evet cuma-ctesi herkes bir ogun kacamak hakki kullaniyor, ise yariyor, herkes daha motive. tavsiye ederimSizde kaçamak serbest mi
2 kare çikolataya 100 mekik verdiğiniz günleri biliyorum benben burda üye toplamaya çalışıyorum yazdığı mesaja bak
Ayrica sen tatliliginda uye toplarsin, benim suphem yokSizde kaçamak serbest mi
2 kare çikolataya 100 mekik verdiğiniz günleri biliyorum benben burda üye toplamaya çalışıyorum yazdığı mesaja bak
Cuma günleri kilo verenlere baklava veriyorum ben.evet cuma-ctesi herkes bir ogun kacamak hakki kullaniyor, ise yariyor, herkes daha mitive. tavsiye ederim
o gunleri ben de hatirliyorum
oyle deme yaaa, son 5 haftadir ilk 3te bizim takimCuma günleri kilo verenlere baklava veriyorum ben.Ama sonuçlar da ortada bence daha fazlasını yiyor sizinkiler
Gel gel muhabbet de lazımAyrica sen tatliliginda uye toplarsin, benim suphem yok
bak ben bile buradayim diyet bile yapmiyorken
Tebrik ederim o zamanoyle deme yaaa, son 5 haftadir ilk 3te bizim takim
Super, ben kk'ya baslamadan size bakip ozenirdim verdiginiz kilolara. dort gozle bekliyorumGel gel muhabbet de lazım
Toplarım inşallah. Çok şükür haftaya listeye girecek kadar olduk
Sonrada toparlayamadim zatiiAynen beni bırakıp geçmişti 68 lere çok kıskanmıştım
Aynen kapisacaz biz onla yine
Super, ben kk'ya baslamadan size bakip ozenirdim verdiginiz kilolara. dort gozle bekliyorum
Maşallah demişimdirSonrada toparlayamadim zatii
Bende barbunya var.Akşama ne yaptınız kızlar. Benim türlü var bulgur pilavı yapıcam ve salata
Maşallah demişimdir
Koruyorum itinayla merak etme kurtulamadım 70 lerdenşimdide sen benden zayıf sin bak. Koru kendini
Ohh miss. Ada yapardı hep. 6. Takimdaydi dimi. Ne yaptı acaba çok sıkı disiplin le yaptı diyeti helal olsunBende barbunya var.
O uğramıyor eskisi kadar. Hayırlı olsun dedi gitti geçenlerdeOhh miss. Ada yapardı hep. 6. Takimdaydi dimi. Ne yaptı acaba çok sıkı disiplin le yaptı diyeti helal olsun
Sıra bizdeO uğramıyor eskisi kadar. Hayırlı olsun dedi gitti geçenlerde
Olalım artık kalıcı olarak bitirelim bu işiSıra bizdeiincecik olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?