Kaç kilosun ki 3 ayı geçtiği için girebilirsinBakalim cumaya kadar. Birde ben izne ayrildigimda daha zayıf tim aldım başımı gittim. Listeye giremem hemen. İşine yaramayabilirim baci
Yaa ay çok sevindim. Bu sabah tartıldım 77 yimKaç kilosun ki 3 ayı geçtiği için girebilirsin
İyi iyi bana da kilo almış üyeler lazım veririz beraber yine boşver hoşgeldin
Ohh ohh %5 i de geçmiş 3 ayı da geçmiş haftaya listedesin o zamanYaa ay çok sevindim. Bu sabah tartıldım 77 yim
Kız niye şaşırıyon işimiz kilo verdirmek
Ohh ohh %5 i de geçmiş 3 ayı da geçmiş haftaya listedesin o zaman
Bana listeye girecek üye lazımne guzel destek oldun
Hahahaha
1. sayfada yazıyor canım kurallar. Aynı her şey işte günlük menü ve spor bildiriyoruz kaçamak yapmıyoruz kilo veriyoruz muhabbet ediyoruz çok zor değil.Hahahahasesli güldüm evin içinde yaaa ben iyi cozuttum canım normal olarak sistim. Kapisalim senle ankaaa kurallar nedir genel olarak menuler falan
Tamam dir canım1. sayfada yazıyor canım kurallar. Aynı her şey işte günlük menü ve spor bildiriyoruz kaçamak yapmıyoruz kilo veriyoruz muhabbet ediyoruz çok zor değil.
Ben diyetisyenin yazdığı listeyi yapmaya çalışıyorum canım. Karatay zorladı bu sefer beniTamam dir canımsen nasıl devam ediyorsun karatay mi yapıyorsun
Menulerini bekliyorum meraklaBen diyetisyenin yazdığı listeyi yapmaya çalışıyorum canım. Karatay zorladı bu sefer beni
sasirmiyorum da soylemen cok guzel, ooh oh kilo almasina sevinmissinKız niye şaşırıyon işimiz kilo verdirmek
Bu gün yazmaya başlıyorum inşallah canım.Menulerini bekliyorum merakla
kacamak yok mu1. sayfada yazıyor canım kurallar. Aynı her şey işte günlük menü ve spor bildiriyoruz kaçamak yapmıyoruz kilo veriyoruz muhabbet ediyoruz çok zor değil.
Aynen beni bırakıp geçmişti 68 lere çok kıskanmıştımsasirmiyorum da soylemen cok guzel, ooh oh kilo almasina sevinmissin
Ohh ohh %5 i de geçmiş 3 ayı da geçmiş haftaya listedesin o zaman
Sizde kaçamak serbest mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?