Evet canım nöbetçi olduğun günler. Aç aç olmaz öyleBu gece çalışırken mi :)
Bugun evdeyim şükür yarın gidicem :) İyi geceler güzel takımımBen yatıyorum inşallah sabaha kadar deliksiz uyuruz
Herkese iyi geceler
Mor Vampirella sana da iyi nöbetler canım
Yaa iyi geceler diyeyim o zamanBugun evdeyim şükür yarın gidicem :) İyi geceler güzel takımım
Hafta içi IF yapmayı planlıyorum o yüzden. 20/4 olacak şekilde başladımYazdın mı bilmiyorum ama neden 15:00 e kadar bişey yemedin ki
Hedefler güzel kaptanım :) Haftaya hepimiz başarmış oluruz inşallahMor Vampirella bu hafta senden düz 68 kilo bekliyorum kuzum
G gunesli gunler sen de 67,6 gelirsin bence. 700 gr sadece verirsin belki fazla bile olur
@mavimli sen de 79,5 gelirsin bence yapabilirsin
@asya_01 hadi bakalım 77 lere yeni giriş yapmışsın hiç alışmadan oraya 76,3 getir haftaya
K Kosantosbaa sen de 61,7 gelirsin dimi
Kendime de 71,2 hedef koydum bakalım
Bence 16:8 daha mantıklı ilk aşamada sankiHafta içi IF yapmayı planlıyorum o yüzden. 20/4 olacak şekilde başladım
Kitap okuma saatleri iyi fikir. Ben genelde bir şeyi görev edinince vakit ayırma konusunda daha kararlı oluyorum.Kitap okuma saatleri de yapabiliriz
Züber alıyorum ben çocuklara ama biraz pahalı evet
Hoşgeldin canım
Kilonu bilmiyorum ama menün çok az değil mi?
1. sayfada formumuz var onu doldurabilir misin rica etsem. Daha iyi tanırız seni
Kaçıncı sınıf ki canım
Aynen ya
Saatleriyle ve miktarlarıyla yazarsak daha anlaşılır olur aslında ama güzel gibi duruyor
Kesinlikle katılıyorum sana
Evet minimalist olalım biraz
Çok yoğundu çok yoruldu bitti resmen Anka bu gün. Bütün gün 4 çocukla gün senin neyine diye gezdim
İyi geceler hoş geldiniz
Evet evet 100 gr 100 gr dır. Senin için sıkıntı olmazsa bu şekilde yapabiliriz bence
Hedefler çok güzel inş ulaşırızMor Vampirella bu hafta senden düz 68 kilo bekliyorum kuzum
G gunesli gunler sen de 67,6 gelirsin bence. 700 gr sadece verirsin belki fazla bile olur
@mavimli sen de 79,5 gelirsin bence yapabilirsin
@asya_01 hadi bakalım 77 lere yeni giriş yapmışsın hiç alışmadan oraya 76,3 getir haftaya
K Kosantosbaa sen de 61,7 gelirsin dimi
Kendime de 71,2 hedef koydum bakalım
16/8i denedim de hiç işe yaramadıBence 16:8 daha mantıklı ilk aşamada sanki
SüpersinKitap okuma saatleri iyi fikir. Ben genelde bir şeyi görev edinince vakit ayırma konusunda daha kararlı oluyorum.
Orta okul canım.
Ulaşırsınız canım ben sizi seve seve olmadı döve döve zayıflatıcamHedefler çok güzel inş ulaşırız
İşe yaramaması saatlerden değildir de yediklerindendir belki. Neyse bakalım dene takip edelim. Kilo vereceğiz derken kas kaybetmenizi istemiyorum16/8i denedim de hiç işe yaramadı
Aaaa evet orası da çok sevdiğim bi yer. Sessiz kalma sen de yazBuaradaAnka seni mia nın sayfasından da biliyorum. Oranın sessiz okuyucularından biriyim. Kendi çapımda minimalist de sayılırım. Ama çocuklar büyüyünce bu konuda daha başarılı olurum gibi
Hoşgeldin canımGünaydın hanımlar merhaba.
Hoş geldin canım tekrardanADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 87.6
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: EVLİ
MESLEGINIZ: EV HANIMI
ÇOCUK SAYISI: 4
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: OLMUŞTUM SANIRIM AMA HATIRLAMIYORUM ÜZERİNDEN BAYAGA ZAMAN GEÇTİ
KİLO ALMA NEDENİNİZ: HAMİLELİK
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: YOK
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: SAĞLIKLI VE GÜZEL BİR VÜCUDA SAHİP OLMAK
Ne güzelmiş maşallah allah bağışlasın. Benimkilerin yasları 10, 6.5, 3.5, 1.5Hoş geldin canım tekrardan
Benim de 4 çocuğum var. İyi ki geldinkaç yaşında seninkiler.
Şubatta kendi isteğinle ayrılmışsın. O yüzden yeni üye gibi başlayacaksın yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?