Ben sadece uzgunken. Geçen hafta tv de denk geldim dr duygusal acliktan kurtulmak için daha pozitif düşünmek ve sosyallesmek gerek mis. Doğru diye düşünüyorum ben gezip tozarken aklıma açlık gelmiyo mesela hicHosgeldiniz. Ben de duygusal yiyiciyim sevinince ,üzülünce, kizinca offf offf
Benim hedef kilom 62Günaydınsabah kıyafetsiz tartıldım 62.4 kg çıktım ama tuvalet olayından önce oldu bu sabah telaşı bizde yoğun
Ben de evde kek kurabiye yapiyorum maalesef. Artik sadece yulafli kurabiye yapacagim yagsiz, sekersiz ve unsuz.yıne baya ıyı duruma geldım ben hep abur cubur yerdım sımdı cok sukur hepsını bıraktım. ev yemegı kek yerım genelde paketlı urunden ıyıdır yıne
Ay benim asil o zaman geliyorBen sadece uzgunken. Geçen hafta tv de denk geldim dr duygusal acliktan kurtulmak için daha pozitif düşünmek ve sosyallesmek gerek mis. Doğru diye düşünüyorum ben gezip tozarken aklıma açlık gelmiyo mesela hic
Karatay gibi oluyor if de. Aralıklı oruç. Ben az buçuk yapıyorum canımKızlar aranızda IF yapan var mı, merak ettim.
Benim yemek zaafin dan çok duygusal acliktan yemeğe vurdugum oluyor. Onu yenmeye çalışıyorumHerkes zaaflarini yazsin yemek konusunda ve ne yapabiliriz konusalim diye öneriyorum.
Ben mesela çok keyifciyim güzel yemek yemeyi de severim disarida Vietnam, Çin, Kore, Italyan yerim. Sushi falan bayilirim. Güzel Alman hamurisleri ve çikolatalari da var tabi.Isim zor.
Hadi yaaAy benim asil o zaman geliyor
Evet ben de If deneyeceğim, geçen yıl karatayla 10 kg kadar verdim ama o zamanlar menülerimi ayarlamak kolaydı. Karbsız filan beslenebiliyordum. Şimdi menüler daha serbest olacak şekilde If yapacağım haftaiçleri. Haftasonu uyamayacağım ama.Karatay gibi oluyor if de. Aralıklı oruç. Ben az buçuk yapıyorum canım
Ben hiç yapmıyorum canım. Eşim tatlici gelirken alıyor akşam yiyor.Ben de evde kek kurabiye yapiyorum maalesef. Artik sadece yulafli kurabiye yapacagim yagsiz, sekersiz ve unsuz.
Bende öyle. Haftasonu 3 öğün yapıcamEvet ben de If deneyeceğim, geçen yıl karatayla 10 kg kadar verdim ama o zamanlar menülerimi ayarlamak kolaydı. Karbsız filan beslenebiliyordum. Şimdi menüler daha serbest olacak şekilde If yapacağım haftaiçleri. Haftasonu uyamayacağım ama.
Valla oyle oldu oglum 5 yasında ıkızlerım 1.5 zor zamanlardalar 3 u de ve ben cok streslıyım basa cıkmak zor yıyorum bendeMaşallah sana yaa 3 çocuk yaşında çok gençhoşgeldin aramıza. Kilomuzda yakın seninle.
Ikı ogun yapmak bana daha uygun gelıyor. Daha rahat oluyor bır kucuk de ara ogun yapıyorum benKızlar aranızda IF yapan var mı, merak ettim.
Benım oyle seylere ayıracak vaktım yok arada kek yaparız oglumla bak ona dayanamamBen de evde kek kurabiye yapiyorum maalesef. Artik sadece yulafli kurabiye yapacagim yagsiz, sekersiz ve unsuz.
Bı tane yeyınce durabılıyo musun ben bıtırmeden durduramıyorum kendımı sorunum o zatenBugün evdeyim diye hemen yulafli kurabiye yaptim. Güzel oldu. Tatli krizi gelenlere tavsiye ederim. Yulaf, yumurta beyazi, muz, kuru kayisi, dut kurusu, ceviz, hurma ve tarcin koydum.
Haftasonu evde olunca zor :) Eşimle kahvaltı etmeyi özlüyorum.Bende öyle. Haftasonu 3 öğün yapıcam
Ben iki tane yedim zaten öglen yemegi niyetine. Gerisini benim cocuklar yedi. Zaten cok yapmamistim.Valla oyle oldu oglum 5 yasında ıkızlerım 1.5 zor zamanlardalar 3 u de ve ben cok streslıyım basa cıkmak zor yıyorum bende
Ikı ogun yapmak bana daha uygun gelıyor. Daha rahat oluyor bır kucuk de ara ogun yapıyorum ben
Benım oyle seylere ayıracak vaktım yok arada kek yaparız oglumla bak ona dayanamam
Bı tane yeyınce durabılıyo musun ben bıtırmeden durduramıyorum kendımı sorunum o zaten
Olsun biciriklari öp yerimeValla oyle oldu oglum 5 yasında ıkızlerım 1.5 zor zamanlardalar 3 u de ve ben cok streslıyım basa cıkmak zor yıyorum bende
Ikı ogun yapmak bana daha uygun gelıyor. Daha rahat oluyor bır kucuk de ara ogun yapıyorum ben
Benım oyle seylere ayıracak vaktım yok arada kek yaparız oglumla bak ona dayanamam
Bı tane yeyınce durabılıyo musun ben bıtırmeden durduramıyorum kendımı sorunum o zaten
operım teşekkürler :)) evet elbıselerım olmuyor ıyıce sınır oluyorum kendıme.. ılk oğlumda da 20 kılo vermıstım yavaş yavasOlsun biciriklari öp yerimekilo verdikçe stres azalır bak gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?