Benim ikizler de iki bucuk yasindalar. Herkes onlarin pesinde verirsin dedi tam tersine aldikca aldim ben.operım teşekkürler :)) evet elbıselerım olmuyor ıyıce sınır oluyorum kendıme.. ılk oğlumda da 20 kılo vermıstım yavaş yavas
Yine verirsin. Kilo verdikçe de daha sakin relaks olursun. Seni çok benzettim kendime. Birlikte çok güzel kilolar verecez inşallahoperım teşekkürler :)) evet elbıselerım olmuyor ıyıce sınır oluyorum kendıme.. ılk oğlumda da 20 kılo vermıstım yavaş yavas
Noldu hicbirsey yemedin mi yoksaKızlar bugün 2. Günüm diyette elim ayağım boşaldı. Ellerim titredi. Ben ilk aşamada 3 ogün yapsam daha verimli olacak sanki.
Herkes zaaflarini yazsin yemek konusunda ve ne yapabiliriz konusalim diye öneriyorum.
Ben mesela çok keyifciyim güzel yemek yemeyi de severim disarida Vietnam, Çin, Kore, Italyan yerim. Sushi falan bayilirim. Güzel Alman hamurisleri ve çikolatalari da var tabi.Isim zor.
Degecek tabi. Aman diyim cips falan cisss.Dün gece herkes gece kahvalti yapti sonra gece yarısı marketten cipsler falan sabah simitler. Hicbirini yemedim insallah degiyordur
Değmez mi hiç. En azından sağlıksız msgli şeyler yememiş oldunDün gece herkes gece kahvalti yapti sonra gece yarısı marketten cipsler falan sabah simitler. Hicbirini yemedim insallah degiyordur
Yok sabah kahvaltı yaptım. Ama uzun zamandır karbonhidrat ağırlıklı da yedigim için vücutta bağımlılık yaptı. 10 gun kadar 3 öğün yapıp bunyemi biraz alistirip sonra 2 öğüne geçerim. Kötü oldum cunkuNoldu hicbirsey yemedin mi yoksa
Tabiki değecek. Esimde dün yarım kilo bakla yi götürdü gözümün önünde sabır cektimDün gece herkes gece kahvalti yapti sonra gece yarısı marketten cipsler falan sabah simitler. Hicbirini yemedim insallah degiyordur
Degecek tabi. Aman diyim cips falan cisss.
Değmez mi hiç. En azından sağlıksız msgli şeyler yememiş oldun
Ben de ilk öğünümü yedim kızlar, midem bayram etti şu an. Yoğurdu biraz fazla yedim galiba açlıktanŞiştim
Tabiki değecek. Esimde dün yarım kilo bakla yi götürdü gözümün önünde sabır cektim1 ay sonra daha iyi şartlarda konuşuyor olacaz
Öyle yap o zaman. Ah bu karbolar yakti bizi hepYok sabah kahvaltı yaptım. Ama uzun zamandır karbonhidrat ağırlıklı da yedigim için vücutta bağımlılık yaptı. 10 gun kadar 3 öğün yapıp bunyemi biraz alistirip sonra 2 öğüne geçerim. Kötü oldum cunku
Canım ya akşam günüm var benim ben topluyorum çocuklar dağıtıyor oynatmaya az kaldıAnka kaptanim nerdesin liste yok mu bugün?
Eyvah kolay gelsin cocuklarla ev toplamakCanım ya akşam günüm var benim ben topluyorum çocuklar dağıtıyor oynatmaya az kaldı
Bu hafta genel listeye girmeyeceğiz biz ama ben inşallah totomun üzerine oturunca bildirimleri toplayıp takım içi liste hazırlayacağım
Aynen yaa. Ilk sıralarda zorlicani biliyordumÖyle yap o zaman. Ah bu karbolar yakti bizi hep
Ben ıspanak yiyeceğim akşama:)Kızlar aksam a ne yaptınız. Eşim akşamcı yemek yapmadım. Acıkmaya başladım ne yapsam sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?