- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Benim esim disarida yiyecek bugün Ben de cocuklarla sosis kizarttim bir kac parca yedim hardallaasya_01
Menüm
Kahvalti yagda iki yumurta, filtre kahve
Öglen iki yulafli kurabiye ve cay
Aksam iki kizarmis sosis az hardalla
Birazdan filter kahve yapacagim.
Ben cayi kahveyi zaten sekersiz icerim ayrica belirtmeyecegim menülerimde.
Su cok az. Iki bardak
Kızlar menum
Sabah 10 da
Çeyrek ekmek tost
2 has yumurta
1 domates çay
Öğle 15 de
15 yeşil zeytin
1 domates 1 salatalık
1 sandviç ekmeği
5 kasik yoğurt
Akşam
5 kasik bulgur pilavı salata
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Bugün çok kötü gecti kızlar yaa
Evet bugün tuhaf oldu gercekten.Düzensiz bir menü olmuş bence
Sabahki tost neyli ? Hem tost hem 2 yumurta çok geldi :)
Peynirli tost tu. Vallahi bugün fiyasko oldu. Oğlum ogleden sonra o kadar huysuz du ki. Evde zaptedemedim resmen. Yarın kurstan sonra direk yemeğe girisecemDüzensiz bir menü olmuş bence
Sabahki tost neyli ? Hem tost hem 2 yumurta çok geldi :)
Anam en sisman benimMorVampirella 68,8
aslihancngz 68,3
mavimli 80,4
asya_01 77,1
Kosantosbaa 62,4
Anka Biraz yardım edeyim dedim umarım eksik/yanlış yazmamışımdır kiloları toparadım
Sonra hepimiz çok fit olcaz :)Anam en sisman benim
Simdi kitap topigini gördümSonra hepimiz çok fit olcaz :)
Ben de uzun süredir okuyamıyorum. Çok üzülüyorumSimdi kitap topigini gördümBen kitap okumayi savsakladim cocuklar olunca
Hayrolsun canım. Neden gergindin. Anlatmak istersen tabi. Sadece diyet için değil derdimizide paylasacazİyi akşamlar kızlarGergin bir gündü anca sakinleştim. Menü bildirimi:
Kahvaltı: 1 yumurtadan omlet, 2 kk peynir, 5-6 zeytin, domates - salatalık , 1 dilim ekmek
Ara: vaktim olmadı
Öğlen: yarım kase çorba , 3 kaşık yoğurtlu mantı ( öğlen okuldaydım ara yapmayınca yedim)
Ara: Türk kahvesi
Akşam: 5 ızgara köfte, 5 inçe parça fırın patates, ayran , salata ( yağsız )
Su gene aZ içtim. Şişe taşımaya karar verdim. Spor yatmadan 7 dakika bacak hareketleri. Yavaş yavaş arttıracağım inş.
Ben de makale okuyorum sirf o da iste. Evde hic zamanim yok. Özledim kitap okumayi.Ben de uzun süredir okuyamıyorum. Çok üzülüyorum
Menü çok güzel canımMerhaba benim bugünkü menüm şu şekilde;
Sabah : haşlanmış yumurta, 2 Adet zeytin, domates salatalık, 2 Adet ceviz
Öğle: haşlanmış karnıbahar yoğurtla
Ara öğün :6 adet çilek
Akşam: 1 kase mercimek çorbası yoğurt
Durum bu arkadaşlar çalıştığım için öğle aralarında ne yiyeceğini şaşırıyorum yanımda götürüyorum ama her gün hazırlamak sabahtan zor oluyor.spor yapacak zamanım olmuyor ama günlük rahat Bi 7000 adım atmış oluyorum. 1 aydır da sabah aksam demir hapı kullanıyorum cok düşükmüş. Bu arada ben 2 haftadır bu şekilde dikkat ediyorum. Grubu da takip ederek motivasyonumu arttırmak istiyorum. Artık istediğim sonuca ulaşmak istiyorum ✌
oo maşallah kız erkek benım 3 u de oğlan :)Benim ikizler de iki bucuk yasindalar. Herkes onlarin pesinde verirsin dedi tam tersine aldikca aldim ben.
ayy ınsallah ya valla azcık motıve olmaya ıtıyacım var 5. gun bugun aksam 5 ten sonra lokma yemıyorumYine verirsin. Kilo verdikçe de daha sakin relaks olursun. Seni çok benzettim kendime. Birlikte çok güzel kilolar verecez inşallah
Iste ben onun ev yapimini yaptim bugün.Kızlar size birsey soracam. Ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. Şu atıştırmalık yada ara öğün luk meyveli kuru yemiş li bar lar hakıında ne düşünüyorsunuz.
Çok saçma aslında ama hem üzüldüm hem gerildim. Öğrencilerimle bir türlü anlaşamadık. Ne yazık ki yeni nesil çok bencil. Yarım saat boyunca adaletten bahsettim ama gene anlayışsız ben oldum. Sorun da oturma planıHayrolsun canım. Neden gergindin. Anlatmak istersen tabi. Sadece diyet için değil derdimizide paylasacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?