Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Olur canım tabii. 19:00 da evde değilsen napalım. Menülerinde saatleri de yaz. Düzene koyarız inşallah tartı olmazsa olmaz ama hemen al bi tane. Tartısız ev mi olur. Issız bi adaya düşsem yanıma yine tartı alırım

Tamamdır saatleri ile yazarım, kısa zamanda düzene oturturum umarım. Tartı konusunda bir şey diyemeyeceğim, eşim de ben de tartılara küsmüşüz Anneminkini çalayım ben, evet evet

Tamamdır saatleri ile yazarım, kısa zamanda düzene oturturum umarım. Tartı konusunda bir şey diyemeyeceğim, eşim de ben de tartılara küsmüşüz Anneminkini çalayım ben, evet evet
Tamam canım
Zaten tek malzeme istiyoruz tartı
Bi de mazuran varsa ölçülerini al. Yoksa şart değil zaten

Hoşgeldin canım bende seninle aynı niyetteyim. İnşallah sağlıklı bir şekilde kurtuluruz bu kilolardan

Hoş buldum, aynı niyette olmamıza çok sevindim:) Birbirimize destek oluruz. Yanlış anlamadım değil mi sen de hamilelik istiyorsun?
Evet canım aynen. Bir oğlum var. Bir kardeşi olsun istiyorum. Kilom fazla hamile de kalmakta güçlük çekiyorum. 3 ay sonra tedaviye başlamayı düşünüyorum. Hamilelik sürecinin rahat geçmesi açısından da zayiflamak iyi oluyor.

Harika, zaten çok kilo vermişsin. Kalanları da verip bir an önce tedaviye başlarsın inşallah :) Hamilelikte de çok kilo almamak lazım, en büyük pişmanlığımdır.

Harika, zaten çok kilo vermişsin. Kalanları da verip bir an önce tedaviye başlarsın inşallah :) Hamilelikte de çok kilo almamak lazım, en büyük pişmanlığımdır.
Aynen ilkinde yaşadığım şeyleri yaşamak istemiyorum. Hadi birlikte çok güzel kilolar verelim

Aynen canım çok şükür yerleşiyoruz yavaş yavaş. Rabbim utandırmasın bakalım 4 çocukla altından kalkarım inşallah
Sen altindan kalkmazsan biz olelim canim
Harika seyler yapacaksin eminim.
Opuyorum, mutlu aksamlar.

Ay buralar hareketlenmiş çok sevindim. Kaçamak yapmadan yola devam. Bebe de iyi şükür. Deneme sürem yarın mı başlıyor? Şu formu ben de doldurayım akşama. Şimdi yemek zamanı

Ay buralar hareketlenmiş çok sevindim. Kaçamak yapmadan yola devam. Bebe de iyi şükür. Deneme sürem yarın mı başlıyor? Şu formu ben de doldurayım akşama. Şimdi yemek zamanı
Geldiğin gün başladı canım. 1 kasımda sen de listedesin inşallah daha çok katıl sen de

Tamamdır Anka artık daha sık uğrarım. Sabahları okuldayım pek vaktim olmuyor ama öğleden sonraları evdeyim ve daha çok motivasyona ihtiyaç duyuyorum. Nedense dışarıdayken birşey yemek aklıma gelmiyor ama evdeysem hep bir aranma durumundayım. Gerçi 3 gündür iyi gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…