Benimkiler ayni yumurta ikizleri erkek. Bir erkek de 7 aylik hamileyken kaybettim.oo maşallah kız erkek benım 3 u de oğlan :)
ayy ınsallah ya valla azcık motıve olmaya ıtıyacım var 5. gun bugun aksam 5 ten sonra lokma yemıyorum
Böyle devam et bak nasil gidiyor kilolaroo maşallah kız erkek benım 3 u de oğlan :)
ayy ınsallah ya valla azcık motıve olmaya ıtıyacım var 5. gun bugun aksam 5 ten sonra lokma yemıyorum
Migros’ta satılan fellas falan var temiz içerikli ama bence pahalı. Diğerlerinde genelde ilave şeker var. Kuru incir , hurma, kuru erik, çiğ kuruyemişler daha uygun gibi...Kızlar size birsey soracam. Ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. Şu atıştırmalık yada ara öğün luk meyveli kuru yemiş li bar lar hakıında ne düşünüyorsunuz.
Nasıl kacirmisim gözdenIste ben onun ev yapimini yaptim bugün.
ya uzuldum ahırette sefaatcı olsun sıze ınsallahBenimkiler ayni yumurta ikizleri erkek. Bir erkek de 7 aylik hamileyken kaybettim.
Oluyor bazen oyle. Sıkma canını. Üst üste geliyorÇok saçma aslında ama hem üzüldüm hem gerildim. Öğrencilerimle bir türlü anlaşamadık. Ne yazık ki yeni nesil çok bencil. Yarım saat boyunca adaletten bahsettim ama gene anlayışsız ben oldum. Sorun da oturma planıgülsem mi ağlasam mı bilemedim valla Gereksiz yere bu kadar yükselince de toparlanamadım.
Amin canim. Hayat.ya uzuldum ahırette sefaatcı olsun sıze ınsallah
Yulafli kurabiye dedim ya ayni o barlar gibi oluyor hic katkisiz ev yapimi.Nasıl kacirmisim gözden
Fiyatları ni bilmiyorum henüz. Ama bazen ara öğünlerde demesem mi diye düşünüyorum. Hep aynı şeyleri yiyince de bir süre sonra sıkılıyorumMigros’ta satılan fellas falan var temiz içerikli ama bence pahalı. Diğerlerinde genelde ilave şeker var. Kuru incir , hurma, kuru erik, çiğ kuruyemişler daha uygun gibi...
Fiyatları 5 lira civarı sanırım. Bir kere denemiştim gerçekten hem lezzetli hem sağlıklı.Fiyatları ni bilmiyorum henüz. Ama bazen ara öğünlerde demesem mi diye düşünüyorum. Hep aynı şeyleri yiyince de bir süre sonra sıkılıyorum
Biliyorum ama dediğim gibi bir kere o kadar gerilince toparlanmak zaman alıyor. Hem geçti sayılırOluyor bazen oyle. Sıkma canını. Üst üste geliyor
O kadarmiymis yaaFiyatları 5 lira civarı sanırım. Bir kere denemiştim gerçekten hem lezzetli hem sağlıklı.
Biliyorum ama dediğim gibi bir kere o kadar gerilince toparlanmak zaman alıyor. Hem geçti sayılır
Ben cok seviyorumSimdi kitap topigini gördümBen kitap okumayi savsakladim cocuklar olunca
Kızlar size birsey soracam. Ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. Şu atıştırmalık yada ara öğün luk meyveli kuru yemiş li bar lar hakıında ne düşünüyorsunuz.
Evde yap cok kolay inan.O kadarmiymis yaaasgari ücret le ev gecindiren insana göre değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?