Bence koruyabilmek daha önemli. Bende koruyamiyorum tam tersi. Sana iyi gelen diyeti uygulamalisin. Ben mesela karatayla zayiflayabiliyorum yoksa 3 yada 6 öğünle gramla gidiyor. Deneme yanılma yoluyla bulursun. Haftada 3 gün sebze mesela gayet iyi gelir banaasya_01 aslında ben koruyabiliyorum. Kızımdan sonra 3 yıl aynı kiloda kaldım. Ama zor veriyorum ne yazık ki
Tabii bünye den bünyeye farklı. Karatay biraz zorluyor. Hafta sonu kursa gidiyorum kahvaltı yi 8 de yapıyorum bu yüzden hafta sonu 3 ana öğün yapmayi dusunuyorumasya_01
Ben de Karatay la zayıflıyorum ama Karatay beni çok sıkıyor. Kıtlık psikolojisine giriyorum. Yavaş yavaş verip kalıcı koruma istiyorum.Ben de sebzeseverim. Özellikle kış sebzelerine bayılıyorum birde akşam az yemek çok etkili. Ben öyle koruyorum genelde.
Çocuklardan fırsat bulunca yazacağım inşallah ben.Kızlar menuler nerde
Kolay gelsin canimBen geldimmm kızlar ben gece çalışıyorum o yüzden de menulerimi isten zaman bulunca yazabiliyorum su an yine isteyimgecmisi okudum simdi memumu yazacağım
Kolay gelsin canımBen geldimmm kızlar ben gece çalışıyorum o yüzden de menulerimi isten zaman bulunca yazabiliyorum su an yine isteyimgecmisi okudum simdi memumu yazacağım
Aynı anda aynı mesajı yazmışızKolay gelsin canim
Aynı anda aynı mesajı yazmışız
Diyetteyiz dimi yoksa yarın mı başlıyoruzSabah
1 kase melemen
2 dl cavdar ekmeği
Öğle
1 kase mantı
Akşam
1 kepçe yayla çorbası
5 yk bulgur pilavı
2 köfte
Spor yok
Su icmeye devam sabaha kadar 2 3 litre olur
Kolay gelsin canim
Teşekkür ederimm :)Kolay gelsin canım
Yarın başlayacağım sanırım bugun bi garip oldu :)Diyetteyiz dimi yoksa yarın mı başlıyoruz
Afiyet olsun17 ekim Perşembe
9:30
2 dilim tb ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
Domates-salatalık
13:00
3 kaşık yulaf 1 elma 1 bardak süt ile yulaf lapası
16:00 1 elma 1 çay bardağı süt
19:00 8 kaşık barbunya yağsız salata
Su 2 litreyi geçti
Spor 1 dakika plank
Yarından itibaren ip de atlayacağım inşallah.
Bana da hem mantı, hem çorbadaki pirinç hem pilav fazla geldi de ondan sordumTeşekkür ederimm :)
Yarın başlayacağım sanırım bugun bi garip oldu :)
Yarın günüm var benim de temizlikle uğraşıyorum iki gündür. Yarından itibaren ip atlayacağımAfiyet olsunspor sart
İnşallah bende yürüyüş u eklemeye calisacamBana da hem mantı, hem çorbadaki pirinç hem pilav fazla geldi de ondan sordum
Yarın günüm var benim de temizlikle uğraşıyorum iki gündür. Yarından itibaren ip atlayacağım
Senin koşu bandı vardı dimiİnşallah bende yürüyüş u eklemeye calisacam
Evet var. Onda yürücem zaten hava soğudu dışarı cikamam paşa hasta olurSenin koşu bandı vardı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?