Seninkileri de Allah bağışlasınNe güzelmiş maşallah allah bağışlasın. Benimkilerin yasları 10, 6.5, 3.5, 1.5seninkiler kaç yaşında
Hoşgeldin canımGünaydın kızlar masallah takım hızlı çıktı yeni arkadaşlar hepinize hoş geldiniz eski tanıdik Asya sende hosgeldin
Olur canım amacımız sporu düzenli yapmak zatenKaptancım şimdi kurallarda hergün en az 30 dk spor yazıyor ya ben haftada 3 gün salona gidiyorum orada kardiyo+ cross fit yapıyorum bayaga kasları yoran bir spor oyuzden aradaki günde dinlenmem gerekiyor. O sorun olurmu
Yaa unuttum ben onuBen liste dışı takilicam sizinle bu aralar küçüğüm hastaydı yeni yeni kendimizi gelmeye başladık tabiki bende inş kendime verdiğim sözü tutabilir nefsin hakim olurum
Ya aslında şöyle oluyordu, iş yerinde gündüz çok vakit bulamıyordum ama akşama doğru sakinliyor. O yüzden ilk öğünü yapamıyordum. Bu sefer de akşam abartıyordum. Bir de ben zaten tek öğün yiyordum diyetten önce de. Sadece akşam yemeği olacak şekilde. Sanki böyle dah iyi oldu gibi. 15 gibi biraz atıştırıyorum, akşama çok saldırmıyorum. Bakalım biraz deneyeyim olmadı sabah akşam iki öğün düzenine geri döneceğim.İşe yaramaması saatlerden değildir de yediklerindendir belki. Neyse bakalım dene takip edelim. Kilo vereceğiz derken kas kaybetmenizi istemiyorum
Tartı işini naptın
Yaa seninkilerde cok minik daha annleik cok zor ama 4 cocuk annesi olmak dahada bir zor rabbim güç kuvvet versin inş. 19 aylık benim en küçüğüm bu hafta bıraktık artık memeyi . Spora 1 aydır gidiyorum ama yediklerine dikkat edemiyordum 1 haftadır dikkat ediyorum 3 gündür de if diyetine başladım güzel sonuçlar aldım 88.9 ile başlamıştım perşembe günü, bu sabah 87.6 çıktım. Spor ve diyetle verecegime eminim artık. Salona akşam eşim işten gelince gidiyorum sagolsun cocuklara bakıyor .Seninkileri de Allah bağışlasın
Benimkiler 10-9-3 yaşında büyükler en küçük 10 aylık. Emziriyor musun hala.
Hoşgeldin canım
Olur canım amacımız sporu düzenli yapmak zatenmaşallah salona vakit ayırman çok güzel
Yaa unuttum ben onu
Anladım canım. Oooo hayırlı olsun tartın canım. Zaten beyaz eşyadan sonra evin en önemli ihtiyacı tartıYa aslında şöyle oluyordu, iş yerinde gündüz çok vakit bulamıyordum ama akşama doğru sakinliyor. O yüzden ilk öğünü yapamıyordum. Bu sefer de akşam abartıyordum. Bir de ben zaten tek öğün yiyordum diyetten önce de. Sadece akşam yemeği olacak şekilde. Sanki böyle dah iyi oldu gibi. 15 gibi biraz atıştırıyorum, akşama çok saldırmıyorum. Bakalım biraz deneyeyim olmadı sabah akşam iki öğün düzenine geri döneceğim.
Trtı satın aldım :) artık bizim ev de tartılı
Teşekkürler :))) Sürekli çıkasım geliyor böyle evde olunca da ama kendimi frenliyorum .Anladım canım. Oooo hayırlı olsun tartın canım. Zaten beyaz eşyadan sonra evin en önemli ihtiyacı tartı
Tekrar hoş geldinBen 170 boy 66 kg. Hedefim doğumlardan önceki kilom yani 58 . 2 çocuğum var . Sabah 9 da 2 kaşık menemen, çeyrek simit, 1 dilim peynir , 1 zeytin yedim .benim sorunumda aralarda ayak üzeri atıştırmak bunu bırakırsam verebilirim inşallah☺
Ben emzirmeyi bırakınca daha kolay veriyorum. Senin de öyle olur inşallah.Yaa seninkilerde cok minik daha annleik cok zor ama 4 cocuk annesi olmak dahada bir zor rabbim güç kuvvet versin inş. 19 aylık benim en küçüğüm bu hafta bıraktık artık memeyi . Spora 1 aydır gidiyorum ama yediklerine dikkat edemiyordum 1 haftadır dikkat ediyorum 3 gündür de if diyetine başladım güzel sonuçlar aldım 88.9 ile başlamıştım perşembe günü, bu sabah 87.6 çıktım. Spor ve diyetle verecegime eminim artık. Salona akşam eşim işten gelince gidiyorum sagolsun cocuklara bakıyor .
Yeni ya ondan zamanla geçerTeşekkürler :))) Sürekli çıkasım geliyor böyle evde olunca da ama kendimi frenliyorum .
İnşallah canımMor Vampirella bu hafta senden düz 68 kilo bekliyorum kuzum
G gunesli gunler sen de 67,6 gelirsin bence. 700 gr sadece verirsin belki fazla bile olur
mavimli sen de 79,5 gelirsin bence yapabilirsin
asya_01 hadi bakalım 77 lere yeni giriş yapmışsın hiç alışmadan oraya 76,3 getir haftaya
@Kosantosbaa sen de 61,7 gelirsin dimi
Kendime de 71,2 hedef koydum bakalım
Kurstan çıktım eve gidiyorum. Ohh gezdirin kuzucuk lariNapıyorsunuz kızlar
Hafta sonu hava güzel dışarı çıkacağız çocuklarla. İnşallah birini kaybedip gelmem
Nasıl geçiyor bu gün açlık hissin devam ediyor muİnşallah canım
Anka ben hedefimi beğendim yapabileceğime inanıyorum bu takım bana motivasyon verdi heyecan verdi
Ben kaçamak yapmadım kaptanımİşe gideceğim bugun. Gece için yanıma fındık ve kuru kayısı alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?