Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

operım teşekkürler :)) evet elbıselerım olmuyor ıyıce sınır oluyorum kendıme.. ılk oğlumda da 20 kılo vermıstım yavaş yavas
Yine verirsin. Kilo verdikçe de daha sakin relaks olursun. Seni çok benzettim kendime. Birlikte çok güzel kilolar verecez inşallah

Ben de bi tane yesem 10 tane daha yiyesim geliyor ve uzgunsem moralim bozuksa hemeN abur cubur yemek istiyorum

. . .

Kızlar bana gun yeni başladı uyudum uyandim simdi tekrar tartılacağım bir fark oluyor mu diye sonra da ogle yemegi hazırlayacağım

Dün gece herkes gece kahvalti yapti sonra gece yarısı marketten cipsler falan sabah simitler. Hicbirini yemedim insallah degiyordur
Değmez mi hiç. En azından sağlıksız msgli şeyler yememiş oldun

Ben de ilk öğünümü yedim kızlar, midem bayram etti şu an. Yoğurdu biraz fazla yedim galiba açlıktan Şiştim

Noldu hicbirsey yemedin mi yoksa
Yok sabah kahvaltı yaptım. Ama uzun zamandır karbonhidrat ağırlıklı da yedigim için vücutta bağımlılık yaptı. 10 gun kadar 3 öğün yapıp bunyemi biraz alistirip sonra 2 öğüne geçerim. Kötü oldum cunku

Dün gece herkes gece kahvalti yapti sonra gece yarısı marketten cipsler falan sabah simitler. Hicbirini yemedim insallah degiyordur
Tabiki değecek. Esimde dün yarım kilo bakla yi götürdü gözümün önünde sabır cektim 1 ay sonra daha iyi şartlarda konuşuyor olacaz

Degecek tabi. Aman diyim cips falan cisss.
Değmez mi hiç. En azından sağlıksız msgli şeyler yememiş oldun

Ben de ilk öğünümü yedim kızlar, midem bayram etti şu an. Yoğurdu biraz fazla yedim galiba açlıktan Şiştim
Tabiki değecek. Esimde dün yarım kilo bakla yi götürdü gözümün önünde sabır cektim 1 ay sonra daha iyi şartlarda konuşuyor olacaz

Evet kesinlikle değecek . Gideyim de kendime bi yulaf lapası yapayım bari

Anka kaptanim nerdesin liste yok mu bugün?
Canım ya akşam günüm var benim ben topluyorum çocuklar dağıtıyor oynatmaya az kaldı
Bu hafta genel listeye girmeyeceğiz biz ama ben inşallah totomun üzerine oturunca bildirimleri toplayıp takım içi liste hazırlayacağım

Eyvah kolay gelsin cocuklarla ev toplamak
ne mümkün

Kızlar aksam a ne yaptınız. Eşim akşamcı yemek yapmadım. Acıkmaya başladım ne yapsam sizce

Benim esim disarida yiyecek bugün Ben de cocuklarla sosis kizarttim bir kac parca yedim hardalla asya_01
Menüm
Kahvalti yagda iki yumurta, filtre kahve
Öglen iki yulafli kurabiye ve cay
Aksam iki kizarmis sosis az hardalla
Birazdan filter kahve yapacagim.

Ben cayi kahveyi zaten sekersiz icerim ayrica belirtmeyecegim menülerimde.
Su cok az. Iki bardak

Kızlar menum
Sabah 10 da
Çeyrek ekmek tost
2 has yumurta
1 domates çay

Öğle 15 de
15 yeşil zeytin
1 domates 1 salatalık
1 sandviç ekmeği
5 kasik yoğurt

Akşam
5 kasik bulgur pilavı salata

Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş

Bugün çok kötü gecti kızlar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…