Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Onu da deneriz bakalim :)

68.8 çıktım
Tekrar tartıldın mı canım.
Günaydin kizlar 80.4 ile acilisi yaptim bakalim
Hadi bakalım dikkat edersen 78 ile bitirirsin ekimi

Benim pasada uyusa uyucaktim. Geç uyuyor birde çok sevmiyor uykuyu
Benimkiler de öyle. Daha bebeği uyutamadım
Günaydın kızlar tartıldım 77.1
Olsun veririz evelallah
Hoş geldin canım
Aynen dediğin gibi acelemiz yok yavaş yavaş gitsin tam gitsin
Hosgeldiniz. Ben de duygusal yiyiciyim sevinince ,üzülünce, kizinca offf offf
Yemediğin zaman var mı canım
Hoş geldin :)
Ne olacak bu duygusal yiyişlerimiz bilmiyorum, duygusal yiyiş yerine başka bir şey koymamız gerekecek sanırım
Evet kesinlikle
Kitapta okumuştum. Dopamin yükseltici gıdalar yerine dopamin yükseltici aktiviteler koyduk mu sorun çözülüyormuş
yıne baya ıyı duruma geldım ben hep abur cubur yerdım sımdı cok sukur hepsını bıraktım. ev yemegı kek yerım genelde paketlı urunden ıyıdır yıne
Kesinlikle. En önemli adımı atmışsın yavaş yavaş diğerlerin de çözersin
Günaydın sabah kıyafetsiz tartıldım 62.4 kg çıktım ama tuvalet olayından önce oldu bu sabah telaşı bizde yoğun
bi de tuvalet olayı olsa 62 görecekmişsin
bende hıc eve almıyorum çocuklarda yemıyor

kurtulamadım ya bende bıde 3 çocuk ounca yoruluyorum kızıyorum az sakınlesıyım dıye yıyorum
Aynı ben 4 tane de bende var
Maşallah sana yaa 3 çocuk yaşında çok genç hoşgeldin aramıza. Kilomuzda yakın seninle.
Yanlış alıntılamışım sanırım yazacak bişey bulamadım
Ben sadece uzgunken. Geçen hafta tv de denk geldim dr duygusal acliktan kurtulmak için daha pozitif düşünmek ve sosyallesmek gerek mis. Doğru diye düşünüyorum ben gezip tozarken aklıma açlık gelmiyo mesela hic
Aynen ben de mesela akşam arkadaşlarla muhabbet ederken hiç bir şey yemedim canım bile çekmedi. Can sıkıntısı çocuk stresi benimkisi
Kızlar aranızda IF yapan var mı, merak ettim.
Ben yapmaya çalıştım bi ara ama zor oldu emzirirken
Karatay gibi oluyor if de. Aralıklı oruç. Ben az buçuk yapıyorum canım
Ama if de oruç değilken istediğini yiyorsun. Oruç başlayınca sadece şekersiz sıvı serbest
Valla oyle oldu oglum 5 yasında ıkızlerım 1.5 zor zamanlardalar 3 u de ve ben cok streslıyım basa cıkmak zor yıyorum bende
Rabbim kolaylık versin. Benimkiler de zorluyorlar ama napalım geçecek inşallah bu günlerde canları sağ olsun

Benim ikizler de iki bucuk yasindalar. Herkes onlarin pesinde verirsin dedi tam tersine aldikca aldim ben.
Bana da diyorlar bu çocuklarla sen nasıl kilo alıyorsun diye dedim zaten çocuksuzken 45 kiloydum çocuklarla aldım
Kızlar bugün 2. Günüm diyette elim ayağım boşaldı. Ellerim titredi. Ben ilk aşamada 3 ogün yapsam daha verimli olacak sanki.
Asya kaç kere denedik kuzum direk 2 öğüne geçemiyoruz niye her seferinde baştan deniyorsun. 3 öğün yap sonra 2 ana bir ara sonra istersen 2 öğün yaparsın
Dün gece herkes gece kahvalti yapti sonra gece yarısı marketten cipsler falan sabah simitler. Hicbirini yemedim insallah degiyordur

En sevdiğim üye
İradesine sahip olan

Haklisin valla her daim yiyorum

Sosis kesinlikle çok zararlı
Ve menün çok az şimdiden bu kadar az yersen ilerde sıkıntı yaşarsın daha güzel menüler bekliyorum senden
Sıkıntı nerde bence kötü değil.

Sabah
Füme etli omlet
1 dl çavdar

Öğle
Elmalı yulaf lapası

Akşam
8 yk ıspanak
Yoğurt

Su 2 lt
Spor yapmadim yapinca yazacağım
Afiyet olsun. Ekmek neden yok canım ıspanakta bulgur mu vardı
MorVampirella 68,8
aslihancngz 68,3
mavimli 80,4
asya_01 77,1
Kosantosbaa 62,4

Anka Biraz yardım edeyim dedim umarım eksik/yanlış yazmamışımdır kiloları toparadım
Yaa cansın sen inan çok sevindim ellerine sağlık
Hem iradesine sahip hem yardımcı tuttum seni bırakmam artık

Anam en sisman benim
Şşş yok öyle şişman falan olumlu cümleler gönder beğnine azcık dişini sık 2020 ye 65-70 arası girersin
Sonra hepimiz çok fit olcaz :)
Dimi ya
Menüye bütün bakınca 3 kaşık mantıdan zarar gelmez bence
Napiyorsunuz kızlar? Ben kpss ye hazırlanıyorum ders calısıyorum. Paşam da oynuyor kendine. Karbonhidrat i fazla oldu bugün um acıktım kalktım sütlü kahve yaptım. Birde bakayım bizimkiler napiyor dedim
Kolay gelsin canım

Selam Sevgili Takım;
Günlük raporumu verip çıkacağım :)

İlk öğün 15.00
1 salatalık
1 tabak yoğurt
1 avuç badem

İkinci öğün 19.00
1 kepçe çorba
1 kepçe taze fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
Salata, turşu

Akşam arkadaşlarla buluştuk, dibek kahvesi içtim 20.00 gibi, şekersiz istemiştim ama tatlımsı gibisi tadı. Artık şeker vardıysa geçmiş olsun.

Spor yürüyüş 6300 adım

Su 2ltden fazla içmişimdir, akşama kadar da çay içtim sayısını bilmiyorum.

Benden böyle, yazılanları okuyamıyorum geç geldim eve aşırı uykum var. Herkese iyi geceler :)

Ben de uzun süredir okuyamıyorum. Çok üzülüyorum
Kitap okuma saatleri de yapabiliriz
Kızlar size birsey soracam. Ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. Şu atıştırmalık yada ara öğün luk meyveli kuru yemiş li bar lar hakıında ne düşünüyorsunuz.
Züber alıyorum ben çocuklara ama biraz pahalı evet

Hoşgeldin canım
Kilonu bilmiyorum ama menün çok az değil mi?
1. sayfada formumuz var onu doldurabilir misin rica etsem. Daha iyi tanırız seni
Kaçıncı sınıf ki canım
Çocukları uyuttum keyif yapiyim diyorum ama benim de uykum geliyor
Aynen ya
Saatleriyle ve miktarlarıyla yazarsak daha anlaşılır olur aslında ama güzel gibi duruyor
Migros’ta satılan fellas falan var temiz içerikli ama bence pahalı. Diğerlerinde genelde ilave şeker var. Kuru incir , hurma, kuru erik, çiğ kuruyemişler daha uygun gibi...
Kesinlikle katılıyorum sana
Buara kıyafet alışverişi yapasım var. Ama karar aldım biraz önce 60 ı görmeden birşey almak yok.
Evet minimalist olalım biraz
O kadarmiymis yaaasgari ücret le ev gecindiren insana göre değilmiş

Ankam hala ugramadi yogun geçti bugun
Çok yoğundu çok yoruldu bitti resmen Anka bu gün. Bütün gün 4 çocukla gün senin neyine diye gezdim
Herkese iyi geceler
İyi geceler hoş geldiniz
Tekrarı yazmamisim de mi 68.7 ciktim 100 gr 100 gr dir Anka
Evet evet 100 gr 100 gr dır. Senin için sıkıntı olmazsa bu şekilde yapabiliriz bence

Anka ıspanakta bulgur yoktu ama benim ekmekle pek aram yok aslında yesem iyi olur bir dilim de olsa daha tok olurum şu an acıktım mesela

Yazdın mı bilmiyorum ama neden 15:00 e kadar bişey yemedin ki

Anka tamam cuma nöbet cıkısıma gelirse uykudan kalkınca tartılırım. Kahvaltı etmeden 68,8 kahvaltı ettim uyudum uyandım 68,7 geldi :)

Anka ıspanakta bulgur yoktu ama benim ekmekle pek aram yok aslında yesem iyi olur bir dilim de olsa daha tok olurum şu an acıktım mesela
Evet tam buğday ya da yulaflı ekmekler falan lezzetli oluyor. Akşam yemeklerine 1 dilim ekleyelim.
Gece
1 su bardağı yoğurt+1 meyve
ya da 2 bardak ayran+ 1 meyve
Ya da 10 badem+3 hurma
Ya da 2 ceviz+3 hurma

gibi gibi bir öğün ekleyelim bence

Gözümden uyku akıyor uyumuyor babamı beklicem diye tutturdu. Sabah da 7 de uyanicam kurs var.

İnan ben acikinca yesem hayatta kilo almam. Tek sıkıntı stres bana yeme atağı yaşatıyor orda batiriyorum herseyi. Ne yapalım çaresine bakicaz mecbur yoksa kurtuluş yok kilodan

Aynen yaaa olmuyor. Bir süre 3 ana öğün yapıyorum

Aynen canım. Yazmıştım yukarıda stres sıkıntı vb yeme atağı ne zaman oluyorsa o anları yemeden başka aktivitelerle atlatmayı öğreneceğiz
Benim oğlanın da kursu var benim de 7 de kalkmam lazım

Mor Vampirella bu hafta senden düz 68 kilo bekliyorum kuzum

G gunesli gunler sen de 67,6 gelirsin bence. 700 gr sadece verirsin belki fazla bile olur

mavimli sen de 79,5 gelirsin bence yapabilirsin

asya_01 hadi bakalım 77 lere yeni giriş yapmışsın hiç alışmadan oraya 76,3 getir haftaya

K Kosantosbaa sen de 61,7 gelirsin dimi

Kendime de 71,2 hedef koydum bakalım

Bu gece çalışırken mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…