Olsun canım rabbim sağlık versin hepsi olurİnşallah canımhem ev hem çocuk hem sınav hem sertifika kursu. Bazen neye yetisecegimi şaşırıyorum. Kurs bitince burayada daha adapte olurum.
Afiyet olsun canım. Tek öğün nasıl olacak bakalım ben de seninle öğreneceğimAnka evet bugün tek öğün gibi oldu, öğlen bir avuç kaju yemiştim gerçi. Neyse ben bugünkü menümü yazayım da :)
İlk öğün 14.00
Bir avuç kaju
İkinci öğün 17.00
Bir tabak karabuğday çorbası
Bir levrek buğulama
Bir kaç dilim fırın patates
İki lokma ekmek
Bol bol roka
2+lt su içililemedi henüz
Spor yapılamadı henüz
Güncellenecek
Tamam canım.Hımm sen öyle sandın, yok içmem onlardan hic
Hımm süper. Salı günü pazara koşarak gidecem. Muz hurma pirasa karnabahar brokoli fasulyeOlsun canım rabbim sağlık versin hepsi olur
Afiyet olsun canım. Tek öğün nasıl olacak bakalım ben de seninle öğreneceğim
Tamam canım.
Muzu kakaoya bulayınca da hurmayı kakaoya bulayınca da güzel oluyor
Sudan sorumlu bakan iyiymisBen de çok tartılıyorum. Diyetisyen çok yanlış olduğunu söylüyor ama dayanamıyorum. Bi kere eşimle işe göndermiştim pili ama dayanamadım yenisini alıp gelmiştim pilin
Maşallah canım 17 ay çok iyi emzirmişsin. Ben de 3 yaşındaki oğlumu hamileyken de emzirdim. 10 aydır da bebeği emziriyorum. 3 yıldır emziriyorum resmen
Ben de sayarım. Bi anda panik aaa biri yok diye sayarım tamam derim tammış
Afiyet olsun canım. İlk etapta çok kasmaya gerek yok ilerde duraklama yaşarsan kasacağız zaten
Ben de sürekli evdeyim biliyorsun. Bu gün değişiklik yaptım yoruldum geldim
İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım. Sınav ne zamandı.
Oyyy yoğun geçmiş günün kolay gelsin canım
Tek öğün mü yapacaksın. Zor olur ya emin değilim ne kadar doğru böyle
Yaaa işte bu çok güzel
Tabii ki katılabilirsin canımhoş geldin
Evet hazırda sebze olunca kolay oluyor ne pişirsem derdi olmuyor. Kışı da çok seviyorum ben. Ispanak, pırasa, karnabahar, lahana çeşit çeşit sebze
Kısır olabilir canım yaptın mı ?
Çok su içme hastalığı mı varmış hiç duymadım. İnşallah kolayca atlatırsın canımtekrar hoşgeldin
Bilgilerine bakacağım şimdi. Uygunsa Cuma listeye girebilirsin sen de
Yaaa maşallah canım sana azmin daim olsun
Kolay gelsin
Olur canım ne zaman müsait olursan o zaman başlangıç günün olarak alırız sıkıntı olmaz
Su önemli ya yok muydu satılan bi yer alıverseydin
Yaa maşallah kuzu büyümüş poğaça yaparmış ellerine sağlık
Seni takımın sudan sorumlu bakanı mı yapsak. Belki daha çok içersin o zaman. Bize de hatırlatırsın
Su çok az evet. Bunu çözelim. Yürüyüş çok iyi oluyor ama ben çok çıkamıyorum ip atlayacağım evde
Oo detektif gibisin hemen bulmussun
Menum kızlar
Sabah 8 de
2 has yumurta
Domates salatalik
Öğle 13 de
Domates salatalik peynir 15 yeşil zeytin yarım simit
Saat 15 de
1 bardak kakao lu süt 1 elma
Aksam 18.10
7 yk yeşil fasulye
1 turp 2 bardak ayran
Su 2 lt Spor yok
Az mı geldi sana. Bilmem doydum benÇok az degil mii ben çok acıkırım :)
Hımmm arıtıcı var bizde de biz de çeşmeden içiyoruz. Senin için 2 euro ne ki güldürdün beniSudan sorumlu bakan iyiymis
Burda su musluktan iciliyor ama cok kirecli hic icesim gelmiyor ondan böyle az. Disarida da bir sise su 2 euro yani
Benden kaçmazOo detektif gibisin hemen bulmussun
Küçük erkeğe çizgi film açtım izliyoruz. Uzandım bende biraz. Neler yaptınız bugunNapıyorsunuz kızlar
Ben bi kahve içeyim dedim sonra mutfağı toplayacağım yoruldum bu gün çocukların peşinde
Çok bişey yapmadık aslında. Çocuklarla parka gittik ordan biraz dolaştık. Arkadaşa geçtik biraz da orda oynadılar eve geldik. Ev işlerini bıraktım bu gün kaç gündür temizlik yapıyorum tatil yaptımKüçük erkeğe çizgi film açtım izliyoruz. Uzandım bende biraz. Neler yaptınız bugun
AynenÇok bişey yapmadık aslında. Çocuklarla parka gittik ordan biraz dolaştık. Arkadaşa geçtik biraz da orda oynadılar eve geldik. Ev işlerini bıraktım bu gün kaç gündür temizlik yapıyorum tatil yaptım
Merhaba canım. Hoş geldinmerhaba
Evet dogru
Normalde izinde kilo alınca ayrıldığın kiloya inmeden listeye giremiyorsun ama senin 3 ayı geçmiş eğer istersen cuma günü sen de girebilirsin listeye canım.Evet dogru
Yaa çok üzüldüm rabbim sabır versin şefaatçi etsin inşallahİyi akşamlar kızlar
Menü bildirimi:
Kahvaltı: patatesli yumurta , 1 kk peynir , 2 zeytin, yarın simit , domates- salatalık, 1 parça tahinli pide
Ara: Türk kahvesi
Öğlen: 1 kase sütlü pişmemiş yulaf ezmesi
Ara: yok
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, havuç tarator, 1 dilim ekmek, 5 kaşık taze fasülye
Ara: yok
Akşam yemeğinden sonra üzücü bir haber aldım. Arkadaşımın 35 haftalık bebeğinin kalbi durmuş. Çok üzgünüm. Yarın görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?