Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Düzensiz bir menü olmuş bence

Sabahki tost neyli ? Hem tost hem 2 yumurta çok geldi :)

Sabah
Füme etli omlet
1 dl çavdar

Öğle
Elmalı yulaf lapası

Akşam
8 yk ıspanak
Yoğurt

Su 2 lt
Spor yapmadim yapinca yazacağım

İyi akşamlar kızlar Gergin bir gündü anca sakinleştim. Menü bildirimi:
Kahvaltı: 1 yumurtadan omlet, 2 kk peynir, 5-6 zeytin, domates - salatalık , 1 dilim ekmek
Ara: vaktim olmadı
Öğlen: yarım kase çorba , 3 kaşık yoğurtlu mantı ( öğlen okuldaydım ara yapmayınca yedim )
Ara: Türk kahvesi
Akşam: 5 ızgara köfte, 5 inçe parça fırın patates, ayran , salata ( yağsız )

Su gene aZ içtim. Şişe taşımaya karar verdim. Spor yatmadan 7 dakika bacak hareketleri. Yavaş yavaş arttıracağım inş.

Napiyorsunuz kızlar? Ben kpss ye hazırlanıyorum ders calısıyorum. Paşam da oynuyor kendine. Karbonhidrat i fazla oldu bugün um acıktım kalktım sütlü kahve yaptım. Birde bakayım bizimkiler napiyor dedim

Hayrolsun canım. Neden gergindin. Anlatmak istersen tabi. Sadece diyet için değil derdimizide paylasacaz

Kızlar size birsey soracam. Ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. Şu atıştırmalık yada ara öğün luk meyveli kuru yemiş li bar lar hakıında ne düşünüyorsunuz.

Merhaba benim bugünkü menüm şu şekilde;
Sabah : haşlanmış yumurta, 2 Adet zeytin, domates salatalık, 2 Adet ceviz
Öğle: haşlanmış karnıbahar yoğurtla
Ara öğün :6 adet çilek
Akşam: 1 kase mercimek çorbası yoğurt
Durum bu arkadaşlar çalıştığım için öğle aralarında ne yiyeceğini şaşırıyorum yanımda götürüyorum ama her gün hazırlamak sabahtan zor oluyor.spor yapacak zamanım olmuyor ama günlük rahat Bi 7000 adım atmış oluyorum. 1 aydır da sabah aksam demir hapı kullanıyorum cok düşükmüş. Bu arada ben 2 haftadır bu şekilde dikkat ediyorum. Grubu da takip ederek motivasyonumu arttırmak istiyorum. Artık istediğim sonuca ulaşmak istiyorum

Menü çok güzel canım

Benim ikizler de iki bucuk yasindalar. Herkes onlarin pesinde verirsin dedi tam tersine aldikca aldim ben.
oo maşallah kız erkek benım 3 u de oğlan :)
Yine verirsin. Kilo verdikçe de daha sakin relaks olursun. Seni çok benzettim kendime. Birlikte çok güzel kilolar verecez inşallah
ayy ınsallah ya valla azcık motıve olmaya ıtıyacım var 5. gun bugun aksam 5 ten sonra lokma yemıyorum

Hayrolsun canım. Neden gergindin. Anlatmak istersen tabi. Sadece diyet için değil derdimizide paylasacaz
Çok saçma aslında ama hem üzüldüm hem gerildim. Öğrencilerimle bir türlü anlaşamadık. Ne yazık ki yeni nesil çok bencil. Yarım saat boyunca adaletten bahsettim ama gene anlayışsız ben oldum. Sorun da oturma planı gülsem mi ağlasam mı bilemedim valla Gereksiz yere bu kadar yükselince de toparlanamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…