- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Orda listeye girmeden ayrılmıştım henuz listeye girmemistim. Dedigin gibi olurYok canım etik olmaz bence. Olduğu kadar olur senin. Eski takımda öyle mi yapıyordunuz?
Hımmm anladım. Perşembe zaten uyandıktan sonra tartılayım diyorsun dimi. Cuma bekleriz akşam 8 e kadar vaktimiz var nasılsa. Öyle olur mu?Orda listeye girmeden ayrılmıştım henuz listeye girmemistim. Dedigin gibi olur
Günaydın canımGünaydın Kızlar;
Ben de sabah tartıldım. Kilom 68.3 :) Menüleri akşam yazıyoruz herhalde değil mi ya da ertesi gün sabah da yazılabilir mi?
Tamamdır akşamları yazmaya çalışacağımGünaydın canım
Evet mümkünse akşam yazıyoruz ama tabii zor olacaksa sana sabah da yazabilirsin❤
Onu da deneriz bakalim :)Hımmm anladım. Perşembe zaten uyandıktan sonra tartılayım diyorsun dimi. Cuma bekleriz akşam 8 e kadar vaktimiz var nasılsa. Öyle olur mu?
Hosgeldiniz. Ben de duygusal yiyiciyim sevinince ,üzülünce, kizinca offf offfhaydı bısmıllah ben de başlıyorum. bı kac aydır sureklı başlayıp bozuyorum cunku duygusal yıyıcıyım. moralım bozukken hemen yemeğe sarılırım.. cok sıkı dıyet yapamıyorum bırden bozup cok yerımo yüzden aksam 5 den sonra yemeyip ıkı ogun cok abartmadan ama sıkmadan da yiyerek kılo vermek ıstıyorum… sure cok onemlı degıl ayda 2 3 kılo bıle cok degerlı.. malum 3 kucuk canavarın arkasına koşmak kolay degıl
ADINIZ: Aslı
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 167 cm
KİLONUZ: 76.5 kg
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 3 1+ikiz
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamilelik ve sonrasında lohusa sendromu :))
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha ıyı hıssetmek
Hoş geldin :)haydı bısmıllah ben de başlıyorum. bı kac aydır sureklı başlayıp bozuyorum cunku duygusal yıyıcıyım. moralım bozukken hemen yemeğe sarılırım.. cok sıkı dıyet yapamıyorum bırden bozup cok yerımo yüzden aksam 5 den sonra yemeyip ıkı ogun cok abartmadan ama sıkmadan da yiyerek kılo vermek ıstıyorum… sure cok onemlı degıl ayda 2 3 kılo bıle cok degerlı.. malum 3 kucuk canavarın arkasına koşmak kolay degıl
yıne baya ıyı duruma geldım ben hep abur cubur yerdım sımdı cok sukur hepsını bıraktım. ev yemegı kek yerım genelde paketlı urunden ıyıdır yıneHosgeldiniz. Ben de duygusal yiyiciyim sevinince ,üzülünce, kizinca offf offf
ben önceden sadece bu durumda olan benım zannederdim :)) oysa cogu kadın aynı durumdaan muzdarıpmıs. sıgaraya başlayacağım az kaldı o daha mantıklı hahahaHoş geldin :)
Ne olacak bu duygusal yiyişlerimiz bilmiyorum, duygusal yiyiş yerine başka bir şey koymamız gerekecek sanırım
Ben yememek için eve almıyorum artık. Baya etkili olduyıne baya ıyı duruma geldım ben hep abur cubur yerdım sımdı cok sukur hepsını bıraktım. ev yemegı kek yerım genelde paketlı urunden ıyıdır yıne
Ayyy yok yok canım onu aklına bile getirme. Bence duygusal yeme yerine buraya yazabiliriz :)ben önceden sadece bu durumda olan benım zannederdim :)) oysa cogu kadın aynı durumdaan muzdarıpmıs. sıgaraya başlayacağım az kaldı o daha mantıklı hahaha
bende hıc eve almıyorum çocuklarda yemıyorBen yememek için eve almıyorum artık. Baya etkili oldu
kurtulamadım ya bende bıde 3 çocuk ounca yoruluyorum kızıyorum az sakınlesıyım dıye yıyorumAyyy yok yok canım onu aklına bile getirme. Bence duygusal yeme yerine buraya yazabiliriz :)
Ben de etrafta hep fit anneler görüyorum, dedim herhalde bir tek ben böyleyim kilo veremedim doğumdan sonraNasıl incecik olmayı başarıyorlar bilmiyorum. Umarım biz de öyle olmayı başarırız. Artık istediğim şeyleri giymek istiyorum
Maşallah sana yaa 3 çocuk yaşında çok gençhaydı bısmıllah ben de başlıyorum. bı kac aydır sureklı başlayıp bozuyorum cunku duygusal yıyıcıyım. moralım bozukken hemen yemeğe sarılırım.. cok sıkı dıyet yapamıyorum bırden bozup cok yerımo yüzden aksam 5 den sonra yemeyip ıkı ogun cok abartmadan ama sıkmadan da yiyerek kılo vermek ıstıyorum… sure cok onemlı degıl ayda 2 3 kılo bıle cok degerlı.. malum 3 kucuk canavarın arkasına koşmak kolay degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?