Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

12. Takım Pazartesi Kontol Tartısı

bulutungokyuzu (65,0/
compeng (65.4
karamelli_turta(54,7
tomrs (71,4/

Yeni Üyeler
afatmas (82,5/
BalYapanSinek (bk: /gnc:
bi-zuzu (bk:66.7 /65.9/gnc;
naznaz16 (bk:70,7 /69,8/gnc:
cilekgibi (bk: /gnc

İzinli Ve Mezunlar
asya_01 (78/gncl:77,6)
Florence_N (73.1/

cumaya bişey kalmadı kızçeler.her gün öneimli bizim için.havalar ısınıyor bayrama ne kaldı şurda

Merhaba, hayırlı kandiller. Ben 1,73 boyunda ve 68,5 kilodayım. hedefim 58-60. 1 ay kadar diyetisyene gittim 6 kg verdim. Ancak vaktim ve nakdim yetersiz kaldığından kendimce liste uygulamaya başladım son 2 haftadır Aranıza katılabilir miyim acaba? Motivasyon şart.

Ben 57-58 kiloyum . Yag kütlem fazlaymis. kilo vermekten çok yağ yakıp kas arttirmaya calisiyorum ben yarismadan muaf olup genede menümü falan sizlerle paylaşabilir miyim? Çünkü burasi motive edici oluyor

Hoşgeldin canım bende yeniyim. 1 haftayı geride bıraktık burada arkadaşlar çok iyi. Yemi gelenler için ilk sayfayı okuyun diyotşar orayı oku katıl inşallah

Ya regl yakın insan ne kadar da zorlanıyor içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tatlı yemeğe istediğim var benim;(

Ya regl yakın insan ne kadar da zorlanıyor içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tatlı yemeğe istediğim var benim;(
Bende hem ozel gunumdeyim hemde kahvaltı sıkı olmayınca dayanamıyorum bundan sonra okula ekmek arası bişeyler getirmeyi planladım kalori olacak bana fazladan ama napayım akşamı az yerim.
Canım tarçinli süt, kuru erik, kayısi, meyve falan yersen bastırabilirsin tatlı krizini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…