Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar her yerim ağrıyor ya sabah sabah.hurdaya çıktım valla

bi-zuzu neden okuyup okuyup çıkıyorsun yazsana muhabbet edelim. Peşinizdeyim bak sürekli benden kaçış yok
Okuyorum canım tam biseyler yazacagim minik aglamaya baslıyo yada bi iş çıkıyo 5 dakikalık ancak fırsat buluyorum bugun tatil ama bende 5 te kalktım. Kızım saolsun daha yeni uyudu hemen benimde uyumam lazım tatil gün uyumazsam olmaz daha uyanıp ev temizligi var. Gelsin işler gitsin kaloriler.. once uyku tabi iyi geceleer

Günaydın canlarımmmm yahu bu gün tatil öğleye kadar uyuyalım dimi yok 5 te kalktm horoz gibi çocuklar da uyanmamıştı aslında ama uyuyamadım
Yakinda bu güzelim uyumalık vakitleri arayacaksın gözünü korkutmak gibi olmasın ama benim minikkuş gece 1 de uyudu sabah 5 te dipçik gibi ayakta. Inan artık cep telefonumu verdim 10 dakika ilgilenirde uyurum belki diye yok illaki benim yataktan çıkmamı istiyo

İncittin mi ki acaba.benim ki bahar yorgunluğu ya hep böyle oluyor.başım catliyor
Yok canım benimde sırtım genel olarak ağırır. Gittim kas gevşetici verip yolladılar kemik hassasiyetim varmış falan filan. Ağrılar artınca yataktan herhalde dedim yatağı değiştik şimdilik. Regl olacağım o dönemde artıyor sabahları acıyla uyanıyorum hep

Ahahaha bana mı diyorsun benim 4. Çocuğum olacak canım. 2. Çocuğum otizmli çok değil şurda 5-6 aydır uykusu düzene girmeye başladı. Sabah ezanlarını duymadan uyumazdı sabahlara kadar ayağımda salladım kucağımda gezdirdim. 8 yaşında şimdi 8 senedir 3-4 saatlik uykuyla geçti günlerim. 70 saatten fazla gözümü kırpmadığımı bilirim. Sabah ezanlarında kız uyurdu oğlanı okula göndermek için yatmazdım. Sonra bebek uyanır uyku yüzü görmezdim. Şimdi bünye alışmış artık çocuklar uyusa bile uyuyamıyorum kalkıyorum.

Bi de bu kadar şeyin üzerine eşimin napıyosun akşama kadar yatıyorsun naralarını çektim. HEYT be yıkılmadım ayaktayım az kafayı sıyırmamın sebebi bunlar işte

Benim de fıtıklarım var canım çok boynum tutulur magnezyumun çok faydası oldu bana bi kullan istersen.

Geri alıyorum soylediklerimi ozaman ben bir taneyle perte çıktım uç bebik istiyorum ama aralarıni acmaya karar verdim an itibarıyla

Allah sana güç kuvvet versin canım ben uykusuz kaldım mı sinirli oluyorum ;(

Çok yatmaktan olabilir eskiden bende olurdu ey gidi gunler hasret kaldım..tabi başka saglık problemide olabilir hafife almamak lazım doktora gitmekte fayda var

Yok be canım benim 3. Gebelikte başladı doğumdan sonra da geçmedi gittim kemik hassasiyeti birde kuluç var çık dendi kas gevşetici içinde iyiyim ama içmeyince aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…