- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
Tekrar tartıldın mı canım.Onu da deneriz bakalim :)
68.8 çıktım
Hadi bakalım dikkat edersen 78 ile bitirirsin ekimiGünaydin kizlar 80.4 ile acilisi yaptim bakalim
Benimkiler de öyle. Daha bebeği uyutamadımBenim pasada uyusa uyucaktim. Geç uyuyor birde çok sevmiyor uykuyu
Olsun veririz evelallahGünaydın kızlar tartıldım 77.1
Hoş geldin canımhaydı bısmıllah ben de başlıyorum. bı kac aydır sureklı başlayıp bozuyorum cunku duygusal yıyıcıyım. moralım bozukken hemen yemeğe sarılırım.. cok sıkı dıyet yapamıyorum bırden bozup cok yerımo yüzden aksam 5 den sonra yemeyip ıkı ogun cok abartmadan ama sıkmadan da yiyerek kılo vermek ıstıyorum… sure cok onemlı degıl ayda 2 3 kılo bıle cok degerlı.. malum 3 kucuk canavarın arkasına koşmak kolay degıl
ADINIZ: Aslı
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 167 cm
KİLONUZ: 76.5 kg
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 3 1+ikiz
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamilelik ve sonrasında lohusa sendromu :))
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha ıyı hıssetmek
Aynen dediğin gibi acelemiz yok yavaş yavaş gitsin tam gitsin
Yemediğin zaman var mı canımHosgeldiniz. Ben de duygusal yiyiciyim sevinince ,üzülünce, kizinca offf offf
Evet kesinlikleHoş geldin :)
Ne olacak bu duygusal yiyişlerimiz bilmiyorum, duygusal yiyiş yerine başka bir şey koymamız gerekecek sanırım
Kitapta okumuştum. Dopamin yükseltici gıdalar yerine dopamin yükseltici aktiviteler koyduk mu sorun çözülüyormuş
Kesinlikle. En önemli adımı atmışsın yavaş yavaş diğerlerin de çözersinyıne baya ıyı duruma geldım ben hep abur cubur yerdım sımdı cok sukur hepsını bıraktım. ev yemegı kek yerım genelde paketlı urunden ıyıdır yıne
Günaydınsabah kıyafetsiz tartıldım 62.4 kg çıktım ama tuvalet olayından önce oldu bu sabah telaşı bizde yoğun
Aynı ben 4 tane de bende varbende hıc eve almıyorum çocuklarda yemıyor
kurtulamadım ya bende bıde 3 çocuk ounca yoruluyorum kızıyorum az sakınlesıyım dıye yıyorum
Yanlış alıntılamışım sanırım yazacak bişey bulamadımMaşallah sana yaa 3 çocuk yaşında çok gençhoşgeldin aramıza. Kilomuzda yakın seninle.
Aynen ben de mesela akşam arkadaşlarla muhabbet ederken hiç bir şey yemedim canım bile çekmedi. Can sıkıntısı çocuk stresi benimkisiBen sadece uzgunken. Geçen hafta tv de denk geldim dr duygusal acliktan kurtulmak için daha pozitif düşünmek ve sosyallesmek gerek mis. Doğru diye düşünüyorum ben gezip tozarken aklıma açlık gelmiyo mesela hic
Ben yapmaya çalıştım bi ara ama zor oldu emzirirkenKızlar aranızda IF yapan var mı, merak ettim.
Ama if de oruç değilken istediğini yiyorsun. Oruç başlayınca sadece şekersiz sıvı serbestKaratay gibi oluyor if de. Aralıklı oruç. Ben az buçuk yapıyorum canım
Rabbim kolaylık versin. Benimkiler de zorluyorlar ama napalım geçecek inşallah bu günlerde canları sağ olsunValla oyle oldu oglum 5 yasında ıkızlerım 1.5 zor zamanlardalar 3 u de ve ben cok streslıyım basa cıkmak zor yıyorum bende