Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım öğle yemeği olarak düşünüyorsan yumurta salatalık havuç yeşil şeyler domates ceviz badem gibi şeyler götürebilirsin ekmek arası değilde. Bence kahvaltı harici ekmek yenmemli ben yesem hayatta veremezdim

Galeta almıştım öğlen yerim diye ama onunda kalorisi çok fazlaymış. 6 galeta 132 kaloriymiş Galeta yiyip aç kalacağima ekmek yiyeyim ayni kalori diye düşündüm yanlış sanırım domates salatalık peynir daha mantıklı sebzelerden devam ozaman

30 Nisan
Kahvaltı 07.00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz ekmek
1 k.k Beyaz peynir
5 yeşil zeytin
1 er dilim domates salatalık

Ara. 12.00
1 bardak süt
5 galeta
15 kuru üzüm

Akşam 16.30
1 porsiyon Ispanaklı gözleme
1 kase cacık
10 Biberiye turşusu

Ara 20.00
Az sekerli türk kahvesi
kızlar menüm bu aksama kadar hersey iyidi, güzel gidiyordum öğlenin açlığıyla annemin gözlemesine dayanamadım. Farkli illerde yaşıyoruz kızıma bakmak için geldi yemesem ayıp olurdu zaten öyle bi iradem yok diyetimden bahsettim daha yapmam dedi:)))

ablamgilden geldik anca yazabiliyorum menümü

sabah
1 haş yum
az peynir
zeytin çay

öğle 14,30 gibi
1 tabak menemen salata

akşam öğlenle aynı ek olarak 3 kaşık kıymalı makarna

su 2,5 lt
spor 30 dk yürüyüş

Akşama kadar iyi dayandım ama akşam baya kaçırdım o yüzden bugün liste yazmayacağım ;(
Olmaz canım kaçamaklarını da yazacaksın ki bir bakmışsın artık kaçamak yapmıyorsun. Yazmak iyidir hadi bakalım dökül günahlarını
Gerçekten düzenli menü paylaşınca daha disiplinli gidiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…