Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yulaf lapasını bende severim öğlen menüsünde süper olmuş.

Yulaf lapasını bende severim öğlen menüsünde süper olmuş.
Ben sevmiyorum ama diyetisyen yazdı. Süte de faydası oluyormuş
Benimkiler de zor uyudu. Küçük hala kıpırdanıyor
Küçüğü babasının ayağına koydum. 3 numarayı da abisine postaladım şu an sadece kız uyuyor 4 tane de benim çocuk
Uyuyabilecekmisin. Ben akşamları kahve içince sabaha kadar gözüme uyku girmiyor
Yarın günüm var hazırlık yapacağım uykum açılsın diye içtim

Kolay gelsin canim

Oyy küçük kuzular da varmış tamam abla demeyim o zaman yaşını da sormayim

Maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Sağol canım
Gece calisirken en zoru yemek yemeden calismak gidip kendime cay alayim bari
Evet ya zor olur sana tabii. diyetisyene gittin mi hiç. Onlar bunu göz önüne alıp ona göre ara öğün yazarlar. Benim de çocuklar uyutmuyor diye 2 kare çikolata yazmıştı gece 2 ye

Sağol canım

Evet ya zor olur sana tabii. diyetisyene gittin mi hiç. Onlar bunu göz önüne alıp ona göre ara öğün yazarlar. Benim de çocuklar uyutmuyor diye 2 kare çikolata yazmıştı gece 2 ye
Gittim ama o zaman gündüz çalışıyordum ona gore program yazmıştı diyetisyenim dogum izninde simdi de gidemiyorum aslinda donse hemen gidecegim

Gittim ama o zaman gündüz çalışıyordum ona gore program yazmıştı diyetisyenim dogum izninde simdi de gidemiyorum aslinda donse hemen gidecegim
Anladım canım. Ne zaman bitiyor doğum izni. Bazıları böyle doğum izinlerinde online ilgileniyor seninki yapmadı mı öyle. Online da çok iyi oluyor benimkilr hep online

Anladım canım. Ne zaman bitiyor doğum izni. Bazıları böyle doğum izinlerinde online ilgileniyor seninki yapmadı mı öyle. Online da çok iyi oluyor benimkilr hep online
Yapmadi henuz bebeğine adapte degil ona biz destek oluyoruz şimdilik:))

Günaydın yepisyeni güzel takımım çok heyecanlıyım dun akşam saat 19.00 dan beri yemek yemedim ve çalıştım son yarım saatim cikip eve gidince uyumadan önce tartılacağım. Tek korkum tum geceayakta çalışınca ödem oluyorum nobet cikisi cumalari sevmiyorum insallah yansimaz. Su an delice acım 68.5 tan fazlasini gormem umarım

Evet ya ödem olur biraz. Uyandıktan sonra yeniden tartılırsın olmazsa. az mı çıkacaksın çok mu bakarız ama böyle zor olacak. sana gece için bir şeyler ayarlamamız lazım

Evet ya ödem olur biraz. Uyandıktan sonra yeniden tartılırsın olmazsa. az mı çıkacaksın çok mu bakarız ama böyle zor olacak. sana gece için bir şeyler ayarlamamız lazım
Böyle olunca persembe gündüzden tartılsam olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…