Canım sabah 1 dilim tb ekmek yeter, akşam ekmek hiç olmamalı zaten dolma da yemişsin yani.bulutungokyuzu madem öyle yazayım bari dün acayip yeme isteği vardı markete gidince bile onu alayım bunu alayım gözüm dönmüş gibiydi.
Sabah 10
1bardak süt
2 dilim ekmek
5 zeytin
2 küçük dilim peynir
Maydanoz biber domates salata 1 haşlanmış yumurta
Kahvaktıdan sonra 2 küçük çikolata
Ara 14.00 1 sade soda 8 erik
Akşam 19.00
Ayran çorbası
1 dola biber
1 dilim ekmek
Aci yeşil biber
Bundan sonrası vasat ;(
Akşam 20.30
Yarım cevizli sucuk
Küçük tabak citos
30 gram çikolata
Kağıt helvada dondurma
Nasıl gözüm döndüyse artık ;(
Çıktın mu yataktan ben girdim şimdi deCanım sabah 1 dilim tb ekmek yeter, akşam ekmek hiç olmamalı zaten dolma da yemişsin yani.
20.30'dan sonra yediklerinin sadece bir tanesini yeseydin etkilemeyebilirdi ama çok fazla olmuş bence
Hiç protein yok ki canım tok tutsun hep karbonhidrat olduğu için acıkman birşeylere saldırman çok normal. Öğle yemeğin de yok. Diyete alışana kadar en az 3 öğün yemelisin. Hatta iki öğün arası çok acıkıyorsan ara öğün de koyabilirsin.bulutungokyuzu madem öyle yazayım bari dün acayip yeme isteği vardı markete gidince bile onu alayım bunu alayım gözüm dönmüş gibiydi.
Sabah 10
1bardak süt
2 dilim ekmek
5 zeytin
2 küçük dilim peynir
Maydanoz biber domates salata 1 haşlanmış yumurta
Kahvaktıdan sonra 2 küçük çikolata
Ara 14.00 1 sade soda 8 erik
Akşam 19.00
Ayran çorbası
1 dola biber
1 dilim ekmek
Aci yeşil biber
Bundan sonrası vasat ;(
Akşam 20.30
Yarım cevizli sucuk
Küçük tabak citos
30 gram çikolata
Kağıt helvada dondurma
Nasıl gözüm döndüyse artık ;(
Canım sabah 1 dilim tb ekmek yeter, akşam ekmek hiç olmamalı zaten dolma da yemişsin yani.
20.30'dan sonra yediklerinin sadece bir tanesini yeseydin etkilemeyebilirdi ama çok fazla olmuş bence
Hiç protein yok ki canım tok tutsun hep karbonhidrat olduğu için acıkman birşeylere saldırman çok normal. Öğle yemeğin de yok. Diyete alışana kadar en az 3 öğün yemelisin. Hatta iki öğün arası çok acıkıyorsan ara öğün de koyabilirsin.
Hergün haşlanmış yumurtan olsun kahvaltında canım . Bir dilim ekmek ,domates ,salatalık, roka ,beyaz peynir Vs bunlar bana yetiyor mesela. Çok tok tutuyor alıştım . Önceden kahvaltım her sabah 1 poğaça veya açma idiEğer akşam ekmek yemezsem canım kilo veremiyorum ben gram oynamıyoro sebeple ekmek yiyorum. Sabahta 2 dilim yiyorum.
Canım kahvaltıyo geç yapıyorum o yüzden 3 öğün yiyemem. Öğlen yerde akşam yiyemem. Normalde eşim vaktinde gelirse 18.00 de akşam yemeği oluyor. Dün kriz gibiydi bugün şükür iyiyim. Bu akşam hiç ekmek yemeden deneyeceğim
Ekmek olur da başka karbonhidrat olmazsa olur. Hem ayran çorbasındaki buğday hem dolmadaki hep karbonhidrat zaten. Bi de ekmek çok. Protein yemen lazım. Tartıda kilo kaybı görürsün ama kastan giderEğer akşam ekmek yemezsem canım kilo veremiyorum ben gram oynamıyoro sebeple ekmek yiyorum. Sabahta 2 dilim yiyorum.
Canım kahvaltıyo geç yapıyorum o yüzden 3 öğün yiyemem. Öğlen yerde akşam yiyemem. Normalde eşim vaktinde gelirse 18.00 de akşam yemeği oluyor. Dün kriz gibiydi bugün şükür iyiyim. Bu akşam hiç ekmek yemeden deneyeceğim
Ekmek olur da başka karbonhidrat olmazsa olur. Hem ayran çorbasındaki buğday hem dolmadaki hep karbonhidrat zaten. Bi de ekmek çok. Protein yemen lazım. Tartıda kilo kaybı görürsün ama kastan gider
Hergün haşlanmış yumurtan olsun kahvaltında canım . Bir dilim ekmek ,domates ,salatalık, roka ,beyaz peynir Vs bunlar bana yetiyor mesela. Çok tok tutuyor alıştım . Önceden kahvaltım her sabah 1 poğaça veya açma idi
Akşam ekmek hiç yemiyorum öğlen de
Etli veya zeytinyağlı sebze yemeği yiyorum çorba, yoğurt, salata seçeneklerinden bir de.
Tatlı krizi bende de oluyor bitter bazen yiyiyorum .
Ama herşey kararında .
Böyle olmasaydı asla kilo veremezdim
Köfte olabilir sebze yemeği olabilir etli sebze en güzeli olabilirDikkat edeyim canım o zaman bu akşam ne yapsam diye düşünüyorum ayran çorbası kesin var yanına ne yapsam o zaman
Hoş geldin canımTakımda kaç kişi var ve hangi kilo aralıklarında biraz tanıtabilir misiniz :)
Ve kk da yeniyim ✌
64.2 canımHoş geldin canım
Şu an takımda az kişi var. Genelde 55-65 arasında listedekiler. Liste dışı 70-80 aralığında olanlar var canım. Sen kaç kilosun
Hedef ve boy kaç canım64.2 canım
Maalesef canım bizim işimiz tartıyla zaten. Takımlar arası yarışıyoruz. Her Cuma sabahları aç karnına tartılıp kilo bildirmen lazım. Bu yarışmanın en önemli kuralı. Ama tartılmadan liste dışı kalabilirsin takımdaAkşam tartılsam söylesem falan nasıl olur yani tam yansıtmaz ama ..
Anladım canım o zaman bayrama kadar o şekilde katılabilirim sanırımMaalesef canım bizim işimiz tartıyla zaten. Takımlar arası yarışıyoruz. Her Cuma sabahları aç karnına tartılıp kilo bildirmen lazım. Bu yarışmanın en önemli kuralı. Ama tartılmadan liste dışı kalabilirsin takımda
Arkadaşlar cuma takımlarında her 2 ayda bir bireysel sıralama yapılıyor. Listedeki arkadaşların verdikleri kiloya göre liste oluşturuluyor. Bu ayki listedebulutungokyuzu kaptanımız 3. Olmuş çok sevimdim. Aslında 2 haftadır regldir vs yüzünden sabit kalmasa 2. Olacaktı. İlk üçte takımımızın olması beni çok sevindirdi haydi herkes halaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?