Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kaptancım şimdi kurallarda hergün en az 30 dk spor yazıyor ya ben haftada 3 gün salona gidiyorum orada kardiyo+ cross fit yapıyorum bayaga kasları yoran bir spor oyuzden aradaki günde dinlenmem gerekiyor. O sorun olurmu

Ben liste dışı takilicam sizinle bu aralar küçüğüm hastaydı yeni yeni kendimizi gelmeye başladık tabiki bende inş kendime verdiğim sözü tutabilir nefsin hakim olurum

Ne güzelmiş maşallah allah bağışlasın. Benimkilerin yasları 10, 6.5, 3.5, 1.5 seninkiler kaç yaşında
Seninkileri de Allah bağışlasın
Benimkiler 10-9-3 yaşında büyükler en küçük 10 aylık. Emziriyor musun hala.
Günaydın kızlar masallah takım hızlı çıktı yeni arkadaşlar hepinize hoş geldiniz eski tanıdik Asya sende hosgeldin
Hoşgeldin canım
Kaptancım şimdi kurallarda hergün en az 30 dk spor yazıyor ya ben haftada 3 gün salona gidiyorum orada kardiyo+ cross fit yapıyorum bayaga kasları yoran bir spor oyuzden aradaki günde dinlenmem gerekiyor. O sorun olurmu
Olur canım amacımız sporu düzenli yapmak zaten maşallah salona vakit ayırman çok güzel
Ben liste dışı takilicam sizinle bu aralar küçüğüm hastaydı yeni yeni kendimizi gelmeye başladık tabiki bende inş kendime verdiğim sözü tutabilir nefsin hakim olurum
Yaa unuttum ben onu

İşe yaramaması saatlerden değildir de yediklerindendir belki. Neyse bakalım dene takip edelim. Kilo vereceğiz derken kas kaybetmenizi istemiyorum
Tartı işini naptın
Ya aslında şöyle oluyordu, iş yerinde gündüz çok vakit bulamıyordum ama akşama doğru sakinliyor. O yüzden ilk öğünü yapamıyordum. Bu sefer de akşam abartıyordum. Bir de ben zaten tek öğün yiyordum diyetten önce de. Sadece akşam yemeği olacak şekilde. Sanki böyle dah iyi oldu gibi. 15 gibi biraz atıştırıyorum, akşama çok saldırmıyorum. Bakalım biraz deneyeyim olmadı sabah akşam iki öğün düzenine geri döneceğim.
Trtı satın aldım :) artık bizim ev de tartılı

Yaa seninkilerde cok minik daha annleik cok zor ama 4 cocuk annesi olmak dahada bir zor rabbim güç kuvvet versin inş. 19 aylık benim en küçüğüm bu hafta bıraktık artık memeyi . Spora 1 aydır gidiyorum ama yediklerine dikkat edemiyordum 1 haftadır dikkat ediyorum 3 gündür de if diyetine başladım güzel sonuçlar aldım 88.9 ile başlamıştım perşembe günü, bu sabah 87.6 çıktım. Spor ve diyetle verecegime eminim artık. Salona akşam eşim işten gelince gidiyorum sagolsun cocuklara bakıyor .

Anladım canım. Oooo hayırlı olsun tartın canım. Zaten beyaz eşyadan sonra evin en önemli ihtiyacı tartı

Tekrar hoş geldin
Sorunu biliyoruz çözmek için uğraşacağız
Artık biz varız atıştırmak istediğinde bize yaz muhabbet edelim. Ya da spor yap. Telefonla konuş. Zamanla bu alışkanlığın gidecek

Ben emzirmeyi bırakınca daha kolay veriyorum. Senin de öyle olur inşallah.
Benim eşim 9-10 gibi geliyor akşam. Verirsin canım. İf ile çok güzel verenler var

Anka ben hedefimi beğendim yapabileceğime inanıyorum bu takım bana motivasyon verdi heyecan verdi

Ben kaçamak yapmadım kaptanım İşe gideceğim bugun. Gece için yanıma fındık ve kuru kayısı alacağım

Sizler de bana iyi geldiniz aylardır ben de dikiş tutturamamıştım inşallah hep beraber kurtulacağız kilolardan
Al canım al aç aç nasıl çalışır insan. Arada ağzına atarsın. Eziyete dönüştürmeye gerek yok diyet işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…