Olur canım tabii. 19:00 da evde değilsen napalım. Menülerinde saatleri de yaz. Düzene koyarız inşallahBen hemen esnetme isteyeceğim çünküİşten geç çıkıyorum, o yüzden 19.30 olsa olmaz mı son yemek yeme saati. Bir de evde tartım da yok. Onu nasıl yapsam acaba? Annemlerin tartısını araklayabilirsem yarın evde dediğin gibi tartılabilirim kaptanım.
Tamamdır saatleri ile yazarım, kısa zamanda düzene oturturum umarım. Tartı konusunda bir şey diyemeyeceğim, eşim de ben de tartılara küsmüşüzOlur canım tabii. 19:00 da evde değilsen napalım. Menülerinde saatleri de yaz. Düzene koyarız inşallahtartı olmazsa olmaz ama hemen al bi tane. Tartısız ev mi olur. Issız bi adaya düşsem yanıma yine tartı alırım
Tamam canımTamamdır saatleri ile yazarım, kısa zamanda düzene oturturum umarım. Tartı konusunda bir şey diyemeyeceğim, eşim de ben de tartılara küsmüşüzAnneminkini çalayım ben, evet evet
Tek malzemeden sınıfta kalmayalım :) Teşekkür ederim ve hoş buldum.Tamam canım
Zaten tek malzeme istiyoruz tartı
Bi de mazuran varsa ölçülerini al. Yoksa şart değil zaten
Hoşgeldin canım bende seninle aynı niyetteyim. İnşallah sağlıklı bir şekilde kurtuluruz bu kilolardanMerhaba:)
Yarışma kurallarının çok katı olması gözümü korkutsa da bana da artık böyle bir şey lazım diyerek aranıza katılmaya niyet ediyorum.
ADINIZ: Aslıhan
YAŞINIZ: 29
BOYUNUZ: 156cm
KİLONUZ: 68 (tam emin değilim, evde tekrar tartılmam lazım)
HEDEF KİLONUZ: 58
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: Memur
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamilelik ve sonrasında oburluk
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: İkinci bebek için hem sağlıklı beslenmeyi hayatıma sokmak istiyorum hem de aşırı kilo ile hamileliğe başlamak istemediğim için kilo vermeyi arzuluyorum
Hoş buldum, aynı niyette olmamıza çok sevindim:) Birbirimize destek oluruz. Yanlış anlamadım değil mi sen de hamilelik istiyorsun?Hoşgeldin canım bende seninle aynı niyetteyim. İnşallah sağlıklı bir şekilde kurtuluruz bu kilolardan
Evet canım aynen. Bir oğlum var. Bir kardeşi olsun istiyorum. Kilom fazla hamile de kalmakta güçlük çekiyorum. 3 ay sonra tedaviye başlamayı düşünüyorum. Hamilelik sürecinin rahat geçmesi açısından da zayiflamak iyi oluyor.Hoş buldum, aynı niyette olmamıza çok sevindim:) Birbirimize destek oluruz. Yanlış anlamadım değil mi sen de hamilelik istiyorsun?
Harika, zaten çok kilo vermişsin. Kalanları da verip bir an önce tedaviye başlarsın inşallah :) Hamilelikte de çok kilo almamak lazım, en büyük pişmanlığımdır.Evet canım aynen. Bir oğlum var. Bir kardeşi olsun istiyorum. Kilom fazla hamile de kalmakta güçlük çekiyorum. 3 ay sonra tedaviye başlamayı düşünüyorum. Hamilelik sürecinin rahat geçmesi açısından da zayiflamak iyi oluyor.
Aynen ilkinde yaşadığım şeyleri yaşamak istemiyorum. Hadi birlikte çok güzel kilolar verelimHarika, zaten çok kilo vermişsin. Kalanları da verip bir an önce tedaviye başlarsın inşallah :) Hamilelikte de çok kilo almamak lazım, en büyük pişmanlığımdır.
Iyiyim canim , iki azman kuzuyla 4. takima devam ediyorum bende:)Eveeettt hatırlıyorum tabiiaynen anka yla birlikte devam nasılsın neler yapıyorsun
Ayy sabah sabah hic hayir denir mi kahveye, sagol canim benim.Hoşgeldin canımgel kahve ikram edeyim sana
Aynen canım çok şükür yerleşiyoruz yavaş yavaş. Rabbim utandırmasın bakalım 4 çocukla altından kalkarım inşallahAyy sabah sabah hic hayir denir mi kahveye, sagol canim benim.
Ne guzel hareketlenmis takim, daim olsun ankacim..
Sen altindan kalkmazsan biz olelim canimAynen canım çok şükür yerleşiyoruz yavaş yavaş. Rabbim utandırmasın bakalım 4 çocukla altından kalkarım inşallah
Sağol canımSen altindan kalkmazsan biz olelim canim
Harika seyler yapacaksin eminim.
Opuyorum, mutlu aksamlar.
Geldiğin gün başladı canım.Ay buralar hareketlenmiş çok sevindim. Kaçamak yapmadan yola devam. Bebe de iyi şükür. Deneme sürem yarın mı başlıyor? Şu formu ben de doldurayım akşama. Şimdi yemek zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?