- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Tabii ki gel canım bizim de üyelere ihtiyacımız var hoş geldin
1 tane daha eski üye bulabilirsek listelere de gireriz. Varsa arkdaşların çağır gelsinTeşekkür ederim hoşbuldum
Günaydınn
Çoğu yarışıyor onların yerini bozamam1 tane daha eski üye bulabilirsek listelere de gireriz. Varsa arkdaşların çağır gelsin
Tabii öyle olmaz. Listede olmayan olacak.Çoğu yarışıyor onların yerini bozamam
Üyeler gelince geri gönderirdimAma ben 4. takim kaptan yardimcisiyim yawf, orada yardimcilik burada yarismaci, Ozge sopayla kovalarYawrukush
Bi de ben tatile gidiyorum simdi, 2 hafta yokum
Evet ben istiyorum bu cuma 68.5 u baz alip hafta kadar vermelere basliyorum insallahBu arada arkadaşlar
K Kosantosbaa sen yeni üye olduğun için 15 gün deneme süren var. 15 gün listeye giremiyorsun. Sonra listedesin inşallah.
wendy ve Mor Vampirella sizler eski üye olduğunuz için haftaya Cuma listeye gireceksiniz. 1 kişi daha buluruz haftaya inşallah. Girmek istiyorsunuz dimi. Ben size güveniyorum ama
Harikasın canımEvet ben istiyorum bu cuma 68.5 u baz alip hafta kadar vermelere basliyorum insallah
Çok şükür canım iyi olmana sevindimCook iyiyim ankam sen nasilsin? Takım açılmış çok sevindim
Kilo aldı başını gidiyor. Bugün başladım diyete. Motivasyon tavan şu an için.Çok şükür canım iyi olmana sevindim
Açmaya çalışıyoruz canım senin kilo durumun nasıl sen de geltuttuğumu yakalıyorum
İyi iyi bana da kilo almış üyeler lazım veririz beraber yine boşver hoşgeldinKilo aldı başını gidiyor. Bugün başladım diyete. Motivasyon tavan şu an için.
Hosbuldum canım. 13. Takimdaydim biliyorsun ebruya mesaj attım bugün takımdan ayrilmak istiyorum diye. Takimin Motivasyon undan dolayi yani. Kimler var burda. Aktiflik lazimİyi iyi bana da kilo almış üyeler lazım veririz beraber yine boşver hoşgeldin
Yani öyle düşünüyorsan burası 13. Takımdan daha durgunHosbuldum canım. 13. Takimdaydim biliyorsun ebruya mesaj attım bugün takımdan ayrilmak istiyorum diye. Takimin Motivasyon undan dolayi yani. Kimler var burda. Aktiflik lazim
Bakalim cumaya kadar. Birde ben izne ayrildigimda daha zayıf tim aldım başımı gittim. Listeye giremem hemen. İşine yaramayabilirim baciYani öyle düşünüyorsan burası 13. Takımdan daha durgunyeni açmaya çalışıyorum. Üye toplayıp haftaya Cuma listeye gireceğiz daha
Olsun olanlarda aktif olsa hani birbirimizi motive eder faydamiz olur. Sen ne alemdesin kaç kilosun suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?