Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hosgeldiniz. Ben de duygusal yiyiciyim sevinince ,üzülünce, kizinca offf offf
Ben sadece uzgunken. Geçen hafta tv de denk geldim dr duygusal acliktan kurtulmak için daha pozitif düşünmek ve sosyallesmek gerek mis. Doğru diye düşünüyorum ben gezip tozarken aklıma açlık gelmiyo mesela hic

Benim kızımda kakao alerjisi var. Bir de hazır gıda tüketmemesi için ben kendim çikolata yapıyorum, tarifini verebilirim Tatlı krizine birebir.

Benim yemek zaafin dan çok duygusal acliktan yemeğe vurdugum oluyor. Onu yenmeye çalışıyorum

Karatay gibi oluyor if de. Aralıklı oruç. Ben az buçuk yapıyorum canım
Evet ben de If deneyeceğim, geçen yıl karatayla 10 kg kadar verdim ama o zamanlar menülerimi ayarlamak kolaydı. Karbsız filan beslenebiliyordum. Şimdi menüler daha serbest olacak şekilde If yapacağım haftaiçleri. Haftasonu uyamayacağım ama.

Bende öyle. Haftasonu 3 öğün yapıcam

Maşallah sana yaa 3 çocuk yaşında çok genç hoşgeldin aramıza. Kilomuzda yakın seninle.
Valla oyle oldu oglum 5 yasında ıkızlerım 1.5 zor zamanlardalar 3 u de ve ben cok streslıyım basa cıkmak zor yıyorum bende
Kızlar aranızda IF yapan var mı, merak ettim.
Ikı ogun yapmak bana daha uygun gelıyor. Daha rahat oluyor bır kucuk de ara ogun yapıyorum ben
Ben de evde kek kurabiye yapiyorum maalesef. Artik sadece yulafli kurabiye yapacagim yagsiz, sekersiz ve unsuz.
Benım oyle seylere ayıracak vaktım yok arada kek yaparız oglumla bak ona dayanamam
Bugün evdeyim diye hemen yulafli kurabiye yaptim. Güzel oldu. Tatli krizi gelenlere tavsiye ederim. Yulaf, yumurta beyazi, muz, kuru kayisi, dut kurusu, ceviz, hurma ve tarcin koydum.
Bı tane yeyınce durabılıyo musun ben bıtırmeden durduramıyorum kendımı sorunum o zaten

Ben iki tane yedim zaten öglen yemegi niyetine. Gerisini benim cocuklar yedi. Zaten cok yapmamistim.

Olsun biciriklari öp yerime kilo verdikçe stres azalır bak gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…