İnşallah canım. Ben sürekli diyet modundan çok sikilmistım. İzne gerçekten ihtiyacım vardı. Kilo aldım evet ama veririm inşallah. Daha motive yimOlalım artık kalıcı olarak bitirelim bu işi
Evet bazen sıkılıyor insan canım uzaklaşmak iyi geliyor. Veririz inşallah daha önce de verdik yine yaparızİnşallah canım. Ben sürekli diyet modundan çok sikilmistım. İzne gerçekten ihtiyacım vardı. Kilo aldım evet ama veririm inşallah. Daha motive yim
Hoşgeldin canım
Hayır canım. İzinden dönenler direk listeye girebilir. haftaya listedesin inşallah canımKurallari da okudum kabulumduriki hafta deneme süresi mi var simdi izinden dönenlere de?
Yarın kilo bildirimi yapiyormuyuzHayır canım. İzinden dönenler direk listeye girebilir. haftaya listedesin inşallah canım
Gerçekten anka. Dogum yaptığında 63 kiloydun diye hatırlıyorum
Evet canım yapıyoruz.Yarın kilo bildirimi yapiyormuyuz
Aynen ya ikizlere gebeyken toplam 10 kilo aldim dogurdum zaten 5i gitti hemen sonrasinda 10 kilo daha aldim
Evet yaGerçekten anka. Dogum yaptığında 63 kiloydun diye hatırlıyorum
SüperHayır canım. İzinden dönenler direk listeye girebilir. haftaya listedesin inşallah canım
Neyse artık veririz beraberAynen ya ikizlere gebeyken toplam 10 kilo aldim dogurdum zaten 5i gitti hemen sonrasinda 10 kilo daha aldim
Ya bisey dikkatimi cekti bu listede.ADINIZ: mavimli ☺
YAŞINIZ: 41
BOYUNUZ: 1.73
KİLONUZ: 80
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: akademisyen
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 8. Takim
KİLO ALMA NEDENİNİZ: lohusa dönemi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: saglikli bir bedene sahip olmak
Ooo süpermis tamam.Neyse artık veririz beraberyarın başlıyorsun tamam mı. Ne yiyeceğine karar veremediğinde hemen yaz buraya ayarlayalım menülerini porsiyonlarını
HoşgeldinizOoo süpermis tamam.
Dimi olabilirYa bisey dikkatimi cekti bu listede.
Evli iseniz cocuk sayisi ne demekinsan bosanmis olabilir, hic evlenmeden cocuk sahibi olmus olabilir, dul olabilir vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?