- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Teşekkür ederim canım amin inşallahYaaa çok sevindim
Allah hayırlı bir evlat eylesin inşallah :)
Canım imkanın varsa instagramda diyetisyenler detox grubu kuruyorlar onlara katılsana.ben katıldım 5 günde 2,5 kilo mu ne vermiştim. Whatsappta grup kurdular. 69 TL 5 günBana 2 3 günlük bir detoks tarifi verebilir misiniz?
Bence çok değil böyle yiyerek mi artıya çıktın.1 mayis sali menü
Sabah 3 kasik yumurta salatası
Peynir zeytin
1 bardak sekersiz cay
1 dilim tb ekmeği
1 avuc cig kuruyemis
Ara 1 adet sade maden suyu
Öğle misafirlikteydim
Yarim bazlama
Domates salatalik
Peynir zeytin
Akşam
yarim kase tarhana corbasi
1 adet kizarmis tavuk baget
Salata
Çok olmamis degil mi ?
Sanki bu ara cok yiyorum gibime geliyor. Dun tartida artiyi gorunce cok moralim bozuldu. Artik hiç bozmayacam.
2 3 gundur kacamaklarim oldu. Adet donemindeyim kendimi frenleyemedim ondan canım.Bence çok değil böyle yiyerek mi artıya çıktın.
Tamam o zaman canım şaşırdım ben de.2 3 gundur kacamaklarim oldu. Adet donemindeyim kendimi frenleyemedim ondan canım.
Anladım canım. Acıkırsan o zaman büyük kaçamak yapmaKahvaltıdaki katmerden sonra hiçbişey yemesem ancak:)) bana gun erken başlıyor. Sabah 5 6 gibi kesin uyanmış oluyorum akşam 8 de bebiş uyur uyumaz bende yatıyorum akşam yemeği saat 5 tam oluyo bana
Bence gayet güzel olmuş menü1 mayis sali menü
Sabah 3 kasik yumurta salatası
Peynir zeytin
1 bardak sekersiz cay
1 dilim tb ekmeği
1 avuc cig kuruyemis
Ara 1 adet sade maden suyu
Öğle misafirlikteydim
Yarim bazlama
Domates salatalik
Peynir zeytin
Akşam
yarim kase tarhana corbasi
1 adet kizarmis tavuk baget
Salata
Çok olmamis degil mi ?
Sanki bu ara cok yiyorum gibime geliyor. Dun tartida artiyi gorunce cok moralim bozuldu. Artik hiç bozmayacam.
2 3 gundur kacamaklarim oldu. Adet donemindeyim kendimi frenleyemedim ondan canım.
Ben 65.2 çıktım bu sabah dogum sonrası kiloları atmaya çalışıyorum 69 dum 10 gun oncesi ödem falan da vardir tabi ama guzel gidiyor simdilik kilolar insallah boyle devam ederim.. spor olarakta hareketli geciriyorum hayatımı..zumba yapmaya calışıyorum..voleybol dans ne bulursamAA siz kaç kilosunuz
Spor olarak Leslie ve zumba yapacağım inşallah dönüşümlü olarak her gün yapamasam da haftada 3 gün en az inşallah :)
İnşallah hedef kilona ulaşırsın hepimiz ulaşırız :)
Ne güzel düzen kurmuştum öyle abartmadım ama bozuldu.telafi edicem inş yaaOfff asya yine mi
NE yedin yz bakim abartmış mısın abartmamış mısın.Ne güzel düzen kurmuştum öyle abartmadım ama bozuldu.telafi edicem inş yaa
Canım sen baya az yiyiyorsun bebiş için iyi mi buBu gün ben de menü yazayım
Sabah:
2 simitfena taktım simite ya çok canım çekiyor
Öğle- mercimek çorbası
Akşam - 6 kaşık bezelye 1 bardak ayran
Hamile menüsü çok dikkate almayın
İçim almıyor canım yiyemiyorum geçer yakında yerim inşallah.Canım sen baya az yiyiyorsun bebiş için iyi mi bu
Arkadaşlar cuma takımlarında her 2 ayda bir bireysel sıralama yapılıyor. Listedeki arkadaşların verdikleri kiloya göre liste oluşturuluyor. Bu ayki listede @bulutungokyuzu kaptanımız 3. Olmuş çok sevimdim. Aslında 2 haftadır regldir vs yüzünden sabit kalmasa 2. Olacaktı. İlk üçte takımımızın olması beni çok sevindirdi haydi herkes halaya
1 kase dondurma mı yedinBugün ki menüm
Sabah 09.30 şekersiz Türk kahvesi
10.00 kahvaltı
1 dilim ekmek
Sucuklu yumurta
Maydanoz
Sivri biber
5 zeytin
1 dilim peynir
Saat 15.00 ara bir kase dondurma
Saat 17.00 ara bir bardak ayran
19.00 akşam yemeği
Ayran çorbası
Bir küçük dolma( boya badana nedeniyle yemek yapamadığım için dünün yemeğini yedim)
1 bardak ayran
Yemek sonrası 1 sade soda ve Türk kahvesi var.
10 gibi de 10 erik yiyerek günü kapatırım
Su 1.5 litre spor yok.
Bence bugün iyi gibi kızlar siz ne dersiniz?
Yani1 kase dondurma mı yedin
Çok olmuşşşşş amaaaa doldurma dediğin şeker yağ sadece. Hakiki maraş dondurması değilse süt bile yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?