HosbuldumHoşgeldiniz
Tamam ama bir sorum var. Ben 80 kilo ile izne ayrilmistim ya yarin sabah 80 üstü cikarsam@Kosantosbaa
@wendy
@MorVampirella
asya_01
mavimli
Yarın sabah aç karına, tuvalete girdikten sonra, mümkünse çıplak ya da en ince kıyafetlerle tartılıp resmi olarak başlıyoruz
Evet en iyi kilo aksam yenmeyince veriliyorPilavim pisiyor salatam hazır. Sabah erken yedim bugün acıktım 5 te akşam yemeği mi yedikten sonra günü kapatacam
Daha geçenlerde 77 değil miydin mavimliTamam ama bir sorum var. Ben 80 kilo ile izne ayrilmistim ya yarin sabah 80 üstü cikarsam
Aynen vira BismillahEvet en iyi kilo aksam yenmeyince veriliyor
Ben geldiğimde de bu liste vardı eski kaptan hazırlamıs
Yok ya uzun zaman oldu hep 80im maalesef. Bakalim yarin ne cikacagim.Daha geçenlerde 77 değil miydin mavimli
Haftaya 80 altına in lütfen fazla çıkma sana ihtiyacım var
Ben elestirel pedagoji dersleri veriyorum da ilgi alanim o yüzdenBen geldiğimde de bu liste vardı eski kaptan hazırlamıs
Onu cocuk sayısı olarak değiştirelim
Birde bekar biri olarak hiç sorgulamamıstım o kelimeyi :))))
Yürüyüş çok etkiler mutlaka yürüyüş yapalımYok ya uzun zaman oldu hep 80im maalesef. Bakalim yarin ne cikacagim.
DeğiştirdimBen geldiğimde de bu liste vardı eski kaptan hazırlamıs
Onu cocuk sayısı olarak değiştirelim
Birde bekar biri olarak hiç sorgulamamıstım o kelimeyi :))))
Tamam canım yarın 80 çıktığını düşünürsek ekimi en fazla 78 ile kapatıyoruz o zamanYok ya uzun zaman oldu hep 80im maalesef. Bakalim yarin ne cikacagim.
Hadi banada bir tahmin yap. Kaçta kapatirim ekimi 77 kiloyumTamam canım yarın 80 çıktığını düşünürsek ekimi en fazla 78 ile kapatıyoruz o zaman
Valla yediklerine dikkat edip leslie veya yürüyüş yaparsan 74 görürsünHadi banada bir tahmin yap. Kaçta kapatirim ekimi 77 kiloyum
Tesekkur ederiz değiştireceğim hemenBen elestirel pedagoji dersleri veriyorum da ilgi alanim o yüzden
TamamdirTamam canım yarın 80 çıktığını düşünürsek ekimi en fazla 78 ile kapatıyoruz o zaman
İnşallahValla yediklerine dikkat edip leslie veya yürüyüş yaparsan 74 görürsün
Merhaba:)
Yarışma kurallarının çok katı olması gözümü korkutsa da bana da artık böyle bir şey lazım diyerek aranıza katılmaya niyet ediyorum.
ADINIZ: Aslıhan
YAŞINIZ: 29
BOYUNUZ: 156cm
KİLONUZ: 68 (tam emin değilim, evde tekrar tartılmam lazım)
HEDEF KİLONUZ: 58
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: Memur
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamilelik ve sonrasında oburluk
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: İkinci bebek için hem sağlıklı beslenmeyi hayatıma sokmak istiyorum hem de aşırı kilo ile hamileliğe başlamak istemediğim için kilo vermeyi arzuluyorum
Ben hemen esnetme isteyeceğim çünküHoşgeldin canım
Kurallarım katı değil ya neden öyle dedin
15 gün deneme süresi var canım. Bu süreçte takıma ve kurallara uyum sağlayıp sağlayamadığına bakarsın zaten
Yarın sabah aç karına mümkünse çıplak ya da çok ince giysilerle tartılıp tam kilonu bildirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?