Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

stitch sen de izindeymişsin sen gel bari yahu
Ben kazen bildirim gönderir yeni üyeler gelir diye düşünmüştüm ama göndermedi ortada kaldım
Ama ben 4. takim kaptan yardimcisiyim yawf, orada yardimcilik burada yarismaci, Ozge sopayla kovalar Yawrukush
Bi de ben tatile gidiyorum simdi, 2 hafta yokum

Ama ben 4. takim kaptan yardimcisiyim yawf, orada yardimcilik burada yarismaci, Ozge sopayla kovalar Yawrukush
Bi de ben tatile gidiyorum simdi, 2 hafta yokum
Üyeler gelince geri gönderirdim neyse dur bakalım kazen halime acır gönderir belki üye bizim kızlar da hep mezun giremiyor listeye.

Bu arada arkadaşlar
K Kosantosbaa sen yeni üye olduğun için 15 gün deneme süren var. 15 gün listeye giremiyorsun. Sonra listedesin inşallah.
wendy ve Mor Vampirella sizler eski üye olduğunuz için haftaya Cuma listeye gireceksiniz. 1 kişi daha buluruz haftaya inşallah. Girmek istiyorsunuz dimi. Ben size güveniyorum ama

Evet ben istiyorum bu cuma 68.5 u baz alip hafta kadar vermelere basliyorum insallah

İyi iyi bana da kilo almış üyeler lazım veririz beraber yine boşver hoşgeldin
Hosbuldum canım. 13. Takimdaydim biliyorsun ebruya mesaj attım bugün takımdan ayrilmak istiyorum diye. Takimin Motivasyon undan dolayi yani. Kimler var burda. Aktiflik lazim

Hosbuldum canım. 13. Takimdaydim biliyorsun ebruya mesaj attım bugün takımdan ayrilmak istiyorum diye. Takimin Motivasyon undan dolayi yani. Kimler var burda. Aktiflik lazim
Yani öyle düşünüyorsan burası 13. Takımdan daha durgun yeni açmaya çalışıyorum. Üye toplayıp haftaya Cuma listeye gireceğiz daha

Yani öyle düşünüyorsan burası 13. Takımdan daha durgun yeni açmaya çalışıyorum. Üye toplayıp haftaya Cuma listeye gireceğiz daha
Bakalim cumaya kadar. Birde ben izne ayrildigimda daha zayıf tim aldım başımı gittim. Listeye giremem hemen. İşine yaramayabilirim baci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…