Yulaf lapasını bende severim17 ekim Perşembe
9:30
2 dilim tb ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
Domates-salatalık
13:00
3 kaşık yulaf 1 elma 1 bardak süt ile yulaf lapası
16:00 1 elma 1 çay bardağı süt
19:00 8 kaşık barbunya yağsız salata
Su 2 litreyi geçti
Spor 1 dakika plank
Yarından itibaren ip de atlayacağım inşallah.
Benimkiler de zor uyudu. Küçük hala kıpırdanıyorOyy çocukları bi uyutamıyorum ya
Pes ettim kahve yaptım kendime
Uyuyabilecekmisin. Ben akşamları kahve içince sabaha kadar gözüme uyku girmiyorOyy çocukları bi uyutamıyorum ya
Pes ettim kahve yaptım kendime
Ben sevmiyorum ama diyetisyen yazdı. Süte de faydası oluyormuşYulaf lapasını bende severimöğlen menüsünde süper olmuş.
Küçüğü babasının ayağına koydum. 3 numarayı da abisine postaladımBenimkiler de zor uyudu. Küçük hala kıpırdanıyor
Yarın günüm var hazırlık yapacağım uykum açılsın diye içtimUyuyabilecekmisin. Ben akşamları kahve içince sabaha kadar gözüme uyku girmiyor
Kolay gelsin canimBen sevmiyorum ama diyetisyen yazdı. Süte de faydası oluyormuş
Küçüğü babasının ayağına koydum. 3 numarayı da abisine postaladımşu an sadece kız uyuyor 4 tane de benim çocuk
Yarın günüm var hazırlık yapacağım uykum açılsın diye içtim
Abla demeyelim ya abla yok
Oyy küçük kuzular da varmış tamam abla demeyim o zaman yaşını da sormayimAbla demeyelim ya abla yok
11-10-3 yaşında ve 10 aylık canım
Sağol canımOyy küçük kuzular da varmış tamam abla demeyim o zaman yaşını da sormayim
Maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Evet ya zor olur sana tabii. diyetisyene gittin mi hiç. Onlar bunu göz önüne alıp ona göre ara öğün yazarlar. Benim de çocuklar uyutmuyor diye 2 kare çikolata yazmıştı gece 2 yeGece calisirken en zoru yemek yemeden calismak gidip kendime cay alayim bari
Gittim ama o zaman gündüz çalışıyordum ona gore program yazmıştı diyetisyenim dogum izninde simdi de gidemiyorum aslinda donse hemen gidecegimSağol canım
Evet ya zor olur sana tabii. diyetisyene gittin mi hiç. Onlar bunu göz önüne alıp ona göre ara öğün yazarlar. Benim de çocuklar uyutmuyor diye 2 kare çikolata yazmıştı gece 2 ye
Anladım canım. Ne zaman bitiyor doğum izni. Bazıları böyle doğum izinlerinde online ilgileniyor seninki yapmadı mı öyle. Online da çok iyi oluyor benimkilr hep onlineGittim ama o zaman gündüz çalışıyordum ona gore program yazmıştı diyetisyenim dogum izninde simdi de gidemiyorum aslinda donse hemen gidecegim
Yapmadi henuz bebeğine adapte degil ona biz destek oluyoruz şimdilik:))Anladım canım. Ne zaman bitiyor doğum izni. Bazıları böyle doğum izinlerinde online ilgileniyor seninki yapmadı mı öyle. Online da çok iyi oluyor benimkilr hep online
Evet ya ödem olur biraz. Uyandıktan sonra yeniden tartılırsın olmazsa. az mı çıkacaksın çok mu bakarızGünaydın yepisyeni güzel takımım çok heyecanlıyım dun akşam saat 19.00 dan beri yemek yemedim ve çalıştım son yarım saatim cikip eve gidince uyumadan önce tartılacağım.Tek korkum tum geceayakta çalışınca ödem oluyorum nobet cikisi cumalari sevmiyorum insallah yansimaz. Su an delice acım 68.5 tan fazlasini gormem umarım
Böyle olunca persembe gündüzden tartılsam olur muEvet ya ödem olur biraz. Uyandıktan sonra yeniden tartılırsın olmazsa. az mı çıkacaksın çok mu bakarızama böyle zor olacak. sana gece için bir şeyler ayarlamamız lazım
Yok canım etik olmaz bence. Olduğu kadar olur senin. Eski takımda öyle mi yapıyordunuz?Böyle olunca persembe gündüzden tartılsam olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?