Caaniim sende mi burdasinAsyam beni anlatmış evde durunca kendimi yemeğe veriyorum
Bı tane yedım arkası gelmedı cok sukur ☺Yemeseydin keşke ama yemişsin artık neyse :) canın sağ olsun. Tatlı yedikçe insanın yiyesi geliyor çünkü
Hoşgeldin canım. Kendini tanıt sen 1. Sayfadaki formu doldur kaptan geldiğinde ilgilenir. Neler yapıyorsunSlm
Merhaba kızlar bende katılabilirmiyim araniza 8ay önce 8takimdan ayrılmıştım izine
Burdayım canım ama listeye giremiyorumCaaniim sende mi burdasingörmemişim hiç. Çok sevindim aynen canım öyle. Eve kapaninca ağzım calisiyor
Ben yemek olarak kek börek yapıcam kv çaya geliceklwr kendime kısır mi yapsam en masumYemegim hazır. Evi toparladim. Şimdi kahvemi yapacam. Yoruldum azıcık. Bu hafta ilk iş pazara gitmek olacak salı günü
HosbuldukHoşgeldin canım. Kendini tanıt sen 1. Sayfadaki formu doldur kaptan geldiğinde ilgilenir. Neler yapıyorsun
Neden giremiyorsunBurdayım canım ama listeye giremiyorum
Sebzeli birseyler yapsan daha iyi olur sankiBen yemek olarak kek börek yapıcam kv çaya geliceklwr kendime kısır mi yapsam en masum
Kolay gelsin canim benimBen sporumu da yaptım hazırlanıp işe gideceğim zaman bulursam yazarım akşama :)
Temmuzda mezun oldum tekrar girmek için 6 ay beklemem gerekNeden giremiyorsun
Ay bilemedim ki daha kahvaltiyla duruyorum canım çıktı temizlik bitti iki makine çamaşır astım şimdi mutfaga girip bişeyler yapıcam Ortaca poğaça yoğurdu mayalaniiorSebzeli birseyler yapsan daha iyi olur sanki
Hoşgeldin canım inş hep beraber vericez kilocuklariHosbulduk
Aaa cok sevindim beraber verecegiz bu sefere tam gaz insallahPsikiyatrisi çarşamba günü gittim ilaclara yeni basladigim için aşırı yorgunluk hissi yapiyor dr 2hafta sürer dedi
mavimli canım sen nasılsın gruba yazını gördüm bende 12 takıma katilayim bu sefer gider kilolar dedim
KaptanımızAnka pazartesi menüleri paylassam olurmu bu akşam memleketten babam geldi anneme gideceğim yarinda eksiklerimi alıp pazartesi tam gaz devam ederim eğer takıma kabul edilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?