Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

bende yazayım sabahta dedıgım gıbı cok sıkı dıyette degım aksam 5ten sonra hıc bısey yemıyorum
sabah 2 has. yumurta domates salatalık azıcık cecıl peynırı
ogle ıkı dılım kek
aksam pırasa yemegı

Kızlar size birsey soracam. Ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. Şu atıştırmalık yada ara öğün luk meyveli kuru yemiş li bar lar hakıında ne düşünüyorsunuz.
Migros’ta satılan fellas falan var temiz içerikli ama bence pahalı. Diğerlerinde genelde ilave şeker var. Kuru incir , hurma, kuru erik, çiğ kuruyemişler daha uygun gibi...

Oluyor bazen oyle. Sıkma canını. Üst üste geliyor

Migros’ta satılan fellas falan var temiz içerikli ama bence pahalı. Diğerlerinde genelde ilave şeker var. Kuru incir , hurma, kuru erik, çiğ kuruyemişler daha uygun gibi...
Fiyatları ni bilmiyorum henüz. Ama bazen ara öğünlerde demesem mi diye düşünüyorum. Hep aynı şeyleri yiyince de bir süre sonra sıkılıyorum

Simdi kitap topigini gördüm Ben kitap okumayi savsakladim cocuklar olunca
Ben cok seviyorum cocuklarla zordur :)
Kızlar size birsey soracam. Ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. Şu atıştırmalık yada ara öğün luk meyveli kuru yemiş li bar lar hakıında ne düşünüyorsunuz.

Bence evde kendin yapmalisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…