- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Canım öğle yemeği olarak düşünüyorsan yumurta salatalık havuç yeşil şeyler domates ceviz badem gibi şeyler götürebilirsin ekmek arası değilde. Bence kahvaltı harici ekmek yenmemli ben yesem hayatta veremezdimBende hem ozel gunumdeyim hemde kahvaltı sıkı olmayınca dayanamıyorum bundan sonra okula ekmek arası bişeyler getirmeyi planladım kalori olacak bana fazladan ama napayım akşamı az yerim.
Canım tarçinli süt, kuru erik, kayısi, meyve falan yersen bastırabilirsin tatlı krizini
Galeta almıştım öğlen yerim diye ama onunda kalorisi çok fazlaymış. 6 galeta 132 kaloriymiş Galeta yiyip aç kalacağima ekmek yiyeyim ayni kalori diye düşündüm yanlış sanırım domates salatalık peynir daha mantıklı sebzelerden devam ozamanCanım öğle yemeği olarak düşünüyorsan yumurta salatalık havuç yeşil şeyler domates ceviz badem gibi şeyler götürebilirsin ekmek arası değilde. Bence kahvaltı harici ekmek yenmemli ben yesem hayatta veremezdim
kızlar hani menüler iyice saldınız yaa
hadi yaaAkşama kadar iyi dayandım ama akşam baya kaçırdım o yüzden bugün liste yazmayacağım ;(
hadi yaayarın pro günü yap dengelersin
öğlen sebze salata akşama da et balık tavuk seçeneklerinden biri.yanına ya cacık ya salata ayran.birde 1 saatlik bir yürüyüş tamamdır.Ne tavsiye edersin bana?
öğlen sebze salata akşama da et balık tavuk seçeneklerinden biri.yanına ya cacık ya salata ayran.birde 1 saatlik bir yürüyüş tamamdır.
İnşallah dengelerim yarı tavsiyelerine dikkat edeceğim canım teşekkür ederim i
Paylastimm 57-58 arasi gidip geliyorum yağ ölçümü var 2 hafta sonra o zaman daha detaylida paylasirimcilekgibi tabi canım listeye girmeden aramızda bulunabilirsin hiç sorun değil. Peki kilonuda mı paylaşmayacaksın bizimle
Olmaz canım kaçamaklarını da yazacaksın ki bir bakmışsın artık kaçamak yapmıyorsun. Yazmak iyidir hadi bakalım dökül günahlarınıAkşama kadar iyi dayandım ama akşam baya kaçırdım o yüzden bugün liste yazmayacağım ;(
Günaydın canlarımmmm yahu bu gün tatil öğleye kadar uyuyalım dimi yok 5 te kalktm horoz gibiçocuklar da uyanmamıştı aslında ama uyuyamadım
Günaydın canımGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?