Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kitap okuma saatleri iyi fikir. Ben genelde bir şeyi görev edinince vakit ayırma konusunda daha kararlı oluyorum.

Orta okul canım.

Buarada Anka seni mia nın sayfasından da biliyorum. Oranın sessiz okuyucularından biriyim. Kendi çapımda minimalist de sayılırım. Ama çocuklar büyüyünce bu konuda daha başarılı olurum gibi

Kitap okuma saatleri iyi fikir. Ben genelde bir şeyi görev edinince vakit ayırma konusunda daha kararlı oluyorum.

Orta okul canım.
Süpersin o zaman her gün en az 10 sayfa ile başlayalım sonra çoğaltırız

Hedefler çok güzel inş ulaşırız
Ulaşırsınız canım ben sizi seve seve olmadı döve döve zayıflatıcam
16/8i denedim de hiç işe yaramadı
İşe yaramaması saatlerden değildir de yediklerindendir belki. Neyse bakalım dene takip edelim. Kilo vereceğiz derken kas kaybetmenizi istemiyorum
Tartı işini naptın
Buarada Anka seni mia nın sayfasından da biliyorum. Oranın sessiz okuyucularından biriyim. Kendi çapımda minimalist de sayılırım. Ama çocuklar büyüyünce bu konuda daha başarılı olurum gibi
Aaaa evet orası da çok sevdiğim bi yer. Sessiz kalma sen de yaz

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 87.6
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: EVLİ

MESLEGINIZ: EV HANIMI
ÇOCUK SAYISI: 4
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: OLMUŞTUM SANIRIM AMA HATIRLAMIYORUM ÜZERİNDEN BAYAGA ZAMAN GEÇTİ
KİLO ALMA NEDENİNİZ: HAMİLELİK
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: YOK
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: SAĞLIKLI VE GÜZEL BİR VÜCUDA SAHİP OLMAK

Hoş geldin canım tekrardan
Benim de 4 çocuğum var. İyi ki geldin kaç yaşında seninkiler.
Şubatta kendi isteğinle ayrılmışsın. O yüzden yeni üye gibi başlayacaksın yeniden

Hoş geldin canım tekrardan
Benim de 4 çocuğum var. İyi ki geldin kaç yaşında seninkiler.
Şubatta kendi isteğinle ayrılmışsın. O yüzden yeni üye gibi başlayacaksın yeniden
Ne güzelmiş maşallah allah bağışlasın. Benimkilerin yasları 10, 6.5, 3.5, 1.5 seninkiler kaç yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…