Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İnşallah canım hem ev hem çocuk hem sınav hem sertifika kursu. Bazen neye yetisecegimi şaşırıyorum. Kurs bitince burayada daha adapte olurum.
Olsun canım rabbim sağlık versin hepsi olur
Afiyet olsun canım. Tek öğün nasıl olacak bakalım ben de seninle öğreneceğim
Hımm sen öyle sandın, yok içmem onlardan hic
Tamam canım.
Muzu kakaoya bulayınca da hurmayı kakaoya bulayınca da güzel oluyor

19 Ekim Cumartesi

9:30

4 dilim sucuk ve 1 yumurta ile omlet
1 kk peynir
Domates salatalık
2 dilim TB ekmeği

13:00
5 kaşık kısır 2 kaşık acı sos

16:00
1 havuç

18:00
1 kase tarhana çorbası
3 köfte
1 kase yoğurt

Spor henüz yok
Su yatana kadar 2,5 olur
Aralarda içtiğim şekersiz çay ve kahveyi yazmıyorum kızlar.

Hımm süper. Salı günü pazara koşarak gidecem. Muz hurma pirasa karnabahar brokoli fasulye

Sudan sorumlu bakan iyiymis
Burda su musluktan iciliyor ama cok kirecli hic icesim gelmiyor ondan böyle az. Disarida da bir sise su 2 euro yani

Küçük erkeğe çizgi film açtım izliyoruz. Uzandım bende biraz. Neler yaptınız bugun
Çok bişey yapmadık aslında. Çocuklarla parka gittik ordan biraz dolaştık. Arkadaşa geçtik biraz da orda oynadılar eve geldik. Ev işlerini bıraktım bu gün kaç gündür temizlik yapıyorum tatil yaptım

Aynen iyi yapmışsın

Kızlar kitap okuma etkinliğimize kimler katılıyor. Her gün en az 10 sayfa kitap okuyalım dedik.

K Kosantosbaa okuyacağın kitabı ayarladın mı canım. Ben geçen hafta duyu bütünleme ile ilgili kitaba başlamıştım onu okuyacağım.

İyi akşamlar kızlar
Menü bildirimi:
Kahvaltı: patatesli yumurta , 1 kk peynir , 2 zeytin, yarın simit , domates- salatalık, 1 parça tahinli pide
Ara: Türk kahvesi
Öğlen: 1 kase sütlü pişmemiş yulaf ezmesi
Ara: yok
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, havuç tarator, 1 dilim ekmek, 5 kaşık taze fasülye
Ara: yok

Akşam yemeğinden sonra üzücü bir haber aldım. Arkadaşımın 35 haftalık bebeğinin kalbi durmuş. Çok üzgünüm. Yarın görüşürüz.

Yaa çok üzüldüm rabbim sabır versin şefaatçi etsin inşallah menün temiz afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…