi zaten fazlasına gerek yok aslında

Gelsin kilolar deyince baya yiceksin sandım bi tane ye o zaman hızlanırsın canım ortalama haftada 500-1000 gr arası iyi zaten fazlasına gerek yok aslında

Bugün çok zor geçti bana ama ya içinde hiç bitmek bilmeyen yeme isteği vardı yeşil çay falan içtim öyle olunca eşim gelse de yemek yesek diye bakıyorum o derece baş ağrımfa var

Bugün çok zor geçti bana ama ya içinde hiç bitmek bilmeyen yeme isteği vardı yeşil çay falan içtim öyle olunca eşim gelse de yemek yesek diye bakıyorum o derece baş ağrımfa var

Geçmiş olsun canım. Bazen ayın hareketlerinden dolayı kurt adama dönüyor insan. Bi de reglin etkisiyle ikiye katlanmıştır. Geçer inşallah yakında canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…