Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Eğer seni zorlamazsa indirim zamanları @101 bime falan 20 liraya geliyor dıjıtal tartı onlardan alabilirsin

Eğer seni zorlamazsa indirim zamanları @101 bime falan 20 liraya geliyor dıjıtal tartı onlardan alabilirsin
Evet canım ev arkadaşlarımla da alalım dedik hep kaldı :) inşalllah halledebilirsem erken girerim :)

fayfeyfiy hoşgeldin ayni kilolarda sayilırız sporsuz 60'ın altına inmek zor olur diye düşünüyorum spor da şart. Hemen bi tartı edin çok keyifli oluyor gram gram eksildiğini gormek..motive olup normalde bozacakken bozmayasın geliyo diyeti.. bende yeniyim ama ilk defa bir diyetimde 10. Günü gördüm burası çok keyifli her konuda destek full..herkese tesekkurler

1 Mayıs
Kahvaltı 12.30
Yesilçay
Haşhaşlı katmer 1 tabak buyukluğunde
Domates
Salatalık
5 zeytin
Acıbiber turşusu

Ara.16.00 sade soda
Yarım muz
yarım avakado

Akşam.17.00
Ayran çorbası
Bolca az yaglı salata

Su.1.5
Spor..ev temizligi

Bu gün ayran çorbası günü sanırım

bi-zuzu ev temiliğini spordan saymıyoruz canım. Faydası olmuyor maalesef. Hiç bir şey yapamasan bile günde 15 dakika leslie yapmaya çalış canım

AA siz kaç kilosunuz
Spor olarak Leslie ve zumba yapacağım inşallah dönüşümlü olarak her gün yapamasam da haftada 3 gün en az inşallah :)

İnşallah hedef kilona ulaşırsın hepimiz ulaşırız :)

İNstagramda mr.mrs.Meric diye biri var çok kiloluymuş zumba ve diyetle zayıflamış şimdi zumba eğitmenliği yapıyor. Kadın kıpır kıpır hiç yerinde duramıyor sanki. Bi bak istersen. Öyle uzun zumba videoları yok da motivasyon için takip ediyorum ben.

Ben de YouTube a zumba başlangıç ya da beginners yazıp aratıyorum 16 dakikalık bir video var canım onunyapıyprum

Evet görmüştüm bunu:))

bi-zuzu ev temiliğini spordan saymıyoruz canım. Faydası olmuyor maalesef. Hiç bir şey yapamasan bile günde 15 dakika leslie yapmaya çalış canım
Yaa çok fena yapıyorum ama ben mutfak dolaplarina kadar siliyorum ve bayağı terliyorum diye spordan sayıyordum. Okulda da ogle araları voleybol oynuyorum diye güveniyordum ama bolgesel beşeyler yapmam lazim basrnler bağımsızliğını ilan etmek üzere

Merhaba kızlar. 1 haftadir falan motivasyonum acaip dusuktu. Dun tartida artiyi gordum ve kendine gel compeng dedim İnternetten dambil ve pilates lastigi sipariş ettim.bir silkelendim bugün. Sunu dusundum 3 aydir bosuna mi emek verdin. Kendine gel ve daha da kilo ver hala fit degilsin dedim! Kusura bakmayin burayı cok ihmal ettim. Menu Paylasamadigim günler oldu. Onlarin telafisi varmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…